- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мжцсдхфлиасдгфисдхжих
Някой твърдеше че пиша безмислени теми.
Ето това е безмислена тема.Схващате ли разликата? о.О
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Поредния любовен Тиинпроблем!Колко смислено постави всичко но аз не съм чак толкоз компетентен дано колегите ти помогнат!![]()
Light The Universe
Между другото прав е.![]()
Напротив. Дори и тази има смисъл. Смисълът й е, че няма такъв. Сеш съ, брато?
Тази тема,може би е най-свестната бих казала,която ти си написал.Показва колко си "интелигентен"!![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Защо сички идиоти си мислят,че като имат емотиконка в поста това го прави интересен?Първоначално написано от nasty_f
Помисли си добре кой е идиот(ако можеш да го правиш).С тази емотинка просто исках да покажа колко си ми смешен!
П.П. - "сички" или "всички",не знам просто какъв интелект трябва да притежаваш,за да напишеш "сички"![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Трябва да пиша разговорно примерно.Първоначално написано от nasty_f
Скъпа госпожице която изказва проблемите си в тиин форум не ми говорете на такъв тон,защото ще извикам злия си приятел човека чехъл да се разправи с вас.
Хахахаха,направо ми "пълниш" душата с твойте бисери,да знаеш.Абе,човек,как ще ти "говоря на такъв тон" като аз пиша тук.Явно ти се причуват някакви гласове![]()
Права сте тва беше пералнята обърках ви с нея.Извинявам се публично чак сега разбрах че в интернет форум неможе да се говори.Първоначално написано от nasty_f
Колко си интересен![]()
Така е,не се опитвай ти не го можеш.Първоначално написано от nasty_f
А в училище скъпо другарче съм със сигурност по-популярен отколкото ти в твойто.
Навярно и в твойто съм по-популярен от колкото ти.
Навярно ако питаш майка ти кой предпочита да и е дете аз или ти пак няя успее да излъже и ще каже аз.
Първоначално написано от xixi
Първоначално написано от xixi
Мъка,мъка ...
Оууу,какъв си бил ти,и самохвалец.Такава популярност като твойта дори не ми трябва.Теб чак и в енциклопедиите те има,как издържаш на такова натоварване,чак не ти остава време вече да пишеш във форума...На кой му трябва такава известност???А колкото до това,дали се опитвам да бъда интересна,че според теб това опит ли е?Аз съм интереснаПървоначално написано от xixi
![]()
Това е един мултифункционален отговор.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Всеки трябва да притежава думичката "мъка" в речника си колкото и да е беден той.
Аааааааааа браво,най-сетне една смислена тема,която да пусне хихи... Евала![]()
Знаех си че имате объркани понятия.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Емотиконката не те прави по-умна и на теб да го кажа.
ЪхЪхЪхЪхЪ изказа сеПървоначално написано от xixi
![]()
Бих контактувал,но мам ми забрани контакт с хора който пишат в розуво.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Ааа случайно мама не ти ли каза да не раазговаряш с непознатииии????Първоначално написано от xixi
![]()
и в безмислената тема чакаш смислени отговори?
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!