- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса и менструацията
може ли когато е в цикъл да правим секс?
Да, избягвай в дните, когато тече най-обилно, че ще й натикаш съсиреците навътре (Гадно звучи, ма си е така); иначе нема ядове, само че задължително с кондом!!! Защото може да си докараш страшни инфекции (а може и нищо да не ти стане, разбира се!) - дори с дългогодишно гадже да си - като е в цикъл пак нахлузвай шлиферчето.
abe to 4e moje moje ama predstavq6 li si kakvo 6e stane ...![]()
какво?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
а тва кво е ????
9. Правилно ли е, че по време на менструация трябва да се избягва полово сношение?
Не правилно.
От далечни времена менструацията се е смятала за нещо мръсно, а жената през тези няколко дни за “нечиста”.
Това са пълни глупости, обясними единствено със страха от кръвта.
Ако партньорите имат желание да се любят, точно тогава, нека го направят, но задължително е използването на презерватив.
Това е глупост родена от акъла на някой кретен.Първоначално написано от Анонимко
Менструалната кръв не е като тая дето тече като се порежеш.
Мръсна е, а мръсната кръв може да ти развие инфекций.
Що мислиш, че тампоните се сменят по-често от превръзките ?
Ако не може да устискате без секс 5 дена, добро решение на проблема ще е ако се кастрирате.
И Langedok, опасно е за жената точно колкото и за мъжа.
Ми аз май съм писал нещо за кондом, ама няма кой да го види...........Първоначално написано от tX not so dead...
Пък ако ви е гнус през менструация - има и други начини - стига да не я боли зъб или да има разстройство....![]()
=D> Точно така....и аз мисляПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Тогава бих казала е най-хубаво, но както споменаха по-горе -задължително с презерватив, защото куп неприятности след това може да си довлечете.
Цапаница...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
А после кой ще пере чаршафите?
![]()
По принцип, ако искаш мое, но не е за предпочитане. Все пак това са 5 дни, все накак ще издържите. През този период кръвта, която отделя жената не е същата като обикновенната кръв. Ако го правите без предпазни средства като нищо може да прихване някоя инфекция.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ние можем да устискаме, ама изключително рядко имаме свободен терен, много рядко, и да е в цикъл точно тия два дни когато има терен. тва жестоко и необичаино, аз са не съм ал бънди, по дяволите
Правете друг секс, различен от вагиналния..
Nie s moia priatel go pravime i kogato sum v menzis i i na dvamata ni e mn iako.Ne e vuprosa 4e ne mojem da ystiskame no prosto ne vijdame smisul da se li6avame ot seks prez tezi dni pri polojenie 4e ne sme gnyslivi i i dvamata go iskame...![]()