.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Guest

Бременна :(((

Бременна съм и понеже съм на 15 години не мога да направя аборт сама без знанието на родителите ми.те не разрешават а аз не искам да раждам не съм готова за това и няма да мога да се справя все пак съм на 15 кажете какво да правя и как мога да махна детето плиссссс.Кажете някакви методи направо имам чувстовто че полудявам.Изглецда се е скъсал презерватива и не сме усетили а когато разбрах вечебеше късно иначе имам постоянно в чантичката постинор

Нали постинор можеше да се пие до 2 или 3 дена след секс???Или бъркам? иначе ако се оправиш внимавай за вбъдеще

Супер фен
    Аз мисля,че може и без родителите да знаят просто трябва да си платиш малко повечко И този новия вид аборт с вакума е мн по-добър от обикновенния вид!Успех!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Значи тези 3 дни са минали?
    Ако не са минали 2 седмици мисля,че имаше възможност за инжекция,която премахва плода,но не съм сигурна каква беше цялата история.
    Колко време е минало?
    И какво,родителите ти предпочитат да родиш дете и да го гледате отколкото да направиш аборт?
    Минало е повече от месец за съжаление родителите ми не са съгласни да направя аборт говорих няколко пъти с тях и стигнахме до страшен скандал според тях е най добре да родя детето което аз разбира се не искам.Гаджето ми в момента е в чужбина с техните и ще се прибере след 2 месеца.Помогнете ми с някакъв съвет как мога да направя аборт без съгласието на наще.Моля не се ебавайте очаквам съвет темата ми не е ебавка а съм наистина много притеснена и загрижена.

shaka_kan
    Guest
    Naistina si dosta malka i edva li proumqva6 serioznostta na tozi problem, no stanaloto, stanalo! Vra6tane nazad nqma... Roditelite ti sa mnogo pravi,kato kazvat, 4e e opasno momi4e na tvoeta vazrast da pravi abort... Naistina e tajna situaciqta... ne moga da ti kaja kakvo da pravi6 v slu4eia samo moga da kaja az kakvo bih napravila.. Bih zapazila bebeto s cenata na vsi4ko... za6t0t0 t0va e nai-prekrasnoto 4uvstvo za edna jena, makar ti vse o6te ne si takava No 6tom ima6 podkrepata na roditelite ti tova e v golqm plus za teb. Problema e, 4e 6te si provali6 jiv0ta ot gledna to4ka na tova, 4e 6te p0rasne6 prekaleno barzo i nqma da moje6 da si izjivee6 mladinite.. NO CENATA SI ZASLUJAVA-4OVE6KO SA6TESTVO-BEBE!!!!

shaka_kan
    Guest
    Poslu6ai roditelite si, te nqma da te podvedat za takova seriozno ne6to... mnogo mnogo 6te vi e trudno, no povqrvai mi, nqma nikoga da si prosti6 ako mahne6 bebeto..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    щом ваще са съгласни да оставиш бебето да си роди просто го роди....знам ще е трудно но такъв е живота по добре го роди отколкото до ни можеш да имаш деца един ден по радосно нещо от детето няма...ще пораснеш бързо не се тревожи

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Ne mi zvuchi realno roditelite na 15 godishno momiche da otkazvat abort osvem ako ne si ciganka,togava na 15 trqq po 2 deca da imash i 3-to da nosish!No ako ne si opr za mene temata e 100% ebavka ili roditelite sa s silni psihicheski otkloneniq

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Ами ситуацията, в която си попаднала е доста гадничка, но щом родителите ти не са съгласни на аборт няма какво да направиш освен да го родиш. Мисли само, че те никога не биха направили нещо, с което да те наранят.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ами ситуацията, в която си попаднала е доста гадничка, но щом родителите ти не са съгласни на аборт няма какво да направиш освен да го родиш. Мисли само, че те никога не биха направили нещо, с което да те наранят.
    E kak da go misli tova? Za tebe normalno li ti se struva da durjat 15 godishno momiche da rodi???

Не, не ми се струва нормално, но в случая те са тези, които решават. Гадно е, че го правят против волята и, но какво може да направи тя в случая. Не съм казала, че е нормално, просто и казвам, че те не го правят, за да я накажат или нещо подоно, а защото смятат, че е по-добре сега да роди, а не да не може да има деца.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Tq e na 15 ne bi trqbvalo da nqma pravo na glas.. i qvno gledaiki situaciqta tq e mnogo po razumna ot roditelite si,zashtoto s tva bebe bremenna nadali nqkoi shte i dade da hodi na uchilishte shte trqbva da spre uchilishte za opr vreme... abe naprao si obicha jivota... opr tq e mnogo po razumnata ot roditelite si

Guest
    Леле ебати гадната ситуация ми май верно е по добре да го роди6.Но от друга страна ти си 8 или там 9 клас и ебати гадното ти тряя да ходи6 на даскало а маика ти 6е ти гледа детето.Няма да му се нарадва6.Ти няма да мое6 да следва6 ти а бе не знам

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Леле ебати гадната ситуация ми май верно е по добре да го роди6.Но от друга страна ти си 8 или там 9 клас и ебати гадното ти тряя да ходи6 на даскало а маика ти 6е ти гледа детето.Няма да му се нарадва6.Ти няма да мое6 да следва6 ти а бе не знам
    Така си е ама ние как да ти помогнеме.Просто го роди живо и здраво да е пък вси4ко друго няма зна4ение
    NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela

Мега фен Аватара на koalka
    Нямаш друг избор, освен да го родиш.И ще е по-добре, защото при абор има възможност никога повече да не родиш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Tq e na 15 ne bi trqbvalo da nqma pravo na glas.. i qvno gledaiki situaciqta tq e mnogo po razumna ot roditelite si,zashtoto s tva bebe bremenna nadali nqkoi shte i dade da hodi na uchilishte shte trqbva da spre uchilishte za opr vreme... abe naprao si obicha jivota... opr tq e mnogo po razumnata ot roditelite si
    Тя не само,че не е непълнолетна-тя е малолетна. По нашето законодателство тя не е възрастна от юридическа гледна точка. тя няма право на глас. Законните й представители са нейните родители или настойници. в случая тя е безгласна буква и нейното мнание не важи!

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Кофти ситуация наистина.Дано стигнете до някакав консенсус.Но щом ваще казват да го направиш и са готови да ти помогнат-направи го!Верно ще си провалиш юношеството ,но все пак всеки си носи отговорностите!Успех

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon

Emi izvinqvai no ako bqh v neinoto polojenie bih predpochela da ne hodq n uchilishte i da propusna kuponi i takiva neshta i smao da se kriq ot horata za 9 meseca ot kolkoto posle cql jivot da nqmam deca..... Tova che e na 15 i iska da si kuponqsva a ne da sedi vkushti i da bude s izdut korem ne q pravi po razumna ot roditelite i. A pak tq si e vinovna za takiva neshta se vnimava a i qvno i e navik shtom chak postinior si nosi v chantata.

Guest
    Pri nezakonnite aborti ima golqm risk nikoga poveche da nqmas deca i edin den kogato se po4ustvash gotova mnogo shte stradash. Trudno e da se rodi dete na 15, no 4ovek trqbva da poema otgovornosta za deistviqta si. Inache znam che nqma da ti e lesno no po dobre poslushai vashite sled kato sa prieli novinata se syglasi s tqh.

nobody
    Guest
    Преди 2 години най-добрата ми приятелка направи аборт...беше на 17, със знанието само на майка й....беше с вакум и процедурата премина без никакви усложнения...надявам се и занапред да е така и някой ден да има здраво детенце. Мисля че абортът е по-добрата алтернатива..на 15 със издут корем, 1-во че ще те е срам от приятели,съседи..и т.н и 2-ро..няма да можеш найстина да се радваш на бременността, както казаха в коментари по-нагоре - това е радост за жената....но само когато е искана..и на по голяма възраст ест. Успех!

MaHeKeH
    Guest

Re: Бременна :(((

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бременна съм и понеже съм на 15 години не мога да направя аборт сама без знанието на родителите ми.те не разрешават а аз не искам да раждам не съм готова за това и няма да мога да се справя все пак съм на 15 кажете какво да правя и как мога да махна детето плиссссс.Кажете някакви методи направо имам чувстовто че полудявам.Изглецда се е скъсал презерватива и не сме усетили а когато разбрах вечебеше късно иначе имам постоянно в чантичката постинор
    я излез от филма девойко на 15 години и ваще ща остаят да родиш... хах .. освен ако не са хипари... ама ся... Ти в час ли си ма моме... ти тва са пари ваще тай ща остаят да забременееш че и да родиш я спри ТВ-то Нет-а и са осазнай малко ...Стига леки работи в форума

q pogledni purvo teq klip4eta i pomisli hubavo
    http://pravoslavie.bg/content/view/6503/62/
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CvEtI`KiSs
    q pogledni purvo teq klip4eta i pomisli hubavo
    http://pravoslavie.bg/content/view/6503/62/
    Клипчетата са гадни(не ги изгледах целите), но още по-гадно е да провали своя живот както и живота на детето. Мислиш ли, че това дете ще има хубав живот с майка на 15 и хубаво юношество като знае, че е нежелано..? Освен това не мисля, че този зародиш усеща и разбира какво става. Сигурна съм, че е изкючително неприятно(и психичесни и физически) да се направи аборт, но е още по-неприятно да родиш на 15. Проваляш си не само времето, през което можеш да се забавляваш, а и училището, следователно и следването, кой ще се ожени за нея, при условие, че има дете(не казвайте бащата на детето...),а и хорските приказки не са малка беля?

Град
    в мечтите ти
    Ем много е гадна ситуацията , в която си изпаднала.Не можеш да направиш аборт без съгласието на родителите, нито да премахнеш бебето по някакъв друг начин.Щом вашите са на мнение, че е по-добре да родиш тва дете, ще го родиш, нямаш друг избор.Ама много ми е интересно защо сте тръгнали да правите секс, след като не можете да си понесете евентуалните последствия???
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Нищо не можеш да направиш, а това където ти казаха, че можело да направиш аборт без съгласието на ваште, в случая е пълна лудост. Когато ваште разберат, ще стане много лошо и лекарят може и в затвора да влезне. Ще го родиш бебчето и ще му се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си