И така, споделете къде НЕ обичате да ви пипат, дали в секса или просто като се гушкате, или пък когато ви докосва приятел и т.н. /споменете си пола все пак/
Аз съм от женски пол, но не обичам онези "момичешки" приятелски изблици на гушкане и прегръщане. Не обичам да ме докосват по принцип, някакво развито чувство за неприкосновеност... Мразя случайно хора да ме докосват /в смисъл, нали знаете, има един тип хора, които ви потупват по рамото, по коляното, бутат ви по ръцете да ви привлекат вниманието/ Това в общ план. Иначе с партньора си се гушкам, но и от негова страна дори не обичам следните неща: да ми пипа косата, да ми докосва по какъвто и да е начин ушите, да ми пипа краката /ходилата/. Сега ще кажете "За к'во пък ще ти пипа краката", предлага ми масаж например, ама не обичам. И не пипам чужди крака, абе това ми е като фобия /тъпо е знам, но просто мразя крака, моите също/. Много мразя да ми пипат косата и като ходя на фризьор да ме подстригва пощурявам направо. Мразя тълпите, мразя да се допират до мен хора на концерт, в асансьора или в автобуса. Не просто да ми е неприятно, ами изпадам в истерия като ме притискат. Странен човек съм... Моя така и не можа да ме научи да ходим прегърнати или да се гушкаме навън, понякога дори неговият допир ме дразни, като малките на кукувиците съм
Е сега е ваш ред, кажете си какво ви дразни, какво и от кого не обичате...