- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършването :)
Искам да питам :
Трябва ли и момичето и момчето да свършат едновременно ?
В никакъв случаи!!! \/ В по редки случаи свършват едновременно.Жените свършват по-рядко и по-трудно от мъжете.
![]()
Не е за дължително да не казвам, че е невъзможно точно по едно и също време да свършват двамата. Жената свършва по-бавно от мъжа (не винаги е така разбира се). Твърди се дори, че способността на жената за получаване на оргазъм е постигната с еволюцията и все още не е напълно съвършенна, но това е друга тема.
Не. Твърдо не. Това го има само по смотаните филми и много много много рядко се случва наистина.
ами ако единия от двамата свърши преди другия , кво става![]()
Първоначално написано от mega_zoluu
![]()
Никога или почти никога... Повечето пъти момчето сваршва парво![]()
Оптимист ЗАВИНАГИ!
Първоначално написано от LuZeR
Абе секса продължава докато момчето не свърши!Общо взето е така!
Първоначално написано от mimi_pink
![]()
![]()
Според зависи кво е момчето...Ако е от повечето егоисти- тогава свършва да...ужас
![]()
Не е задължително, не е доста интересно чувството.
Свършвала съм с приятеля си едновременно 2-3 пъти и е супер. Просто се мятате на различни страни на леглото и знаете,че и двамата сте в рая.
Ami na nas s moia priatel ni se e sly4valo dosta puti i e syyyyper! Ne e zaduljitelno estestveno da svur6ite ednovremenno no v takuv sly4ai spored men momi4eto triabva da svur6i purvo!
![]()
Глупости разли4но е.При всеки е разли4ноПървоначално написано от mimi_pink
![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
Ми другия така любезно го из4акваПървоначално написано от LuZeR
.Даже мъжете ако са пи4ове ще из4акат парво жената да сварши
![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
mimi ne e verno .... pri men seksa prodaljava i sled kato svar6a ... a i gledam da svar6i parvo momi4eto tai 4e ne ni slagaite pod ob6t znamenatel si4ki mom4etaПървоначално написано от mimi_pink
GOVORI KAKVOTO MISLI6 I MISLI KAKVO GOVORI6