- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- PLS poMoGnEtE :(
zna4i po4vam napravo- moqt priqtel mi izneveri i az go zarqzoh.sled kato sk1sahme toi prave6e opiti da se s1berem otnovo,no az togava mu bqh mn obidena i ne otv1rnah na opitite mu,za koeto mn s1jelqvam sega,zna4i toi si go izprosi,no sega az mn s1jelqvam,6toto mn go obi4am i nz kakvo bih pravela bez nego!no tam e problema,4e sega ve4e kogato az s1m gotova da mu prostq toi sprq s opitite si da sme pak zaedno,nepodd1rjame nikak1v kontakt ve4ei nz kakvo da napravq,za da razbere,4e ako probva pak 6te mu prostq
pls pomognete mi
10x predvaritelno nA vsi4ki,koito 6te mi dadat to4en i qsen s1vet {}
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
говори с него!!!![]()
Ти ще избереш сама дали искаш да си пак с него и дали трябва да го направиш, защото все пак и трябва да си наясно с риска това всичкото да се повтори още веднъж.Изневярата може да е била веднъж, но може и да стане повод за още една.
ако веднъж ти е изневерил сигурно ще го направи пак така 4е помисли си добре дали искаш да си отново с него!!!
съгласен съм напълно с теб 80% съм сигорен че ще се повтори бях на такова дередже преди време простих и сичко се повтори!Първоначално написано от ghost rider
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
ако се върнеш при него това ще значи че той ще се чувства свободен да си прави каквото си иска и ще знае че ти все ще му прощаваш.според мен колкото и да го обичаш той почти със сигурност пак ще ти изневери
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
не мислиш ли ,че не е правилно...?щом ти е изневерил 1 път,ще го повтори пак рано или късно. ако наистина искаш да си с него-намери го и ти направи първата крачкасмело напред!
мъжът иска не по-добра, а друга, не ти е изневерил, защото не те харесва.
жената ако изневери, значи е намерила по-добър, тогава мъжът се предава.
не го забравяй ( това е един от законите на джунглата )
naqsno s1m,4e 6te se povtori ili potreti iznevqrata mu,no nz prosto ve4e ne hodim ot 1 sedmica i se 4uvstvam super zle,samo pla4a i nz k1de se namiram izpadnah v edna ujasna depresiq ot koqto nz kak 6te izlezna skoroa iskam da s1m otnovo s neg,koeto e nai lo6oto
![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
spored men trqbva da mu dadesh shans i da go potarsish..moje bi sega se razkaiva za iznevqrata i da e razbral che obicha samo teb...az bih riskuvala,no ako pak napravi greshkata prosto shte se naloji da me zabravi.. kasmet i dano da e vsichko nared i da ste otnovo zaedno
![]()
mi kaji mu 4e si gotova da nqq se zanimaa s tebe cql jivot омръзна ми от надути куpви тои 6те ти се обажда той 6те те изпра6та той 6те ти па6та сметките той 6те се съобразява с теб знае6 ли колко свестни моми4ета има на тоя свят или се опраяй или 6те има6 проблеми с мом4етата след време
По добре не мога да го кажа =D>Първоначално написано от vvs_go
А ти сигурна ли си, че искаш да си с него? Замисли се, че щом веднъж ти е изневерил нищо чудно да го повтори отново.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
защо се опитваш да превърнеш едно правилно решение в грешка?! та ти вече веднъж си го зарязала, тоест направила си това, което наистина трябва! остави миналото зад гърба си, защото върнеш ли го нещата отново могат, и не само могат, но и почти е сигурно, че пак ще се повторят! това ли искаш?! отново да си излъгана и то пак от същия човек?! аз не бих правила опити той да се върне в живота ми... за теб незнам...
щом искаш да си с него отиди при него и поговорете...но помисли и за варианта че ако пак си с него може да страдаш повече...а и относно тази депресия излизай...опитай се да се разсеяш не мисли само за това
вижте се лице в лице и така поговорете иначе просто няма как
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
И що пък той пак трябва да опитва бе ? Ми сигурно му е писнало да опитва толкоз пъти и всичките безрезултатно.... а ти сякаш незнаеш ?! Друг е въпроса дали обичта ти към него или личното ти самочувствие е по-силно нали ??? Щото ако толкова го обичаш ще зае*еш самочувствието си и ТИ ще му се обадиш, а няма да се чудеш и маеш "как да му дадеш знак та той пак да поиска да се сдобрите...."
А пък ако не можеш да го преглътнеш значи просто не го обичаш толкоз, колкото просто се надуваш. А че ще ти изневери пак - да, ще го направи, просто въпрос на време.....