.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Какво да правя?
    Guest

Той иска да му докажа, че го обичам чрез секс...

Здравейте! Искам да ви помоля за съвет! С моя приятел сме заедно вече 1 месец. Много се обичаме, всичко е супер! Ама той вече много иска да правим секс. Той каза, че ако скоро не го направим ще ме остави. Каза, че не е с мен, само заради секса, ами по този начин проверявал доколко момичето, което е с него го обича и дали е готово за него на такова нещо. Каза, че това е начина да му докажа, че го обичам. Иначе нямало да повярва само на думи. Аз съм девствена. Не знам какво да правя. НАЙСТИНА го обичам, ама мисля, че не съм готова още за секс. Искам да му докажа, че го обичам ама той каза, че това е единствения начин. Не знам какво да правя. Моля дайте ми съвет! Благодаря ви предварително!!!

ПП: Аз съм на 15, а той на 17.

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Наиш ли ко щи кажа твоя приятел е измислил невероятна стратегия за да му пускат момичетата .. бил ги проверявал дали го обичат ...ала бала ..лъжите повярваи ми

Guest
    Ще си супер тъпа ако го направиш....Ако те обичаше нямаше да те кара да правиш нещо което не искаш.Явно не те обича .. прави си изводите...Кажи му да ти докаже,че той те обича като те изчака...

Guest
    Рабира се че ще му дадеш да те изчука.Не бъди скръндза пусни на човека

Мега фен
    1 месец и той очаква да доказваш великата обич? Любовта не се доказва чрез секс, макар сексът да е неотлъчна част от нея. А щом използва чувствата ти, за да те изнуди за секс, не си струва да си с него.

Супер фен Аватара на Barbie
    Ха! Романтично, наистина...

Кажи му той да ти докаже, че те обича като се съобрази с теб и желанията ти - по този начин ти проверяваш доколко момчето, което е с теб, те обича и дали е готов да забрави за малко за оная си работа и да помисли за приятелката си!!!

Това, миличка, не е любов - това е един седемнайсет годишен полу-идиот, дето го е треснал хормона и си прозволява да поставя на момиче, което държи на него, грозни и нелепи ултиматуми. Аз бих се чувствала обидена, разочарована и наранена от такова изнудване.

Цитирай Първоначално написано от moncho
    Наиш ли ко щи кажа твоя приятел е измислил невероятна стратегия за да му пускат момичетата .. бил ги проверявал дали го обичат ...ала бала ..лъжите повярваи ми

Guest
    areji go tva si e tvoq rabota kvo 6e prai6 i koga 6e prai6 s nego

ole bojeee az podobna glupost... nikoga ne sam 4uvala . ama ti naistina trqa da si mnogo naivna za da vqrva6 na takava glupost .. ili ne si opoznala mujkoto mislene dostata4no a ? ujas na men nqkoi ako mi kaje taka i iskam da ti kaja 4e momentali4eski izhvar4a ot 4adara .. taka 4e opi4ai si akala i nedei da prai6 gre6ki

Фен
    Град
    BG
    Първо ... как може след един месец да кажеш, че наистина обичаш някого ... Не, според мен това не е любов. Може да е привличане, желание, може да си влюбена, но не и да обичаш истински някого .... Така че за какво доказване на обичта може да гопворим.
    Истина е, че секса е важна част от връзката между двама души. Но ако човека до теб те уважава и държи поне малко на теб, никога няма да те накара да направиш нещо, коетоп не искаш. Така че ако не си готова да правиш секс с него - НЕДЕЙ !!! Пък ако той наистина те остави заради това, значи е балък .... и такива типове не си заслужават ....
    Истина е, че аз спах със сегашния ми приятел още на първата седмица, но така усещах нещата .... за всяко нещо си има време .... аз избрах моето .... ти трябва да направиш същото ....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Guest
    ..ми докажи му бе, млада моме , ако пък искаш да си останеш девствена му пусни отзад , или се научи да биеш чекии и да праиш свирки, ама едва ли ще ги признае...

Guest
    изндудване

Мега фен Аватара на koalka
    Факта, че иска да доказваш любовта си чрез секс доказва, че е е само заради секса с теб.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Докажи му тъпо копеле като още днес му биеш шута.

Но по най-бруталния начин !

И да си завре великата си любов към теб някъде. Това не е любов.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

xAXa toq 4ovek me izkefi mnogoo =D> bungle

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slan4evo_momi4e
    Първо ... как може след един месец да кажеш, че наистина обичаш някого ... Не, според мен това не е любов. Може да е привличане, желание, може да си влюбена, но не и да обичаш истински някого .... Така че за какво доказване на обичта може да гопворим.
    Истина е, че секса е важна част от връзката между двама души. Но ако човека до теб те уважава и държи поне малко на теб, никога няма да те накара да направиш нещо, коетоп не искаш. Така че ако не си готова да правиш секс с него - НЕДЕЙ !!! Пък ако той наистина те остави заради това, значи е балък .... и такива типове не си заслужават ....
    Истина е, че аз спах със сегашния ми приятел още на първата седмица, но така усещах нещата .... за всяко нещо си има време .... аз избрах моето .... ти трябва да направиш същото ....
    Съгласна съм. Липсата на секс не означава липса на чувства, както и обратното. Сексът не доказва нищо-той е физическа нужда като храненето. Ако той наистина държи на теб няма да го спомене дори. След 1 месец връзка не може да има обич-да сте влюбени-ок, но любов. ти си решаваш, но това си е долно изнудване от страна на приятеля ти.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако ходя с някого и аз бих приела секса като продължение на любовта ни , но в твоя случай НЕ е така . Приятелят ти сЪкс много . Разбира се , че НЯМА да легнеш с него . Не виждаш ли , че иска да те мине ? Да не мислиш , че връзката ви ще издържи много след секса ? Тя е обречена на провал , моето дете . Вземи порасни малко и го виж . Ти си само на 15 , ако вярваш на всеки батко , който ти казва , че те обича , че е така .. грешиш !!!
    Думичките "Обичам те" са най-прекия път някой да те вкара в леглото , когато си млада и зелена . ( а и не само май )

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Дааааааа... докажи му .. отидете в тях съблечи го.Ти не сваляй дори и дреха. ... почни да го целуваш страстно и го накарай да те иска 3 пъти повече...Като тръгне да те съблича се дръпни и му кажи че за тебе тфа не е обич и си тръгни ...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дааааааа... докажи му .. отидете в тях съблечи го.Ти не сваляй дори и дреха. ... почни да го целуваш страстно и го накарай да те иска 3 пъти повече...Като тръгне да те съблича се дръпни и му кажи че за тебе тфа не е обич и си тръгни ...
    Да. Или като му съблечеш панталоните и слиповете, изгледай го странно, кажи с недобра интонация.. "прекалено е малък, луд ли си да си легна с теб" , врътни се и си тръгни.. ще го помни дълго..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да. Или като му съблечеш панталоните и слиповете, изгледай го странно, кажи с недобра интонация.. "прекалено е малък, луд ли си да си легна с теб" , врътни се и си тръгни.. ще го помни дълго..
    Ооо , не , жестоки сте ! За жалост тва не се прави толкова лесно , особено когато си си втълпил , че го обичаш .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    До сега мненията са единодушни.

Той така или иначе ще те зареже. Дори и да правите секс - пак ще те зареже. Само че ако му пуснеш, той ще се хвали навсякъде и на всички че е успял. А ако не му пуснеш той ще си остане един посерко нещастен

Re: Той иска да му докажа, че го обичам чрез секс...

Цитирай Първоначално написано от Какво да правя?
    Здравейте! Искам да ви помоля за съвет! С моя приятел сме заедно вече 1 месец. Много се обичаме, всичко е супер! Ама той вече много иска да правим секс. Той каза, че ако скоро не го направим ще ме остави. Каза, че не е с мен, само заради секса, ами по този начин проверявал доколко момичето, което е с него го обича и дали е готово за него на такова нещо. Каза, че това е начина да му докажа, че го обичам. Иначе нямало да повярва само на думи. Аз съм девствена. Не знам какво да правя. НАЙСТИНА го обичам, ама мисля, че не съм готова още за секс. Искам да му докажа, че го обичам ама той каза, че това е единствения начин. Не знам какво да правя. Моля дайте ми съвет! Благодаря ви предварително!!!

ПП: Аз съм на 15, а той на 17.
    Ами щом твърдиш че го обичаш... мисля че е редно да му го покажеш. Явно момчето е свястно и наистина те обича и не е с теб само заради секса...
    аз на твое място бих се чувствал супер неуодобно. моя съвет е да го направиш щастлив - пусни му.
    И няма нужда от предпазни средства, все пак вие се обичате нищо че той е на 17 а ти на 15 и сте заедно от цял един месец, малоумна путко.
    Ебати жалката история...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Хахахах. Ако ми каже някой такова нещо се се спукам да му се смея, след което ще му отговоря, че и аз си имам начин да проверявам мъжете дали ме обичат. Като ми дадат да им го отмаем с един пенис колан в дупетата, ако не ми даде ще го оставя.

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Факта, че иска да доказваш любовта си чрез секс доказва, че е е само заради секса с теб.
    Еми то е очевидно!Остави го или само ще страдаш повече!

Давай .ТВа е патя кам една далготрайна вразка.о6те пове4е 6е те остави ако не му пусне6 6тото му се е еба не 4овека
    NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си