- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za 4ekiite
zdraveite biq si 4ekiiki dosta 4esto ama sq re6ih da napravq edin experiment i ne sam bil 5 dena iskam da pitam drugi 4ekidgii(ne sa praite 4e nqma) kolko vreme nai dalgo ne sa si laskali bastuna.Ae az otiam 4e sam mn zagorql![]()
15 минути.
Т'ва че "ся отивам" можеше да си го спестиш![]()
10~15 дена![]()
забравих да уточня че причините бяха технически, а после чувството беше мн якоПървоначално написано от (null)
![]()
Аз секи ден ласкам бастунеца :Д :Д тряя ласне като нова цигулкадаже 1 пат мама ме фана :Д
Но разбирасе ти знаеш че това е физически невъзможно и че сам не знаеш какво говориш, нали?Първоначално написано от Анонимко
всеки ден минимум по 2 пъти![]()
Темата се повтаря
И друг път съм казвал...повече от 10 години съм издържал без чикии
Иначе когато мога, средно 1 път на денПървоначално написано от koalka
"6peka" ne go laskam-za tva ima koq da se pogriji![]()
Ти си нацианален герой!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
\0
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ , aide molq ti se bez gluposti, qvno ne si vnimaval dostata4no v 4asovete po biologiq(ili sexologiq) , a i ne si 4el dostatu4no.. ot vsqkakva gledna to4ka NE E VUZMOJNO edin muj da ne se zadovolqva pone vednuj na dve sedmici..trqbva da ima6 biologi4ni uvrejdaniq ili ne6to psihologi4esko ili o6te po-seriozno, za da ne go pravi6.
Aide sega se izpravi, ottursi se i si kaji ,ama 4estno,4e luska6 bastuna po 3-4 puti na den!![]()
Max 3 дена
Craig David-Walking Away
12 дена-поради липса на свободно време.
6 месеца, съвсем сериозно! Имам някакви периоди на асексуалност.
Еми максимум до 3 дена си почивам не че няма кой да се погрижи но няма момче което да не си бие чекии![]()
офф абе злета какви чекиджии ве всеки се самозадоволява това е нормално ти неможеш постоянно да имаш секс партньор. Ам аз лично през ден някой път по два пъти на ден зависи от настроението ми ако съм възбуден или не някой път и цяла седмица не съм изпитвал нужда![]()
sutrin, ve4er pak 4ikiq
mirna 4ista opraviq
14 дена, ама на 15тия не мога да броя до толкова, колкото пъти лъсках![]()
Seki den po 20 chekii i taka..![]()
4 месеца и нещо и още не съм го пипал
Maй около месец или нещо такаво..
Той говори за тва кога е почнал да лъска беПървоначално написано от АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ е лъжец
![]()
На изпит преподавателят пита студента:
+Защо ми намигвате?
+Сигнализирам,че знанията ми са на привършване.