.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

ummm :]
    Guest

~*belezi ot akne...KAKUV UJAS*~

Zdravei ta iskah da vi spodelq za moq problem koito ne e hi4 priqtenimam ujasni belezi ot akne za sujelenie neznam kak da se oturva ot tqh a vav momenta ne razpolagam s mnogo pari za skupi kozmeti vseki koito znae ne6to za premahvane na belezi ot akne ako moje da mi spodeli 6te sum mn blagodarna [-o< a i imam mnogo krasivi zeleni o4i i dulga rusa kosa ama tezi belezi pravqt taka 4e cqloto mi lice da izglejda ujasno a az mn obi4am da se snimam no ve4e me e sram

deem(unregistered)
    Guest

Re: ~*belezi ot akne...KAKUV UJAS*~

Цитирай Първоначално написано от ummm :
    ]Zdravei ta iskah da vi spodelq za moq problem koito ne e hi4 priqtenimam ujasni belezi ot akne za sujelenie neznam kak da se oturva ot tqh a vav momenta ne razpolagam s mnogo pari za skupi kozmeti vseki koito znae ne6to za premahvane na belezi ot akne ako moje da mi spodeli 6te sum mn blagodarna [-o< a i imam mnogo krasivi zeleni o4i i dulga rusa kosa ama tezi belezi pravqt taka 4e cqloto mi lice da izglejda ujasno a az mn obi4am da se snimam no ve4e me e sram
    Има шанс да получиш помощ от Егологията ако на тила ти има червено петно(или петънца)- ако се окаже,че ги имаш напиши в някоя интернет търсачка 'егология' и ще получиш повече инфо по въпроса.

Guest
    mersi mnogo naistina:] te s vremeto dali ne se mahat

зависи от кожата ти и с какво я третираш

Супер фен
    Много беше важно да се опишеш тцтц,супер много ни интересува как изглеждаш ...ми мн зависи от кожата ти дали ще се махнат..пък иначе ако толко мн те дразнят и не можеш да се снимаш заради тях-сложи си фон дьо тен!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    s kakvo li ne e tretiram purvo be6e na spirtna osnova posle minah na gelove na maski na sapun daje se qdosah po eno vreme i s pasta za zubi po4nah

Guest
    Пробвал/а ли си с Салицилов спирт и Хлорнитромицин ? Помага страшно. Значи едно шишенце Салицилов спирт (( 2% )) и едно блистерче Хлорнитромицин (( Струва около 1.40 лв. )). Значи взимаш шишенцето със спирта и разтваряш в спирта 5 капсули от антибиотика.Мажеш вечер... Успех

Guest
    UHH petna hm tva e lo6o ama vij s qiam edin krem kazva se ''Celerit'' i ima super efect vqrno e 4e miri6e zle i ie gadno zelen ama e efikasen. Prodava se v aptekite v tupi4ka i struva okolo 10 leva. Probvaj nqma da sujalqva6

Guest

Без

Само ми е чудно за какви белези говориме Защото да ре4еме някой имат като рани,леко "издълбано" в кожата,а пъ кдруги като мене,са с червено-лилави петна?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    s kakvo li ne e tretiram purvo be6e na spirtna osnova posle minah na gelove na maski na sapun daje se qdosah po eno vreme i s pasta za zubi po4nah
    Spirta 6te ti razdrazni kojata toi po princip se prilaga za premahvane na pupki ne za belezi belezi ot akne se mahat s lazerna procedura no do kolkoto znam e skupo

I worship His Shadow!

Guest
    znam 4e belezi se mahat s nqkolko proceduri pri kozmetik ama mai e skypi4ko..ne6to kato ionoforeza ili ne6to takova be6e

ааа

виж са знам една пудричка за 1 70 лв маха белезите от акне за 1 седмица аз сам много доволен !! ако ти кажа кво получавам в замяна

Град
    Plovdiv
    Има 1 нещо наречено ФОН ДЬОТЕН
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

ти си луд ве фон дЮтен не бе ! момчетата не се мажат с такиа лайна !казва се сулфатизол в аптеката го има 1 70 е

ти си луд ве фон дЮтен не бе ! момчетата не се мажат с такиа лайна !казва се сулфатизол в аптеката го има 1 70 е

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: ааа

Цитирай Първоначално написано от bylgarin
    виж са знам една пудричка за 1 70 лв маха белезите от акне за 1 седмица аз сам много доволен !! ако ти кажа кво получавам в замяна
    Случайно да си видял,че темата е от 2007г.

Иначе не правете нищо на своя глава..Най-доброто решение е да отидете на дерматолог..
    На един може да е помогнал еди какво си лекарство = но при другия може и да усложни положението
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Еми проблема ти е решим.Използвай фон дьо тен и следващия път не си стискай пъпките!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си