.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Жадувам те
    Казва се Георги и е... любовта, която винаги съм искала, за която мечтая откакто класиките на Дисни събудиха в мен мисли за романтика и приказност, любовта, за която не искам да мисля, и която не искам да забравям никога. И мисля, че няма. И до ден-днешен не съм видяла по-силна любов от нашата. Бяхме заедно 5 години... Разделихме се окончателно и може би завинаги преди по-малко от месец.
    Не знам дали някога сте изпитвали особеното чувство...че сякаш всичко си е на мястото, когато сте с него/нея. Всичко е точно както трябва, той ви целува и гали ТОЧНО както бихте искали, гледа ви точно както сте си мислили, че любимият ще ви гледа, ако е много влюбен във вас, държи се с вас точно както бихте искали... досеща се за всяка ваша мисъл, познава всяка една частица от вас, всеки жест, знае наизуст всяко движение..Обожава всичко във вас и вие всичко в него. Синхронът е перфектен... и в общуването, и сред приятелите, и вкъщи,когато сте сами, и през нощта... Несравнимото усещане... да се събудиш до него/нея... Да заспиваш всяка вечер до него и да ти се иска мигът, който осъзнаваш, че протича в момента, да не свършва никога.
    Но той все някога свършва...
    Неизбежно е.
    Как е възможно след 5 години връзка все още да ми се свива стомахът ВСЕКИ път, когато той ме докосне..? Не мога да спра да го целувам... Искам да прекарам целия си живот така: седейки до него, слушайки го, галейки го, целувайки го... Без хора, без семейство, без приятели, без университети, без работа, без проблеми. Само аз и той. Завинаги.
    Няма как да стане. А и да има, не е редно. И все пак така искам...

5 години и страстта да нараства все повече... това би трябвало да означава нещо? Би трябвало да е достоен елемент за окачествяването на тривиалното название "любов на живота", нали? Би трябвало.
    Не мога да обичам друг човек. Не и скоро, не и така. А искам точно така, точно тази любов, точно този човек, защото той ме прави така щастлива както знам, че друг няма. НО не заради това. Не заради това, че ме прави шастлива, а заради това, че аз го правя щастлив, така както мисля, че друга не би могла. А може и да има такава. Ако има такава, надявам се да я срещне. Но ако я няма... моля се да дойде при мен... Един ден да се звънне на вратата в 2 през нощта, да отворя (защото никога не спя... не мога да спя, освен ако не съм до него), да го видя.... и всичко да бъде наред. Ще го прегърна... Даже няма да има нужда да ми казва каквото и да е. Всичко ще се нареди така както и започна преди 5 години - без думи.
    Липсва ми толкова много. Адски много. Толкова ми е трудно да започвам деня си с въпроси, на които нямам отговори, а съм свикнала да имам: "Какво ли ще прави той днес?", "Кога ще го видя?", "Как ли е минала работата му?", "Как ли се чувства?", "Какво е последното нещо, за което мисли преди да заспи?", "МИСЛИ ЛИ ЗА МЕН, така както аз за него?", "ЛИПСВАМ ЛИ МУ...?", "Възможно ли е да не му липсвам...?", "Какво да направя: да живея живота си колкото може по-добре и междувременно да го чакам или да забравя за шанса някога да го прегърна отново...???".
    МОГА да живея без него, но не искам. Обичам го повече от себе си. И без значение колко ми е трудно без него, ще се радвам стига той да се чувства добре, да намери себе си, да разбере собствения си път, да го следва.
    Ако един ден се завърне при мен... тогава ще знам, че щастливия край не е само по филмите и главните герои накрая наистина са щастливи и заедно ЗАВИНАГИ. Но ако не се завърне никога повече... няма значение. Защото той винаги ще бъде Той и аз никога няма да Го забравя.... Благодаря на Господ, че го срещнах и имах..макар и само за няколко години. Бих предпочела... едно докосване на ръцете му, едно вдишване от косата му, една целувка от устата му... пред цял живот без това. ЕДНО.

П.С. Извинете, ако страшно дългото ми съобщение ви е подразнило или отегчило.

Любов .. защо ли винаги свършва така :/

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Първото ми гадже. С него имам незабравими мигове.. Някак си по детски се обичахме и той ме закриляше и приемаше повече като негова сестра, за която да се грижи..

И сегашния ми приятел - той ме научи да обичам. Показа ми, че трябва да правя отстъпки и да не бъда толкова импулсивна.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Nikoga nqma da zabravq bivshoto si gadje.Toi e edinstvenoto momche,koeto sym obichala i prodyljavam da obicham.Beshe pyrvata mi istinska lubov.Imashe prekrasni ochi s edin neveroqten cvqt,dori ne moga da go opredelq kakyv beshe tochno.I imashe super sladka usmivka.
    Drug chovek koito nqma da zabravq e moqta nai dobra priqtelka - Ivka.Mnogo si q obicham.Vinagi e bila do men v trudni momenti i e pravila kakvo li ne.
    Обичам те <3 !!!

malko bebe
    Guest
    nikoga nqma da zabravq edno mom4e,koeto sum vijdala samo vednuj.toi be6e priqtel na brat mi.kazva6e se sa6o.sa6o po4ina predi okolo 6 meseca v avtomobilna katastrofa.nikoga nqma da zabravq kak mi kazaha 4e brat mi i drugite dve mom4eta sa s opasnost za jivota, a sa6o e po4inal..........tva be6e nai ujasniq den v jivota na mn hora,vklu4itelno i v moq.

Сегашния си приятел - Иван , майка си, баща си, сестра си, котката, папагала и най-добрата ми приятелка Весито и един наистина страхотен човек на който пожелавам плановете му за в бъдеще да се наредят - Веско.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Има много хора, които никога няма да забравя - бившото ми гадже, най-добрата ми приятелка, родителите и приятелите...

Но има един човек, който никога няма да излезе от съзнанието ми, по простата причина, че НЕЯ вече я няма... Това е една съученичка и приятелка, която почина в ръцете ми... НИКОГА няма да забравя изражението на лицето й, усмивката, ръчичките, косата...

Guest
    Човека,който никога няма да забравя е този,който беше моята опора 7 години,този който постоянно беше до мен и ме подкрепяше,а после прецака живота ми..Човека който мразя от дъното на душата си,но въпреки това няма да забравя!!!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Човека,който никога няма да забравя е този,който беше моята опора 7 години,този който постоянно беше до мен и ме подкрепяше,а после прецака живота ми..Човека който мразя от дъното на душата си,но въпреки това няма да забравя!!!!
    Обикновено човек помни не тези, които са го направили щастлив, а тези, които са го наранили най-много

Голям фен Аватара на I_ve7o
    nikoga nqma da zabravq mom4eto .. s koeto sam v momenta dori i nqkoi den da se razdelim dano tova ne stane...za6toto go obi4kam bezkraino mn mn .. dryg 4ovek koito nikoga nqma da zabravq t.e te sa 4 momi4etata s koito ot 7 godini sme si fr i taka ....

Повече от фен
    Nikoga nqma da zabravq edin IDIOT,koito se podigra s chuvstvata mi!
    Dori i da iskam da go zabravq,nqma da moga..nishto,che veche ne mi dreme za nego !!
    Nqma da zabravq i nai-shantavata i edinstvena istinsja pr Danielle !
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от divo_kotence
    аз може би няма никога да забравя първата си любов (няма да споменавам имена) той беше първото момче което успя толкова бързо да ми завърти главата и завинаги остави следа в сърцето ми

Няма кво повече да кажа..освен че все още го преодолявам тва момче

Град
    in your eyes!!!
    Обикновено човек помни не тези, които са го направили щастлив, а тези, които са го наранили най-много [/quote]
    вярно е но ще спомена име оба4е запо4ва с буквата "в" и завършва с буквата "и" дано да го про4ете това

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Хората идват и си отиват. Има много, които ще забравя и много, които вече съм забравила или съм избрала да забравя. Тези, които няма да забравя са човека, който ме създаде отново, когато бях разбита на парчета, който ме направи това, което съм сега. Също никога няма да забравя първия човек заради, който тръгнах с/у себе си и се отрекох от неща, в които се убеждавах от години. И заради същия човек съзнателно се впуснах в нещо, за което знаех, че само ще ме нарани. Защото след два месеца никога повече няма да видя този човек и болката е адска.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    ДАНИ

Повече от фен
    никога няма да забравя Кирил. Той е единственото момче, което някога съм обичала, но за жалост никога не сме били заедно истински..... ще го помня, защото винаги ще се надявам, че е възможно да стане нещо между нас, дори, когато той се държи идиотски с мен, аз знам, че ме обича и все пак не сме заедно. ужасно е да го виждам всеки ден, навсякъде и да не мога да го прегърна. всичко ми е толкова объркано и не мога да продължа напред, не мога без да съм изживяла това между нас....сякаш времето е спряло и не мога да обичам никой друг, никой друг няма значение. понякога си мечтая просто да го прегърна и да останем така вечно.... просто една прегръдка......

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    аз може би няма никога да забравя първата си любов

mdaa...i az ... tq naistina me nau4i da obi4am imahme svoite vuzhodi i padeniq,no nikoga nqma da zabravq prekrasnite migove s koito me dari.
    Vinagi 6te ostane v syrceto mi

P.S:cuknete dolu na "Best song ever" i 6te razberete za kakvo stava vypros
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Guest
    ThePainIsReal

Фен
    Град
    Майна town
    ThePainIsReal

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Дими...защото мн често ми се иска да съм умряла с него...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    www.flirt4i.com
    няма да забравя СКАЙП:

(skype)(mp)(mp)(mp)(~)(~)(~)(music)(music)(music)
    Здравейте: влезте в http://free-gsm-pics.hit.bg/ за да получите безплатни картинки за вашия gsm, както и нови картинки за скайп, интересни тестчета, загадки и игри. трябва само да полпълните марката на вашия гсм и е-майл много лесно и просто и напълно безплатно. Изпратете това съобщение на всичките си абонати, нека и те да могат да се възползват от безплатната услуга
    (skype)(skype)(skype)(mp)(mp)(mp)(~)(~)(~)(music)
    (music)(music)(skype)(skype)(skype)(mp)(mp)(mp)(~) (~)
    (~)(music)(music)(music)

ami i az nqma da zabravq nikoga parvata si lubov s koqto sam zaedno vse o6ti

Guest
    Майка ми & баба ми

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    аз може би няма никога да забравя първата си любов (няма да споменавам имена) той беше първото момче което успя толкова бързо да ми завърти главата и завинаги остави следа в сърцето ми
    Няма какво повече да кажа..Въпреки че вече не сме заедно-всеки път,когато си спомня за него и мии става малко тъжно.. нооо кво да се прави такъв е живота.И все пакк съм си много щастлива със сегашния ми приятел.Но има хора,които оставят много трайна следа в живота ни,дори и за кратко време,особено ако сме ги обичали истински
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Никога не ще забравя едно бивше гадже, което ми беше и първият, но не е това причината да не го забравя...
    Просто.. имах по-специални, по-истински чувства към него.. имам чувството, че дори на сватбата си ще се сетя за него...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

NIKOGA NQMA DA ZABRAVQ MOQ LUBIM KOITO TOLKOVA MN MI E POMOGNAL VAV VSI4KO PROSTO GO OBI4AM I 6TE GO OBI4AM I NIKOGA NE 6TE GO ZABRZVQ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си