.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 104 от общо 104
    Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Много хора няма да забравя никога.Като започнем от родителите ми и баба ми,които са ми дали много,бившият,който е страхотен човек.Въпреки,че вече не сме заедно аз винаги ще го нося в сърцето си и ще си спомням за него с усмивка.Няма да забравя и човека,с когото съм в момента.Той ми даде много,научи ме на много,научи ме да обичам и ми показа какво е да бъда обичана,дава ми любовта си,а в замяна не иска нищо.Той е цял ангел

nikoga nqma da zabravq moje bi nai-golqmata mi lubov dosega. imahme razlika 6 godini i toi be6e po-golqm. bqh ludo vlubena. toi go znae6e i me obi4a6e sa6to. kazval mi go e, no go be6e strah 4e e mn po golqm ot men i 4e ako na6ite razberat,6te postradam. dori i sega mi lipsvat pregradkite mu... no toi otide da raboti v drug grad.ottogava po4ti ne sam go vijdala i stra6no mi lipsva6e.sega si imam gadje, no dori i sega mislq za...

ima i dr 4ovek, koito nqma da zabravq - nai-dobrata mi priqtelka petq. mn si q obi4am. poznavame se ot detskata gradina i sme nerazdelni ot 2 klas tq e 1 ot horata, na koito vinagi moga da raz4itam i kakvoto i da pravq zn, 4e 6te me podkrepi

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Dennito-nai-dobrata mi priqtelka ot nqkolko godini nasam.Mnogo e luda kato mene S neq sme pravili stra6no mnogo 6turotii,gluposti,no znam 4e moga da raz4itam na neq,da i kaja vsi4ko i da znam 4e tq 6te me podkrepi dori da ne e suglasna s tova,koeto pravq.I naistina nz kakvo 6te pravq bez neq,sega kogato se razdelim.Mnogo se nadqvam da si ostanem su6tite fr.
    Denni mnogo te obi4am!Nqma nujda da se obqsnavam pove4e,mislq,4e sama si znae6 ostanaloto.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си