.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104
    nikoga nqma da zabravq.. todor ke4edjiiev ot jambol cc ... eto tva mom4e me nau4i naistina na mn`neshta.... ne moga da go opisha s dumi..

Град
    РЮАР
    Моя най-доб1р приятел Весо.. с него сме прекарвали незабравими просто моменти.. напивали сме се яко, правили сме тройки, били сме се... просто моменти който ще ми останат завинаги в главата... с него учехме в едно даскало, в един клас, мен ме изключиха от даскалото заради отс1ствия и лошо поведение, а той остана... но никога не спряхме да подд1ржаме вр1зка и да изживяваме пак тези моменти който ги правехме когато учехме в едно даскало...
    Няма да забравя с1що и моята п1рва и до ден днешен истинска любов Лили..Много я обичам..

Голям фен
    Град
    sofia
    4ovekut koito nikoga nqma da zabravq se kazva Ivan....ot moq strana be6e lubov ot pruv pogled...s nego be6e purvata mi celuvka....lugah roditelite si za da buda s nego...no prosto istoriqta e mnogo dulga i to ivinagi 6te ostane v surceto mi
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен
    доста хора всъщност няма да забравя.. хора, които са били част от живота ми.. хора, които са оказали силно влияние върху мен.. хора, които са ме накарали да чувствам.. но може би най-важният човек в живота ми до този момент е най-добрата ми приятелка.. единствената истинска, която някога съм имала.. никога няма да я забравя, ако животът ни раздели по някакъв начин..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Az nikoga nqma da zabravq moqta best fr s koqto sme v dobro i lo6o i iskam vinagi da sme zaedno,a drugiqt 4ovek e mom4eto koeto tolkova mn ogi4ax 4e 4ak bqx gotova da dam jivota si za nego...Makar 4e tolova mn me narani za edna godina i malko az nikoga nqma da go zabravq i tova koeto tolkova vreme izpitvax kum nego

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    (za momcheta samo) -> nikoga nqma da zabravq purvata si istinska i izstradana lubov-Stefan (predi godina) zashtoto edva s nego razbrax kakvo e da obi4am SILNO makar i za mn kratko vreme.. kakto i mom4eto obi4alo me nai istinski dosega-Georgi... i moje bi choveka s koito pravix sex za parvi pat..Martin..

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Emi to izliza,che pochti vseki nqma da zabravi purvata si lubov.Moje bi i az sum taka.. pazq mnogo krasivi i mnogo loshi spomeni ot nego,no vinagi shte go pomnq i shte ima kusche ot surceto mi.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Luda PikLa
    Guest
    [color=indigo] emi kvo da vi kaja?moje da prozvu4i stranno,no az imam priqtel s koitohodq ot 5 meseca imam sa6to i drug priqtel s koito se haresvahme to4no predi tova no ni6to ne stana...da vqrno e az adski mnogo obi4m 4oveka do sebe si...nO prosto tova mom4e koeto haresvah sega e naoi-dobriq mi priqtel i ne izpitvam nikakvi drugi 4uvstva kam nego osven priqtelski!i vapreki vsi4ko nikoga nqma da zabravq imenno nego istinskiq priqtel,koito az nari4am svoi brat!da naistina zvu4i 6antavo..no e taka obi4am go adski mnogo i nikoga nqma da go zabravq!!!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    nikoga nqma da zavravq sega6noto si gadje,ama naistina nikoga,do sega ne sam sre6tala takav 4ovek. NQMA da zabravq i nai dobrite mi fr qni4ka i ilqna,na koito stra6no mn darja,i nai vajnotot nqma da zabravq sebe si........nqma da se samozabravq v uspeha si( dai boje) s dves dumi nqma da zabravq ot kade sam tragnala nikoga
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мисля,че никога няма да забравя двама души Това са сегашният ми приятел,защото никой никога не ме е наранявал толкова.И момчето,с което беше първата ми целувка,и с което след време изживяхме много красива история ,но не с толкова красив край ...
    ГрОзНоТо МоМиЧе Се СъБуДи МаЛкО пО-кРаСИвО зАрАнТа.НяКаКъВ чОВеК НеЗнАеН,чУдЕн БеШе Го ПрЕгРъЩаЛ пРеЗ нОщА.ГрОзНоТо Бе СтАнАлО кРаСиВо,ТиХо Се УсМиХнА На ДеНя.Не ИзМи ЛиЦеТо сИ щАсТлИвО,зА дА нЕ иЗмИе И сЪнЯ

Супер фен
    А никога няма да забравя сегашния си приятел,защото той ми е първата любов и с него съм преживяла всичко!Той винаги е бил до мен (макар че сега съм мн тъжна заради един наш фр понеже моя го защитава ) ама пак мн си го обичам Та така де...надявам се един ден още да съм с него,а не с друг!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Varna
    Всички пишете за гаджета и аз със риска да просзвуча педалски ще кажа, че никоя от моите гаджета не заслужава честа да я запомня за винаги, но все пак има двама мои приятели които ще помня цял живот и винаги ще се притека на помощ дори и да не ме потърсят...
    Освен приятели те ми бяха учители в живота. Единият ми даде влас и ме научи как да я използвам, как да преценявам враговете си, а другият ме научи да се придържам към реалноста, да не си губя ума, да мисля трезво и да увладявам гнева си...
    Последното все още се опитвам да науча, но с времето ще стане!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Никога няма да забравя един човек, заради когото ми е криво сега...обичам я
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Ако някога взема че се оженя че и ми се треснат дечурлига определено няма да забравя жената която ми е причинила това

няма да забравя 3 неща:
    1.най добрата ми приятелка
    2.семейството ми
    3.еминем

Най-добрият ми приятел и мацето, с което съм в момента. Просто никога няя ги забравя, дано и не ми се налага

Re: 4ovekut kogoto nqma da zabravite nikoga...

Цитирай Първоначално написано от prosto az f
    ....i toi e ? razkajete za nego i za6to to4no toi 6te ostane v saznanieto vi dori sled vreme kogato imate deca i t.n. i ste s dr 4ovek? az li4no znam kogo nqma da zabravq nikoga....4ovekut do men,4ovekut kogoto 4akah toolko vreme ,4ovekut koito me promeni ....4ovekut kogoto obi4am a znam 4e samo sled meseci moje bi 6te e dale4 ot men.....NIKOGA NE 6T GO ZABRAVQ! A VIE?

mila..imame shodna istoriq..i as nikoga nqma da zabrvq 4ovekat koito e do men sega...za6toto toi me promeni taka kakto nikoi dryg nemoja dosega....s nego se 4ystvam razli4no..za men toi e ynikalen...vapreki 4e 6te go vidq 4ak uni mesec...i sega ne e pri men..za men nqma dr kato nego...i dori i sled vreme da ne sam s nego da se razdelim...VINAGI 6TE GO POMNQ!za6toto tova e 4oveka koito obi4am
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Сегашната ми приятелка,от бая време сме заедно и просто,според мене е невъзможно да я забравя Обичам я страшно много и само мисълта,че мога да я забравя ме подлудява.Просто тя е невероятна
    нямам повод да сънувам....

Guest
    Аз няма да забравя единствения човек който някога съм обичала истински,но с когото за жалост вече не сме заедно...Той ми даде много и ме научи на много...винаги ще е в сърцето ми

НИКОГА,но наистина НИКОГА няма да забравя бившото ми гадже!Той е .. различен,умее да ме изненада винаги.Вече 8месеца не сме заедно и аз и той сме с други партниори.НО все още го обичам безумно много и бих направила всичко,за да си го върна.Той е на 19,но .. с него разбрах какво е любов и то истинска!Той не ми е първия,но .. с него разбрах и научих много неща,той жертваше и беше против всички,за да е с мен,с техните не говореше,но БЕШЕ с мен!Направи много неща за мен,макар че бяхме само 3месеца заедно.И то..защото аз правалих всичко..Ставаше в 7ч и се печеше на терасата,за да ми прави палачинки за закуска и..беше наистина добър.Правеше всичко с любов..Но за жалост сега е с друга и..не знам как да си го върна.Тази година е абитюрент и .. искам да съм с него,имахме много мечти заедно,но...останаха само мечтите..ОБИЧАХ го и все още го ОБИЧАМ повече от всичко на този свят,дори от сегашния ми приятел..ИСКАМ да си го върна,но..не знам как..С бившия още си пишем от време на време..той винаги казва,че ме мрази и .. не иска да ме вижда,но преди месец ми каза как .. пази всичко от мен,пази снимките ни заедно,пази нещата ми,които останах в тях..но..нещото,което много ме нарани е,че .. каза,че дори и да умира за мен..дори да не обича друга,НИКОГА няма да се върне при мен и НИКОГА няма да погледне назад...

Ако някой може да ми даде съвет как да си го върна .. да ми пише ЩЕ ЧАКАМ..
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Цитирай Първоначално написано от Mishity
    НИКОГА,но наистина НИКОГА няма да забравя бившото ми гадже!Той е .. различен,умее да ме изненада винаги.Вече 8месеца не сме заедно и аз и той сме с други партниори.НО все още го обичам безумно много и бих направила всичко,за да си го върна.Той е на 19,но .. с него разбрах какво е любов и то истинска!Той не ми е първия,но .. с него разбрах и научих много неща,той жертваше и беше против всички,за да е с мен,с техните не говореше,но БЕШЕ с мен!Направи много неща за мен,макар че бяхме само 3месеца заедно.И то..защото аз правалих всичко..Ставаше в 7ч и се печеше на терасата,за да ми прави палачинки за закуска и..беше наистина добър.Правеше всичко с любов..Но за жалост сега е с друга и..не знам как да си го върна.Тази година е абитюрент и .. искам да съм с него,имахме много мечти заедно,но...останаха само мечтите..ОБИЧАХ го и все още го ОБИЧАМ повече от всичко на този свят,дори от сегашния ми приятел..ИСКАМ да си го върна,но..не знам как..С бившия още си пишем от време на време..той винаги казва,че ме мрази и .. не иска да ме вижда,но преди месец ми каза как .. пази всичко от мен,пази снимките ни заедно,пази нещата ми,които останах в тях..но..нещото,което много ме нарани е,че .. каза,че дори и да умира за мен..дори да не обича друга,НИКОГА няма да се върне при мен и НИКОГА няма да погледне назад...

Казал ти е, че те мрази, пък после, че е запазил всичките ви снимки, спомени etc... Ко ти говори тва? Не знаеш. Ми аз ш'ти кажа. Просто човечецът е мноо свестен, ти си преебала всичко, сринала си му достойнството, утъпкала си мъжката му гордост и цялото старание, което е имал. А ти си прецакала сичко. Screw IT. Т.е. запазил е спомена, за него е било хубаво, но толкоз. Преживял те е вече, не поглежда назад и му прая евала за тва нещо. Но както обичат някой тука да пишат:

Оценяваме нещо, едва когато вече сме го изгубили, и никога не ще можем да си върнем обратно. Твърде късно е.

Цитирай Първоначално написано от BAYO

Казал ти е, че те мрази, пък после, че е запазил всичките ви снимки, спомени etc... Ко ти говори тва? Не знаеш. Ми аз ш'ти кажа. Просто човечецът е мноо свестен, ти си преебала всичко, сринала си му достойнството, утъпкала си мъжката му гордост и цялото старание, което е имал. А ти си прецакала сичко. Screw IT. Т.е. запазил е спомена, за него е било хубаво, но толкоз. Преживял те е вече, не поглежда назад и му прая евала за тва нещо. Но както обичат някой тука да пишат:

Оценяваме нещо, едва когато вече сме го изгубили, и никога не ще можем да си върнем обратно. Твърде късно е.

Да,ама НЕ го е преживял..просто го усещам чрез нещата,които казва и пише и .. т.н.Все пак го познавам доста добре и..само с един поглед знам какво ще ми каже.А относно най-последното..мда,може да ти звучи банално,но и аз осъзнах какво съм загубила едва вече като прикючи всичко,може да е късно,но ВСЕ ПАК СЪМ ГО ОСЪЗНАЛА!Амаа...няма какво май вече да направя.А и той НЕ Я ОБИЧА бе..разбри гоооооо..
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Цитирай Първоначално написано от BAYO

Да,ама НЕ го е преживял..просто го усещам чрез нещата,които казва и пише и .. т.н.Все пак го познавам доста добре и..само с един поглед знам какво ще ми каже.А относно най-последното..мда,може да ти звучи банално,но и аз осъзнах какво съм загубила едва вече като прикючи всичко,може да е късно,но ВСЕ ПАК СЪМ ГО ОСЪЗНАЛА!Амаа...няма какво май вече да направя.А и той НЕ Я ОБИЧА бе..разбри гоооооо..
    Еми ето пак идваме на моето, разбрала си, че си обичала и че си загубила. Какво е да загубиш нещо, а после да си го искаш обратно? Непоносимо чувство нали? А и от къде знаеш, че не я обича. Може би така го демонстрира пред тебе... А и не го е преживял викаш ... еми нормално, ще му тряя време преди да се изправи на крака, щот да те бутнат в гръб не е мноо приятно усещането. И последно, червеното май е достатъчно.

Guest
    Има много хора, които винаги ще помня, по една или друга причина са заслужили място в сърцето и ума ми. Но тук ще разкажа за един човек, с когото макар да нямахме нищо общо, остави у мен много траен спомен и ме накара да повярвам в любовта от пръв поглед...
    Бях осми клас, запалена по чата, но вече ми беше писнало от олигофренчетата там... Един човек започна много забавен и приятен разговор, дори помня всяка дума, накрая си уредихме среща пред едно заведение. Казва се Сава и тогава беше 12 клас. Когато той се появи, загубих ума и дума- беше най-красивия човек, който бях виждала, идеалът ми за момче. Няма да забравя топлото ръкостискане и лъчезарната усмивка. От момента, в който си казахме "Здравей", не сме спрели да говорим и то толкова свободно, сякаш се познавахме от години. Не млъкнахме в продължение на два часа. Дори успях да направя изцепка- той попита "Защо ме гледаш така?" а аз изцепих без да мисля: "Защото си много готин" Накрая аз трябваше да си вървя /имах вечерен час/, а той отиде в една зала да се срещне с някого. Когато се здрависвахме за довиждане, аз знаех, че няма да го видя повече, но нямах смелост да му искам телефона /все пак, той не поиска моя, а и беше намекнал, че страда след раздяла и не търси връзка/. Когато вървях към къщи, сърцето ми се беше стегнало, а сълзите ми се стичаха по лицето. Изглежда безмислено и не мога и до днес да си го обясня, с какво успя да ме спечели този непознат само за два часа... Не можех да го изкарам от ума си, само за него говорех на приятелките си, рисувах го в тетрадките си, разпитвах приятели от неговата гимназия за него... Веднъж ми изпрати поздрави по общ познат и бях на седмото небе, но така и не го видях. От тогава минаха повече от 6 години, случиха се много неща в живота ми... но не го забравих и никога няма да го забравя. Все още помня всяка дума от разговора ни, завладяващия глас... не помня как точно изглеждаше, помня само проницателния поглед и нежната усмивка... Той едва ли ме помни и едва ли подозира как ми повлия, остана ми един приятен и леко меланхоличен спомен и сладки мечти на тема "Ами ако можеше..."
    И сега се усмихвам като се сетя за този лъчезарен човек, надявам се да е щастлив и да е постигнал онова, което искаше...

Ами първата любов...мн го обичам...винаги ще го помня като най-милото и най-добро момче...винаги мн готин и сладък..2 години го обичах...А другият който ен нзам дали ще забравя е сегашният ми приятел...вече бивш,разделихме се преди 2 дена и ся си умирам пак да самс него..може би и него няма да забравя щот година и половина се обичахме и някква лапетия ни арздели докато аз не бях в града...Може би наистина никога няам да забрава тея двама човека и винаги ще ги обичам дори и тайно...Може би ся повече от всичко искам да съм с приятеля си...сам да осазнае грешкаат си и да се върне при мен ...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си