- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ne6te da mi pravi svirka!!!
Hora iskam da vi pitam ne6to! S priqtelkata mi ot dosta otdavna sme zaedno ta iskam da pitam normalno li e da otkazva da pravi frenska lubov dokato e v cikal???? Predi ne sam obra6tal vnimanie, no tova mi e nai-dalgata vrazka v jivota do momenta! Kato q popitah za6to ne iska tq mi otgovori 4e 6tom nqma udovolstvie za neq - nqma i za men!!! Spored men e glupavo!!! Vie kak mislite! Daite komentar ili mi kajete kakvo da prava!![]()
Лижи я докато е в цикъл тогава! Слага си тампона и й лижеш клитора! А пък може да й кажеш да си ибе футката майна, щото е тъпа егоистка! Мама й мурвенска!
Raise em up... R U Still Down?
ми не знам какво да ти кажа....
казала че щом няма удоволствие за нея няма и за теб... дали те обича истински![]()
или пък може би я е страх да ти каже че я е гнус. на мен мне ми е проблем да правя обаче имам 1 приятелка която изпитва панически ужас от френската любов! гнус я е,гнус я е и пак я е гнус!
така че ако е гнусливо момичето-не можеш да я накараш
Ако през другото време го прави значи тогава просто не е на кеф. Все пак трябва да се съобразиш с нея и 5 дни няма да умреш без секс и свирки.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Другите 5 дни чукай друга, мама й мурвенска! Тъпа егоистка! 5 дена в месеца! Ай сиктир от тука, бре! Ти кога ще имаш твоите 5 дни, а?
Raise em up... R U Still Down?
Е 6том не иска, зна4и не иска и това е. Вярно отговорът и е бил глупав, но просто приеми, 4е не иска и се примири с това![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
maika i i egoist razkra4i q dokyt e v cikyl i si zabu4i kraky do kolqnoto i i kai na ti odovolstvie naprai mi sq i ti svirka![]()
Първоначално написано от Kulio Gangstera
tova 4e nqkolko dena ne iska da go pravi(i si ima pri4ini)ne zna4i 4e ne go obi4a,prosto e normalno taka da se durji v tozi period
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Питай я защо не иска, но може просто да не е в настроение по това време.![]()
opredeleno na golqma egoistkaspored men ako imashe jelanie ne bi ti napravila problem...! az dori kat sam taka mi e krivo zarad myja i vinagi se staraq da mu e durbem
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Много ме кефи как псувашПървоначално написано от Бай Иван
само така!
По темата оцелил си егоистка от Тото шанс...
Light The Universe
Kogato nie momi4etata sme v cikul sme dosta nerazbiraemi i si promenqme mnenieto mnogo burzo.Taka 4e ako prez ostanaloto vreme te zadovolqva zna4i nqma6 problem.Tiq nqkolko dni 6te izdurji6 i posle 6te si navaksate![]()
Az iskam da ti duhAM, ELA MI PILENCE, KOSMATO![]()
Край, с връзката ви е свършено...Първоначално написано от 4ukleto
мн егоестична мацка
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Е аз разбирам нещо да и пречи,но няма такова нещо,той не я кара да правят секс,прсото да свърши нещо,от което ще му стане хубаво,защото момичето е неразположено.Какво толкова е поискал,та тая бляд не може да го изпълни,ебахти егоистичното копеленце малко.Ами тогава ти си избери 5 дена в седмицата,в които не можеш да я задоволяваш,просто да видим как ще се почувства тя.
Kogato ne ti prai svirki zako ti e zaebi ga taq putka![]()
![]()
![]()
Ако бях жена щях да се жертвам малко,все пак няма да правим секс ами просто една свирка,компромиси![]()
Не е задължително да ти прави свирки! Ако И доставя достатъчно удоволствие - окей, но ако И е все едно, не е честно само за да теб да е кефът.
Аз лично на сегашния си мъж все се случва така, че му правя свирки, докато съм неразположена...но не защото той иска или се жертвам, просто се възбуждам и след като не може друго...![]()
На момичето и е кофти докато е в цикъл, може да я боли много силно и т.н. едва ли й е до тъпите свирки. И аз си мисля че ти си егоиста а не тя, защото не искаш да помислиш малко какво й е на нея ами си мислиш само за тъпата пръчка. Значи момичето може да я боли и и да се чуди как да изкара тези дни, а ти неможеш да изтърпиш без свирка?!Явно и ти много я обичаш и си се загрижил за нея штом само това те вълнува.
хаха ебаси тъпото .... че на мен ми доставя удоволствие когато правя френска на приятеля ми .... явно твоето момиче си пада леко егоистче ...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me