- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- savet pls
Девойче, по-добре се хвани с момче на твоята възраст!Никога не съм одобрявал и няма и да одобря така наречената любов между възрастен мъж и непълнолетно момиче!Та ти си едва на 16!Този човек изобщо не е на нивото ти!Не си ли се замисляла, че, ако прави секс с теб, ще наруши закона!?
И то сериозно - за това нещо могат да му дадат достатъчно време на топло, за да осмисли занапред връзките си с непълнолетни дечица!Ще е много по-правилно от твоя страна, ако го скъсаш.И не ми отвръщай с "Обичаме се" или нещо от тоя десен!Стани на 18-19, когато вече ще си пълнолетна, и тогава почни да излизаш с толкова възрастни мъже!На твоята възраст има толкова много момчета, които могат да ти дадат това, което търсиш (каквото и да е то), че и отгоре, но НЕ, решила си, че е супер яко да се изчукаш с 27-годишен мъж
Това е отвратително за мен!Ако беше казала, че си пълнолетна, нямаше да реагирам така, но това си е абсурд!Или се считаш за много порастнала, за твърде зряла за твоята възраст!?Каквото и да си преживяла досега (ако изобщо си преживявала нещо наистина тежко в живота си), не може да те изкара на равнището на 27-годишен мъж.Такъв човек вече би трябвало да има нужда от стабилна жена, която знае какво иска от живота, която има цели, които преследва, и може да го направи щастлив.Кажи ми, ти можеш ли да го направиш щастлив сега с едно детенце?Не можеш
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE