Цитирай Първоначално написано от prosto az f
....i toi e ? razkajete za nego i za6to to4no toi 6te ostane v saznanieto vi dori sled vreme kogato imate deca i t.n. i ste s dr 4ovek? az li4no znam kogo nqma da zabravq nikoga....4ovekut do men,4ovekut kogoto 4akah toolko vreme ,4ovekut koito me promeni ....4ovekut kogoto obi4am a znam 4e samo sled meseci moje bi 6te e dale4 ot men.....NIKOGA NE 6T GO ZABRAVQ! A VIE?
аз ли аз никога няма да забрава...това е онова момиче...онова красиво момиче..онова прекрасно момиче което срешнах така ненадеино...сичко започна на шега...онова момиче което мизаваря главата и което още я варти....и никога няма да спре да я варти...онова момиче което ме накара да забравя сичко...онова момиче което когато ме целуне изпитвам онова чувство че съм укрилен...онова момиче което ще помня до края на живота си...момичето с тумните черни коиси..с кафявите очи...сас сладката миниатюрна бемка на горната устна..онова момиче в което се влюбих...и което никога няма да спра да обичам....!!!НО НЯМА ДА МИ СЕ НАЛАГА ДА Е ЗАБРАВЯ ЗАЩОТО ВИАГИ ЩЕ Е ДО МЕН...ВИНАГИ ЩЕ МЕ РАДВА И ОБИЧА ВИНАГИ ЩЕ Е ДО МЕН КОГАТО ИМАМ НУЖДА ОТ НЕЯ...ВИНАГИ ЩЕ МИ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ..ВИНАГИ ЩЕ Е ДО МЕН КОГАТО ИМАМ НУЖДА ДА ПОПЛАЧА НА РАМОТО Й(да и момчетата плачат...не е мн за фалба но само пред нея мога да плача тя е първата пред която съм пакал и последната защото никоя друга няма да ме разкрие толкова колкото нея)...ОБИЧАМ Я И НИКОГА НЯМА ДА Е ПРЕДАМ...КАКТО ТЯ МЕН...!!!!