Тендиция: мъжете /в по-голямата си част/ отричат обезкосмяването и не щат да се "почистват". Ок, право на избор има всеки, може и да си ходят космати. НО в такъв случай нямат право да искат ние момичетата да се бръснем. Баси хората, за момичетата било нормално. Мен не ми е нормално и не се бръсна, щото се възпалявам отдолу, боли ме, сърби ме и ми дразни. Оформям се с пинсета, подстригвам, но не махам отдолу. Някои твърдят, че предпочитат да се бръснат, щото им е по-удобно и хигиенично, ОК, щом им е удобно... мен ми е неприятно и това е. Така че не ни задължавайте да си бръснем .... щото и вас не ви харесва да си бръснете топките и дупето! /ама обичате да ви ги лижат/
Благодаря за вниманието към малоумната ми тема, просто трябваше да изразя негодуванието си. Нямам против хората да се поддържат, аз и на ръцете си махам космите /какво да се прави, чернокоса и бледа съм/, просто не ми допада идеята да си издевателстваш над половите органи, само и само да се кефи човек, който не би направил същото. А на онези, които им е комфортно да се обезкосмяват и го правят за себе си- браво на тях. Но когато физически ти влияе зле нещо...