.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз никога няма да забравя, човека,който обичам от 3 години,но не можем да сме заедно.Не спирам да мисля за него и винаги стигам до извода, че е съвършен Той е идеалното момче Познаваме се от едни състезания, той е умен, учен, забавен, красив и всичко хубаво е той...започнахме да си пишем писма, после мирк, скайп ии....така...виждали сме се по състезанията (по математика) ,но аз не мога да отида при него Говорили сме само веднъж наживо, беше преди година и пиловина някъде той дойде при мен и ми каза "Здравей, знаеш кой съм.Приятно ми е....Ти в тази стая ли си,аз съм на долния етаж" и това Иначе си чатим,но.....
    Сори,че ти отекчих ама
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    При сенките
    Mi momicheto koeto sum obichal ili obicham,priqtelite koito sa bili do mene vinagi i sa mi pomognali s neshto;p
    Requiem for a dream....

Голям фен
    Гледайки половината постове отгоре отгоре виждам, че всички обичат гаджетата си и няма да ги забряват. Ама малко хора изясниха защо ги обичат с какво ги впечатлиха.
    Аз не бих могла да забравя първата си любов. Тривиално, но е факт. Той...беше самовлюбен, силен, понякога арогантен и циничен, не винаги нежен, но винаги беше самият себе си. Обичах начина, по който говори. Беше ужасно мъдър и умен. Но най-много ме впечатли начина му да ме държи под достатъчен контрол без да ми заповядва и да ми вдига скандали. Аз съм човк, който обича да се качва на главите на хората, които ми го позволяват. Но той никога не ми го позволи. В него имаше достатъчна доза достойнство и харизматичност. Накара ме да изпитам някои от най-хубавите чувства в живота си и винаги е успявал да накара адреналина ми да скача до небето. Ето за това не мога да го забравя...Онова пораснало голямо момче превърнало се в най-красивия мъж-не само като външност, но и като човек. И до днес сме добри приятели, но не сме заедно за съжаление. Живота си поигра и ни раздели. Съдба! Ето този Ангел няма да забравя, защото той беше уникален....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    от повечето постове виждам, че никой не забравя пътвата си любов.. ... да и аз няма да забравя първата си любов... винаги ще помня приятелите си, благодарение на които живота ми е прекрасен и изпълнен с много хубави моменти \/ ... няма да забравя и едно момиче, което вече не е при мен, което дори вече не е и на този свят дори да беше отдавна , тя винаги ще си остане моята приятелка, която обичам и до края на живота си ще я помня в сърцето си ... страшно много ми липсва и изключително много съжалявм, че живота я помете толкова рано... но това е реалноста , називисимо дали ми харесва или не
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Супер фен
    Tova e pyrvata mi lubov.Ot nishtoto se zarodi nashata lubov.Imah s nego prekrasni migove,makar i malko da sa te.Loshite sa dosta poveche,no vypreki vsichko toi shte si ostane v syrceto mi.Kato se seshtam sega za nego ... samo losho si spomnqm,no toi me promeni korenno i mi pokaza kakvo e da obichash i da boli.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Mishity
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Mishity
    НИКОГА,но наистина НИКОГА няма да забравя бившото ми гадже!Той е .. различен,умее да ме изненада винаги.Вече 8месеца не сме заедно и аз и той сме с други партниори.НО все още го обичам безумно много и бих направила всичко,за да си го върна.Той е на 19,но .. с него разбрах какво е любов и то истинска!Той не ми е първия,но .. с него разбрах и научих много неща,той жертваше и беше против всички,за да е с мен,с техните не говореше,но БЕШЕ с мен!Направи много неща за мен,макар че бяхме само 3месеца заедно.И то..защото аз правалих всичко..Ставаше в 7ч и се печеше на терасата,за да ми прави палачинки за закуска и..беше наистина добър.Правеше всичко с любов..Но за жалост сега е с друга и..не знам как да си го върна.Тази година е абитюрент и .. искам да съм с него,имахме много мечти заедно,но...останаха само мечтите..ОБИЧАХ го и все още го ОБИЧАМ повече от всичко на този свят,дори от сегашния ми приятел..ИСКАМ да си го върна,но..не знам как..С бившия още си пишем от време на време..той винаги казва,че ме мрази и .. не иска да ме вижда,но преди месец ми каза как .. пази всичко от мен,пази снимките ни заедно,пази нещата ми,които останах в тях..но..нещото,което много ме нарани е,че .. каза,че дори и да умира за мен..дори да не обича друга,НИКОГА няма да се върне при мен и НИКОГА няма да погледне назад...

Ако някой може да ми даде съвет как да си го върна .. да ми пише ЩЕ ЧАКАМ..
    Казал ти е, че те мрази, пък после, че е запазил всичките ви снимки, спомени etc... Ко ти говори тва? Не знаеш. Ми аз ш'ти кажа. Просто човечецът е мноо свестен, ти си преебала всичко, сринала си му достойнството, утъпкала си мъжката му гордост и цялото старание, което е имал. А ти си прецакала сичко. Screw IT. Т.е. запазил е спомена, за него е било хубаво, но толкоз. Преживял те е вече, не поглежда назад и му прая евала за тва нещо. Но както обичат някой тука да пишат:

Оценяваме нещо, едва когато вече сме го изгубили, и никога не ще можем да си върнем обратно. Твърде късно е.

Да,ама НЕ го е преживял..просто го усещам чрез нещата,които казва и пише и .. т.н.Все пак го познавам доста добре и..само с един поглед знам какво ще ми каже.А относно най-последното..мда,може да ти звучи банално,но и аз осъзнах какво съм загубила едва вече като прикючи всичко,може да е късно,но ВСЕ ПАК СЪМ ГО ОСЪЗНАЛА!Амаа...няма какво май вече да направя.А и той НЕ Я ОБИЧА бе..разбри гоооооо..
    Еми ето пак идваме на моето, разбрала си, че си обичала и че си загубила. Какво е да загубиш нещо, а после да си го искаш обратно? Непоносимо чувство нали? А и от къде знаеш, че не я обича. Може би така го демонстрира пред тебе... А и не го е преживял викаш ... еми нормално, ще му тряя време преди да се изправи на крака, щот да те бутнат в гръб не е мноо приятно усещането. И последно, червеното май е достатъчно.
    Ми аз принципно никога не съм ги виждала заедно,тя е от Сф,той от Св .. просто приятелите му ми казват .. до сега бях с един негов пр-л и..той ми каза,че бившия още ме обича,но не знае какво да прави...
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Pretty poison
    Guest
    Nikoga ama nikoga nqma da zabravq parvata si liubov.Tq zavinagi ostana v sarceto mi.Vapreki 4e sega sam s 4ovek koito mn obi4am

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми първата ми истинска любов. Никога не бих могла, а и не бих искала да го забравям. Той е ... сега няма да го хваля с комплименти, защото всяко момиче би казало за човека когото обича, че е най-добрия и т.н. За мен по-добър от него няма, я и не вярвам да има. Това е единственото момче, което обичам и съм обичала някога, единственият човек който съм допуснала до себе ди, до сърцето си... Дори след време,ВИНАГИ ще го помня квото и да стане винаги ще има място за него в сърцето ми
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Sofia,Bulgaria
    nikoga nqma da zabravq mom4eto koeto promeni celiq mi jivot!mom4eto koeto oburka vsi4ko vav mene!Mom4eto koeto me nakara da povqrvam v lubovta makar 4e sega ne sme zaedno az o6te go obi4am!I kato 4e li tursq mom4e koeto da prili4a na nego po nqkakuv na4in! Vinagi toi e bil v umat mi v suni6tata mi!Kato go vidq iztrupvam! Tova mom4e 6te obi4am ve4no
    "La sonrisa es el unicо virus que no hace da

Guest
    Az sum obi4ala samo vednuj. Samo edin 4ovek.
    Opasno e kogato obi4a6 nqkogo pove4e otkolkoto obi4a6 sebe si....No vseki rano ili kusno go pravi.
    I az go napravih.
    Ednovremenno ruhnah i se izvisih.
    nikoga nqma da buda 4ovekut kogoto bqh predi da se vliubq.
    I moje bi vinagi 6te buda tova v koeto me prevurna liubovta.
    No jiveq v mir sus sebe si za6toto:
    Dadoh vsi4ko ot sebe si. Kakvo ot tova 4e ne polu4ih ni6to v zamqna.
    Borih se.
    Riskuvah.
    Za purvi put izvurvqh edna puteka ot na4aloto do kraq.
    I nikoga ne polu4ih tova koeto iskah.
    No tova izob6to nqma zna4enie
    It's better to have loved and lost then never to have loved at all....
    No ne e li tujno 4e nai trudno v tozi jivot e da se razdeli6 s ne6to koeto nikoga ne si imal....

Супер фен Аватара на maybelline
    Човекът когото никога няма да забравя е сегашният ми приятел,независимо дали още дълго време ще сме заедно(както ми се иска) или не.Неговите доброта, чистосърдечност, любов...неговото сърце ме промени.От него научих,че не всички мъже на земята са гадняри...има и страхотни хора.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Едно момиче с което ходих година и половина, която ме върна към нормалния живот, помогна ми и направо ме отказа да взимам разни работи и да правя много други глупости...
    Ще я помня винаги, защото въпреки нашата раздяла продължаваме да сме адски близки приятели и просто сме свързани по някакъв начин...
    Евала за мацето и за тебе, че си имал волята да откажеш разните гадории. Още един път, евалата!

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    от повечето постове виждам, че никой не забравя пътвата си любов.. ... да и аз няма да забравя първата си любов... винаги ще помня приятелите си, благодарение на които живота ми е прекрасен и изпълнен с много хубави моменти \/ ... няма да забравя и едно момиче, което вече не е при мен, което дори вече не е и на този свят дори да беше отдавна , тя винаги ще си остане моята приятелка, която обичам и до края на живота си ще я помня в сърцето си ... страшно много ми липсва и изключително много съжалявм, че живота я помете толкова рано... но това е реалноста , називисимо дали ми харесва или не
    a и искам да допълня, че няма да забравя сегашия си приятел, който като лъч светлина проникна в живота ми и го изпълни с щастие и любов и накара самотата да изчезне от съзнанието ми
    обгърна ме с нежности и ме накара да се почувствам щастлива и обичана ...
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Никога няма да забравя гаджето ми Кристиян,защото той е първят човек който наистина обичам,а човек не променя чуствата си,а само начина по който възприема нещата!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Много хора са минали през живота ми,някои се застояват,други не чак толкова.И все пак всеки от тях ми е повлиял по някакъв начин..
    Доста се замислих дали да пиша в тази тема и по-точно за кого да пиша.Първоначало се сетих за баба ми,която наистина много обичах и която беше изключително важна за мен,но то е ясно,че освен първата любов(за която виждам всички сте се изказали ),най-добрата приятелка(респективно най-добрият приятел),ще помним и семейството си..
    Преди няколко дни получих неприятната вест,че един мой добър приятел е починал.Знаех,че е болен,но наистина новината беше голям шок за мен.Та той беше само на 19 години,изглеждаше чудесно и въпреки болестта си беше изключително лъчезарен,винаги усмихнат,добродушен,как да не го обича човек... Всеки път,когато се сетя за дебилната му усмивка се разсмивам от сърце. Като си затворя очите и го виждам как ентусиазирано ми обяснява нещо,играе си с пиерсинга,държи си ръцете в джобовете и още куп други жестове,мимики,самият му поглед..Чувам и гласа му..Беше голяма откачалка..
    Трудно ми е да приема,че повече няма да го видя наяве,но знам едно - че е невъзможно да го забравя!
    За последен път се видяхме преди 3месеца и малко..разбрахме се да се видим следващия път,когато се прибера в България.И да,ще се видим,т.е. ще го посетя.А бе сещате се..

Поздрав за Свен => Schiller - I Feel You..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Една приятелка с която бяхме много близки и която беше единственият човек, който ме познаваше истински и знаеше какво е важно и кое не е за мен! За съжаление тя самата беше много затворен човек и това доведе до едни неща.....

Guest
    nikoga nqma da zabravq nai dobrata mi priqtelka (Vesi)
    tq mi pokaza kakvo e da ima6 na sre6ta istinski priqtel koito da ti pomaga v dobri i trydni momenti tq mi ekato sestra s neq moga da spodelqm vsi4ko i tq s men iskam da i kaja vesi blagodarq ti za vsi4ko koeto pravi6 z amen

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    iskam pak da se pohvalq 4e taq tema e moq...predi da se regna i pak da kaja 4e nqma da zabravq nikoga moito mom4e i dvete si the best fr {P}
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами много са хората,които са оставили трайни следи.Човекът,когото никога няма да забравя,е дядо ми.Той ми даде много,научи ме на много неща.Той беше наистина уникален човек и такъв не съм срещала до сега.Смятам,че той означава много повече за мен и ми е дал много повече от всеки друг(приятел,любим).Относно любовта,не бих забравила първата любов,но нея всеки я помни.Едно момче,което ме научи да обичам и ме нарани много силно,както никой не беше до сега.Но аз ще го помня с добро,защото ако не го бях срещнала,нямаше да знам какво е любов и болка.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ami sus sigyrnost nqma da zabravq maika si nikoga ama razbira se koi li 6e zabravi maika si ama moita e mn pekana i mn q obi4am.mamo mn si dale4e ot mene ama da znae6 4e te obi4kam a vsu6nost sega6niq mi priqtel nqma da zabravq nikoga 6toto s nego sum prekarvala super qki momenti or razli4ni durjavi sme i prosto nikoga teq izjivqvaniq nqma da gi zamenq sus drygi.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Мисля, че не бих забравила бившия.. незнам..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

НЯма да забравя моето ПАтенЦЕ ) искам да съм винаги с негооооооооооооооооооООоо о........ също и най-добрия ми приятел ....
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Guest
    ловиме ли бас, че никой няма да забрави първата си любоВ

Със сигурност няма да забравя човека, с който съм в момента. Той е първата ми истинска любов. Той ми показа какво е щастие и какво е да се чувстваш наистина обичана. Не вярвам, че някога ще мога да го забравя и залича любовта си към него. Дори и един ден да не сме заедно съм сигурна, че ще останат само хубавите спомени и обичта ми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Съгласна за баса.. аз вече почти не си го спомням тоа Никога няма да забравя... мама, татко, сис, най-дубрите си приятелкии, момчету, с коету съм в момента, щоту и той много добър приятееел, лелите, чичовците, двете първи братчедки, бабите ми, дядо, съседката от първия, един по койту си падах около 5 години пък той излезе празен идиот.. котката в една видиотека също няма да забравя, и едноо кууче, папагалите ми, които отдавна починаха, лека им пръст, опаааа... май минах към животните, съжалявам... Та такива ти раути дету ни са забравят няма да забравя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си