- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Номерца в даскало
Аре тука всеки да напише най-гадните номера,които някога е направил на съученик! Споделете успяли ли сте да изкарате някого от нерви и как по-точно? Какво да направите ви се струва най-яко,че да побъркате отсрещния? Нещо мноо,ама мноо гадно? А?
Най-често отвръзвам връзките на обувките на някой от класа и повечето супер мноо ме псоват. Извън нерви можеш да докараш някой със супер яки затапки и псовни. А другите номера, които съм правила, по-скоро са били от лично естество.. извън училище.
Веднъж в саблекалните по физическо всички си бяха оставили якетата и работите в саблекалнята. Взех портмонето на една и го сложих в джоба на една друго.. ама такова да се подава лекичко и изфирясах на бързо. После да не ви разправям за къв скандал стааше на въпрос.. и разбира се, никой нищо не подозираше как е станало. Те и двете бяха лудички, та малко си пооскубаха косите и такам![]()
oooh mizerii mnogo sme praili ama nai dobrata za koqto sa se6tam v momenta e tazi http://vbox7.com/play:b43d6e52
az sam operatora![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
ne6tu gadno na stola ili na 4ina da slojish axxx
Хахахаххахахаххахахахахаххаххаххахах аххаххаПървоначално написано от n1ght_shadow
мноо забавно. хахах![]()
samo ne razbrah po kakva shema tova mom4e padna stola li mu ima6e ne6to ili onzi do nego go sabori![]()
Abe mnogo ludoriii moesh prai6 =malko vaobrajenie!
mmm po princip mn`rqdko se karam sus sau4enici.. v starq klas se bihme s edna no tova bee6e![]()
bqh i sse izsmqla 4e smetna 12:2 e 3
prosto mi stana smeshno izhilih se i tq pobesnq doide pri men po4na da mi stiska rukata (zlobata i se vijdashe po liceto) puk az i se izhilih otnovo .. i tq se vbesi oshte pove4e :} drugo ne e imalo.. mn`sum krotka
![]()
![]()
Егаси примерните дечица излязохте... а аз исках да ми се изфукате с нещо фрапиращо..май само слушате даскалиците,а?![]()
О аз съм примерна.........да...........само дето много се лигавя и онзи ден се хилих на една съОченичка в лицето,някъде към 10-15 минути и тя премина през всички цветове на дъгата , а после ми се разкрещя,а аз-продължих да се хиля![]()
na men nikoi ne mi sa e smql taka i to za negovo dobroО аз съм примерна.........да...........само дето много се лигавя и онзи ден се хилих на една съОченичка в лицето,някъде към 10-15 минути и тя премина през всички цветове на дъгата , а после ми се разкрещя,а аз-продължих да се хиляkafto sam lud nai malkoto 6e izqde 1 glava
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
i kako bi naprailПървоначално написано от n1ght_shadow
ve4e sam go napisal
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Ами аз лично не се сещам за нещо...а един път с един GSM снимахме под на г-жата по немски полата..ууу...гнусно беше...дажи..мноу...но малко караници язодохме от директорката..ама само толкова..![]()
Иначе едно тъпанраче от нашия клас беше решило да слага к/габарчета на стола ми...е баааси и тъпото се едно няма да ги видя..при положение,че знае че аз първо дърпам стола поглеждам(по навик просто)и си слагам раницата после я махам,избърсвам стола на бързо с ръка(щото момчетата стъпват по тях) и тогава сядам...е то па бива тъпотия ама чак пък толоко не бива...![]()
АА и да ви се оплача...или да се похваля...незнам...та..някой ни е изгорил дневника и сега учителите набеждават...ми всеки даскал който най го дразни от класа-айде..той е виновен..е да ама не никой от нашия клас...мм някой иска да ни натопи...![]()
Но иначе сме супер лигави диви..и т.н. Викали са полиция поне 5-6 пъти заради нашия клас в у-ще..Целич г-жата с ракетки и наплюнчени хартийки...отговаряме им...псуваме ги...Абе пълни олигофренчета сме ама че и г-жите и г-новците не са в час...е вярно си е няма кво да си кривим душата...
![]()
AAAAAAAAA eto taka
v 5 klas lepnah edna duvka na stola po geografiq i edin fr sedna i kato stana be6e mn gadno 6tot duvka mu se be6e lepnala na pantalona i posle mai trqaa6e da si zanesat dunkite na himi4esko![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ами аз пиша бележки с обиди анонимки. Може и да ги подпиша с името или буквата на друг човек и ги "изпускам случайно" без никой да види. Веднъж така скарах две момичета.
Егаси детската градинаПървоначално написано от Анонимко
![]()