- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4ovekut kogoto nqma da zabravite nikoga...
....i toi e ? razkajete za nego i za6to to4no toi 6te ostane v saznanieto vi dori sled vreme kogato imate deca i t.n. i ste s dr 4ovek? az li4no znam kogo nqma da zabravq nikoga....4ovekut do men,4ovekut kogoto 4akah toolko vreme ,4ovekut koito me promeni ....4ovekut kogoto obi4am a znam 4e samo sled meseci moje bi 6te e dale4 ot men.....NIKOGA NE 6T GO ZABRAVQ! A VIE?
аз може би няма никога да забравя първата си любов (няма да споменавам имена) той беше първото момче което успя толкова бързо да ми завърти главата и завинаги остави следа в сърцето ми
Никога няма да го забравя дори и да се разделим, защото той ми показа какво е любовта, какво е да обичаш и ме направи безумно щастлива.Обичам го и не искам да се разделяме!
Az nqma da zabrava pyrvata mi lubov, vypreki che oshte sym s nego, ne znam kolko she prodylji nashata vryzka. Dori da se razdelim i vseki da si poeme po svoq pyt, az nikoga nqma da go zabravq. S nego mi se sluchiha tolkova hubavi pyrvi neshta. I vinagi she sym mu blagodarna che me nauchi da obicham istinski
Приятелката ми Силвия.. Има невероятен умствен багаж.. много неща съм научила от нея и ми е помогнала да се променя вътрешно.. разбира се към по-добро. Тя е човекът, който ме накара да осъзная много неща за/около живота и за това какво става около мен и всички нас. Чувствам я по-близка дори и от майка ми! Готова съм да дам душата си за нея.. живота си дори.. давам всичко за нея.. абсолютно всичко. Представа си нямам какво щях да правя в момента, ако не се беше появила в живота ми.. тя буквално го преобърна.. обожавам я страшно много и я обичам от дъното на сърцето и душата ми. Бих дала всичко, за да може тя да се чувства добре и да бъде щастлива !!!Първоначално написано от prosto az f
nikoga nqma da zabravq parvata si liubov,koqto oshte prodaljava..priqtelqt mi e napravil tolkova mnogo neshta za men i bi napravil kakvoto mu kaja .. mislq si,che nikoga nqma da polucha takava golqma liubov ot momche kakto sega .. kato znam che sled 3 meseca nqma da sme veche zaedno mi se iska da vrashtam vinagi vremeto nazad i da ne idva iuni mesecnikoga nqma da go zabravq i se nadqvam,che sled godini toi shte me chaka pak
![]()
Много хора са минали през живота ми и всеки е оставил някаква следа,която обаче по нокакъв начин не може да се сравни тази,която остави един ужасТно специален човек за мен...За пръв път обичам....отдавам се...Вярвам в човека до мен до такава степен....за пръв път се чувствам обичана истински....научи ме на толкова много....даде ми толкова прекрасни спомени и ще продължава да ми дава.....Научи ме да съм себе си без знаечение как ще ме приемат околните....научи ме да показвам какво чувствам,....извади ме от черупката,в която се бях свила,не позволявайки на никой да я пробие...и само той успя да ме види истинска.....Само той ми показва всеки ден какво е щастието...само с него не усещам земята под краката си.......Благодаря му......
Да,много правилно.Нещо подобно се отнася и за менПървоначално написано от POLA^_^
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
аз ли аз никога няма да забрава...това е онова момиче...онова красиво момиче..онова прекрасно момиче което срешнах така ненадеино...сичко започна на шега...онова момиче което мизаваря главата и което още я варти....и никога няма да спре да я варти...онова момиче което ме накара да забравя сичко...онова момиче което когато ме целуне изпитвам онова чувство че съм укрилен...онова момиче което ще помня до края на живота си...момичето с тумните черни коиси..с кафявите очи...сас сладката миниатюрна бемка на горната устна..онова момиче в което се влюбих...и което никога няма да спра да обичам....!!!НО НЯМА ДА МИ СЕ НАЛАГА ДА Е ЗАБРАВЯ ЗАЩОТО ВИАГИ ЩЕ Е ДО МЕН...ВИНАГИ ЩЕ МЕ РАДВА И ОБИЧА ВИНАГИ ЩЕ Е ДО МЕН КОГАТО ИМАМ НУЖДА ОТ НЕЯ...ВИНАГИ ЩЕ МИ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ..ВИНАГИ ЩЕ Е ДО МЕН КОГАТО ИМАМ НУЖДА ДА ПОПЛАЧА НА РАМОТО Й(да и момчетата плачат...не е мн за фалба но само пред нея мога да плача тя е първата пред която съм пакал и последната защото никоя друга няма да ме разкрие толкова колкото нея)...ОБИЧАМ Я И НИКОГА НЯМА ДА Е ПРЕДАМ...КАКТО ТЯ МЕН...!!!!Първоначално написано от prosto az f
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
nikoga nqma da zabravq p1rvata si istinska lubov,koqto be6e predi 2 godiniza tezi 2 godini s1m hodela i s dr mom4eta,no.....nqkak si mom4eto predi 2 godini mi e vse o6te tr1pka i vinagi 6te ima edna 4ast ot nego v moeto s1rce
nqma lubov ve4e v nikak1v slu4ai,no.......no tr1pkata si q ima o6te i o6te kato go vidq
![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Edinstfeniq 4yek k0ity nqma da zabrafq...tfa e 40vek1t k0ity nai mn0o0ogy ybi4qm!f m0menta 06te sme zaedny...zap0znaxme se predi 5 meseca.....pr0sty bqxme f edna 0b6ta k0mpaniq...i se vidqxme...p1rv0 izlqzaxme as i t0i i 0t kakty gy vidqx...pr0sty si kazax 4e t0va e 40vek1t za men!4esny da vi kaja....sega imame vr1zka....za tezi 3,p04ti 4etiri meseca pres k0ity sme zaedny stanaxa t0lk0va mn0og0o ne6ta...4e neznam 0t kade da zap0zna....1-v0 priqtelkata mi p0ne taka nare4enata mi priqtelka na k0qty as vqrvax i sp0delqx abs0liytn0 vsi4k0 se 0pita da ni razdeli,za6t0ty tq gy bila xaresvala....p0sle k0i i p0 kak1f li ne na4in se e m14il da ni skara.....0t tam natat1k az zagybix vqra v1v vsi4k0....nqmax d0veriq na nik0g0 i na ni6t0!mrazex si4ki....i kf0 li 06te ne...znaex 4e e s men...n0 t0lk0va mn0og0o me b0le6e 0t vsi4k0 tfa kyety stava6e 0k0l0 nas dfamata...k0i li ne se e 0pitfal da ni razdeli...nz dali e 0t taka nare4enata g0lqma liyb0f ili e pr0sty s1dba n0 06te sme zaedny...as gy 0bi4am i t0i me 0bi4a...aky neg0 g0 nqma6a..nz..pr0sty nem0ga da si gy predstavq...no0o kakty i da e....t0i e edinstfeniqt 40vek k0ity 0stavi 0gr0mna sleda v jiv0ta mi!i 0t tyk natat1k kf0ty i da stane as vinagi 6te si gy BicHKaM!!!!
Момичето с което съм сега, но което само след броени дни вече няма да е до мен...никога не съм обичал по силно и никога никоя няма да може да заеме онова място в сърцето ми, което е нейно...никога![]()
никога няма да забравя най-добрата ми приятелка Христина! дори живота до време да ни раздели, да ни отвее в различни посоки, дори всяка да поеме по своя път и да заживее собствен живот отделен от другата... аз никога никога няма да забравя нейното чисто и преданно приятелство! винаги ще запазя в спомените си най-щурото, най-очарователното, най-прекрасното и най-жизнерадостно момиче, което човек може да познава!
миличка, обичкам те и ти благодаря за всичко, което си наравила и продължаваш да правиш за мен! целувам те!![]()
Za6to 6te e dale4 ot teb samo sled mesec kakvo ima6 predvid ???? Az nikoga nqma da zabravq priqtelkata mi, mnogo q obi4am i ne moga da jiveq bez neq!!!!
Никога няма да забравя момичето,с което зо пръв път правих секс,нищо ще се подигра с мен,защото бях просто много малък и неопитен на 14,но колкото и да искам няма да я забравя![]()
Никога няма да забравя хората , които са били до мен винаги - в добро и в лошо! Няма да забравя сегашното си гадже което ми показа какво означава да държиш на някой и да обичаш ИСТИНСКИ! Няма да забравя това , че дължа успехите си на мойте баба и дядо както и на родителите ми , които ме подкрепят!
C-Block - Time is tickin'Away.mp3
Няма да забравя двете ми приятелки, един добър приятел и едно момче, за което незнайно защо постоянно си спомням![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Еми...първата си истинска любов...човек който ми показа розовата страна на живота...човек,който ми показа какво е да държиш на някой,да не си егоист ...човек ,който като цяло ме научи на много!!!!
Ще запомня първото си гадже...сладката му пламеница, сестра му, как пих ракия с зет му...ще помня как се сдухвах...ще помня втория - как с него се отпуснах и спря да ми пука...ще помня най-вече един специален човек, с когото толкова ми се иска положението да е различно...всичко да е различно...но ние някак да сме същите...и всичко би могло да бъде перфектно...ще помня бившия си...
Казва се Георги и е... любовта, която винаги съм искала, за която мечтая откакто класиките на Дисни събудиха в мен мисли за романтика и приказност, любовта, за която не искам да мисля, и която не искам да забравям никога. И мисля, че няма. И до ден-днешен не съм видяла по-силна любов от нашата. Бяхме заедно 5 години... Разделихме се окончателно и може би завинаги преди по-малко от месец.
Не знам дали някога сте изпитвали особеното чувство...че сякаш всичко си е на мястото, когато сте с него/нея. Всичко е точно както трябва, той ви целува и гали ТОЧНО както бихте искали, гледа ви точно както сте си мислили, че любимият ще ви гледа, ако е много влюбен във вас, държи се с вас точно както бихте искали... досеща се за всяка ваша мисъл, познава всяка една частица от вас, всеки жест, знае наизуст всяко движение..Обожава всичко във вас и вие всичко в него. Синхронът е перфектен... и в общуването, и сред приятелите, и вкъщи,когато сте сами, и през нощта... Несравнимото усещане... да се събудиш до него/нея... Да заспиваш всяка вечер до него и да ти се иска мигът, който осъзнаваш, че протича в момента, да не свършва никога.
Но той все някога свършва...
Неизбежно е.
Как е възможно след 5 години връзка все още да ми се свива стомахът ВСЕКИ път, когато той ме докосне..? Не мога да спра да го целувам... Искам да прекарам целия си живот така: седейки до него, слушайки го, галейки го, целувайки го... Без хора, без семейство, без приятели, без университети, без работа, без проблеми. Само аз и той. Завинаги.
Няма как да стане. А и да има, не е редно. И все пак така искам...
5 години и страстта да нараства все повече... това би трябвало да означава нещо? Би трябвало да е достоен елемент за окачествяването на тривиалното название "любов на живота", нали? Би трябвало.
Не мога да обичам друг човек. Не и скоро, не и така. А искам точно така, точно тази любов, точно този човек, защото той ме прави така щастлива както знам, че друг няма. НО не заради това. Не заради това, че ме прави шастлива, а заради това, че аз го правя щастлив, така както мисля, че друга не би могла. А може и да има такава. Ако има такава, надявам се да я срещне. Но ако я няма... моля се да дойде при мен... Един ден да се звънне на вратата в 2 през нощта, да отворя (защото никога не спя... не мога да спя, освен ако не съм до него), да го видя.... и всичко да бъде наред. Ще го прегърна... Даже няма да има нужда да ми казва каквото и да е. Всичко ще се нареди така както и започна преди 5 години - без думи.
Липсва ми толкова много.Адски много. Толкова ми е трудно да започвам деня си с въпроси, на които нямам отговори, а съм свикнала да имам: "Какво ли ще прави той днес?", "Кога ще го видя?", "Как ли е минала работата му?", "Как ли се чувства?", "Какво е последното нещо, за което мисли преди да заспи?", "МИСЛИ ЛИ ЗА МЕН, така както аз за него?", "ЛИПСВАМ ЛИ МУ...?", "Възможно ли е да не му липсвам...?", "Какво да направя: да живея живота си колкото може по-добре и междувременно да го чакам или да забравя за шанса някога да го прегърна отново...???".
МОГА да живея без него, но не искам. Обичам го повече от себе си. И без значение колко ми е трудно без него, ще се радвам стига той да се чувства добре, да намери себе си, да разбере собствения си път, да го следва.
Ако един ден се завърне при мен...тогава ще знам, че щастливия край не е само по филмите и главните герои накрая наистина са щастливи и заедно ЗАВИНАГИ. Но ако не се завърне никога повече... няма значение. Защото той винаги ще бъде Той и аз никога няма да Го забравя.... Благодаря на Господ, че го срещнах и имах..макар и само за няколко години. Бих предпочела... едно докосване на ръцете му, едно вдишване от косата му, една целувка от устата му... пред цял живот без това. ЕДНО.
П.С. Извинете, ако страшно дългото ми съобщение ви е подразнило или отегчило.
Папагалът ми Чочо който умря преди 1-2 год
И папагалът ми Пипи койото умря по 2 дни след съкилйника си Чочо
Аз никога няма да забравя първия човек, в когото се влюбих истински - Любо.С него научих какво е да обичаш и какво е да те боли, какво е да те изгаря болката отвътре и да не можеш да спреш сълзите си..винаги ще го помня и винаги ще има малка част в сърцето ми, която ще е само за него![]()
![]()
Първоначално написано от Жадувам те
![]()
![]()
![]()
Много са хората , които няма да забравя . Но малко са тези , които след гимназията повече никога няма да видя и въпреки това няма да забравя и ще помня с най-добри чувства . Всичко в момента може би се свежда до едно - единствено име дори . Сигурна съм , че аз за него отдавна не съществувам , но при мен не е така . Няма как да забравя човек , който е спирал дъха ми , който ме е променил толкова много ( макар и в момента към по-лошо да клоня ) Дори с побелели коси , аз ще го помня![]()
![]()
И не само него , ще помня всички , които са успели да се докоснат до истинската мен, които зад маските от лъжи , са съзрели малкото момиче , и въпреки това са били до мен .
Пф .. нещо много драматизирам майМлъкнах .
явно се ме единодушни....няма да забравя 1 си любов