.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Shte se pobyrkam

Голям фен

Shte se pobyrkam

Hora iskam da spodelq moq problem. Znachi az si imam seriozen priqtel, koito mnogo obicham. No ot skoro imammomenti v koito iskam da sym s drug (ne da spa s drug, prosto da pregyrna ili da celuna nqkoi drug). I si mislq che she mi e dobre ako go naprava. No tochno sled 15 min osyznavam che mnogo obicham priqtelq si i zapochvam da se chuvstvam otvratitelno. Napravo ne znam kakvo mi stava, nito puk kak da spra da mislq i da se chuvstvam taka. Molq vi daite mi syvet

Град
    там където залязва слънцето
    незнам какво точно да ти кажа,защото незнам какви са точно отношенията ти с приятеля ти.може би ти липсват тези целувки и прегръдки от негова страна и затова искаш да си с някой друг или пък не са ти достатъчни.според мен трябва да споделиш това с него ако наистина връзката ви е сериозна той ще те разбере и ще те подкрепи
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Супер фен
    Qvno tyrsish nqkakvo raznoobrazie i ti e omryznalo samo nego da celuvash i pregryshtash.Spox spored men tova e samo momentno.Trqbva da go preodoleesh i da ne se poddavash na jelanieto za nqkoi drug.I kogato ti se poiska pak tova ... potyrsi priqtelq si i gushkai i celuvai nego.
    Обичам те <3 !!!

Re: Shte se pobyrkam

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Hora iskam da spodelq moq problem. Znachi az si imam seriozen priqtel, koito mnogo obicham. No ot skoro imammomenti v koito iskam da sym s drug (ne da spa s drug, prosto da pregyrna ili da celuna nqkoi drug). I si mislq che she mi e dobre ako go naprava. No tochno sled 15 min osyznavam che mnogo obicham priqtelq si i zapochvam da se chuvstvam otvratitelno. Napravo ne znam kakvo mi stava, nito puk kak da spra da mislq i da se chuvstvam taka. Molq vi daite mi syvet
    Ела на сам няма да му кажа обещавам!
    Light The Universe

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от Valar
    Ела на сам няма да му кажа обещавам!
    az se chuda kak da se izbava ot tva ti tuka me karash da se izkushavam poveche. Vyovshte ne e hubavo

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Набий си в главата, че не искаш друг. Внуши си, че обичаш само твоя пич и не желаеш прегръдки и целувки от друг. Ако си го натякваш постоянно, сама ще си повярваш. и няма да се измъчваш повече. Трябва силна психика !

xmm tva kato 4e li mi e poznato.Az sa6to imam seriozen priqtel no e imalo momenti kogato prosto iskam ne6ty razli4no, v takiva momenti i az nz kakvo da pravq. . . no tva estestveno se slu4va mn rqdko za6toto priqtelq mi se darji po4ti vinagi mn dobre i me kara da mislq prez pove4eto vreme za nego

Голям фен
    Град
    trqvna

както вече казаха имаш нужда от нещо различно но ако искаш да си останеш с твойто момче си набий в главата че неискаш друг

Мега фен Аватара на koalka
    Може би търсиш нещо ново, искаш нещо различно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    sigurno e taka samo che me izmuchva misylta che ako si namera neshto razlichno za 1 den she razvalq dosta dylga vryzka.

Ох мила, аз съм в същото положение!Аблолютно същото.Но като че ли малко поотихнаха нешата именно, защото си набивах в главата, че не ми трябва друг/по-скоро, че момчето към което имах чувства не е за мен/ Така че това помага до някъде!Наистина няма смисъл да разваляш отношенията с приятеля си, за да си направиш "кефа" за 1 ден.После ще съжаляваш 100%

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

ми неможе да спреш...ако си угодиш няма да го преодолееш пак ще посикаш пък и ще направиш огормна грешка...не мисля че това е правилният начин..това ти е някакво скрито желание...ако искаш каот се целуваш или прегръщаш си представяи някои др от време на време!!!...
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Голям фен
    she probvam, dano da pomogne

Голям фен
    Напълно ми е познато.Нещо подобно на твоето,само дето с бившия ми се виждахме рядко и за това скъсах с него.Накрая осъзнах,че ми е по-добре сама и,че не съм имала кой знае какви чувства към него.Но проблемът ти е,че не знаеш какво искаш.Изясни се със себе си.Излизай няколко дни с приятелки и не потдържай почти никакъв контакт с него,като си измислиш някакво оправдание пред него и виж дали ще ти стане мъчно за него и дали ще искаш да го видиш.Тогава може да разбереш какво искаш найстина.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest

Леле,мила......тва е гадно....Ами....нз...може би искаш малко разнообразие нз....Ами направи го...ако имаш възможност и ако мислиш,че после тва няма да те съсипе...смисъл да криеш какво си направила,защото съм сигурна,че ще си навлечеш мн проблеми с приятеля,ако разбере за "тайните ти желания"..
    П.С.Тва е гадно

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Леле,мила......тва е гадно....Ами....нз...може би искаш малко разнообразие нз....Ами направи го...ако имаш възможност и ако мислиш,че после тва няма да те съсипе...смисъл да криеш какво си направила,защото съм сигурна,че ще си навлечеш мн проблеми с приятеля,ако разбере за "тайните ти желания"..
    П.С.Тва е гадно
    бях аз ...забрвих да се логна....

Голям фен
    Град
    Варна
    Не случайно на магазините продават плюшени меченца, на които пише I LOVE YOU

Gugutka
    Guest
    E tva e gadno ili 6te si s nego ili nqma.Kato si s drug 6te posika6 sledva6t da gu6ka6a i t.n...

Мега фен Аватара на iiirish
    щом има желание към друг, без значение какво осъзнаваш след 10 или 15 мин, значи ти не си напълно сигурна в чувствата си. едно момиче, което е изцяло отдадено на човека до себе си никога не би помислило за друг! може сега да не приемаш думите ми, но с времето и сама ще осъзнаеш, че вътрешно ти не си обичала така както мислиш сега!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Как можеш да обичаш толкова много приятеля си, а да искаш друг. Ако го обичаше толкова много той щеше да ти е напълно достатъчен. Знаеш ли кога разбрах, че обичам истински, когато всички останали мъже взех да възприемам като момичета. не, че са гейове, но общуването ми с тях е като с момичета и изобщо не си мисля, че искам секс, целувка или прегръдка от тях.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    И аз съм била така.
    Мина ми.
    Не искам да рискувам това, което съм градила година, за едната вечер. Все още не съм изперкала толкова много.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    sigurno e taka samo che me izmuchva misylta che ako si namera neshto razlichno za 1 den she razvalq dosta dylga vryzka.
    Не трябва да те води само това, че ще се развалиш една дълга връзка.Погледни чувствата си и това какво искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си