.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    vahh za6to izob6to se 4udi6 ako te obi4a naistina nqma da te pritiska taka a 6te te razbere 4e ne si gotova.Vse pak si devstvena tfa e mnogo otgovorno ne6to i sled kato misli6 4e ne si gotova ne go pravi .No vse pak ti si re6ava6

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Той иска да му докажа, че го обичам чрез секс...

Цитирай Първоначално написано от Какво да правя?
    Здравейте! Искам да ви помоля за съвет! С моя приятел сме заедно вече 1 месец. Много се обичаме, всичко е супер! Ама той вече много иска да правим секс. Той каза, че ако скоро не го направим ще ме остави. Каза, че не е с мен, само заради секса, ами по този начин проверявал доколко момичето, което е с него го обича и дали е готово за него на такова нещо. Каза, че това е начина да му докажа, че го обичам. Иначе нямало да повярва само на думи. Аз съм девствена. Не знам какво да правя. НАЙСТИНА го обичам, ама мисля, че не съм готова още за секс. Искам да му докажа, че го обичам ама той каза, че това е единствения начин. Не знам какво да правя. Моля дайте ми съвет! Благодаря ви предварително!!!

ПП: Аз съм на 15, а той на 17.
    Сексът е едно от доказателствата за любов, не единственото разбира се Той е неделима част от цялото наречено - връзка. Ако искаш да имаш такава е най-добре да го направиш, ако ли не държиш на тоя човек и нямаш достатъчни чувства, не се мъчи, просто го зарежи и приеми следващия с когото ще се влюбиш и би го направила. Едва тогава ще си готова истински

ne az ne moga da razbera kvo se o4akva ot mom4e na 17 godini... vse pak po4ti vsi4kite na taq vazrast iskat edno i sa6to i to e to4no SEX taka 4e ... nqma smisal pove4e da se kazva tova ne6to a puk li4no moeto mnenie e 4e ti NE si gotova za tova po prostata pri4ina 4e si samo na 15 ..

Guest
    Da v tozi slu4ai ne e dobre da puska6 na mom4eto. Momi4e sam. No se iznervqm kat nqkoq kaje toi iska seks zna4i ne me obi4a!!Ebahti rabotata!Zna4i mom4etata mogat da ni 4akat s meseci da stanem gotovi prez tva vreme neprekysnato da kazvame 4e gi obi4ame,ama da ne im puskame!Tva si e syvsem normalno,ako tvyrdi6 4e go obi4a6 za6to da ne pravite seks! Kato se zamisli6 kakav po-hubav na4in da pokaje6 na mom4eto,4e go obi4a6 [ako naistina e taka] ot tova da pravite seks!I za kakvo trqbva da sme gotovi 6tom go obi4a6 za6to ne!!! Kolkoto i da ne e seksa igrae rolq v liubovta [ako ima takava]! I za6to trqbva da se obijdame nie kat sled 3 meseca ili pove4e ni poiskat seks, a mom4etata da ni turpqt i da ni 4akat prez tva vreme!Samo te li trqbva da dokazvat liubovta si?Pyk i vse pak i te imat nujdi....

Накарай го той да ти докаже, че те обича като се съобрази с желанието ти. Това, което той ти е казал е много лесен начин да вкара момиче в леглото. Нему се връзвай.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

4akai malko sega te sa edva ot 1 mesec zaedno toi qvno mu se e iz4akalo 4akaloto ... i ve4e e vzelo da mu pisva i i e kazal taka .. a osven tva taq lubov moje da se dokazva po hilqdi drugi na4ini... ama qvno toi ne q obi4a za da i kaje taka drugoto ne6to koeto e dori i da go obi4a nali trqbva da se predpazi ot tva da bade naranena .. 6toto za edno momi4e tva e super bolezneno za tva trqbva da bade sigurna v negovite 4uvstva i togava da si preceni iska ili ne iska a toi ako q obi4a 6e 4aka ako trqa 1 godina

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Той иска да му докажа, че го обичам чрез секс...

Цитирай Първоначално написано от Какво да правя?
    НАЙСТИНА го обичам
    Но той теб не.
    Ако те обичаше нямаше да те насилва и да ти поставя условия.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си