- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- roditelite
Roditelite vi karat li vi se ako iskarate niska ocenka?
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ti koi klas si?Първоначално написано от KpuCuTo0o
Не, но когато бях млада ми се караха![]()
Не ми се карат, ама не им е много приятно като изкарам ниска оценкаАма то си е за мен
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ХАхаХА Първата ми 2 ка беше в 3 клас по родино......НА тази 2ка майка ми реагира по следния начин:"ХАХХА на мама умичката,ще те види мама акто станеш 10 клас......"След няколко години реакцията беше друга:"ХАХХА Ми то си е за тфоя сметка....и да се карам и да не се карам тя е факт...изкарала си я.......няма детето ми да се сдухва ся за 1 2ка....пука ти....АМА ВНИМАВАЙ ДА СИ ЗАВЪРШИШ КЛАСА С ОТЛИЧЕН!!" луда работа![]()
![]()
![]()
мрънкат от време на време ама и аз не им казвам за ниските оценки![]()
I az ponqkoga ne im kazvam za niskite ocenki![]()
as vaonb6te ne ima kazvam za niski ocenki ako te sami ne razberat nqma problemi ama ako razberat po4vat da mi mrunkat samo gluposti
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Не...
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
az su6to ne kazvam za niskite ocenkiama posle kat razberat mi se karat ne 6oto imam takava ocenka a 6toto sum skrila
![]()
За щастие не![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами мрънкат за срочните оцнеки ... ама те имат право ...от мързел изкарвам 3ки и 4ки ..![]()
..иначе не ми се карат много , но те мно мно неразбират кви оценки имам било то хубави или лоши ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Вече не ми се карат.Едно време имаше случаи в които ми се поскарваха за някоя и друга 3-ка или 2-ка.Сега обаче вече не.Е,естествено,че не им е приятно да имам лоши оценки,но и те са били на мойта възраст и знаят че ме мързи и така нататък.
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Не, но не са във възторг![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi ot vreme na vreme mrankat i to ne zaradi ocenkata,ama 6tot me marzi da u4a...koeto e mn lo6o de,ama ne zavisi samo ot menina4e sa si gotini na6te (pfffff...tva go kazvam samo pred tqh)
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
I na men himiqta i fizikata ne mi vurvqt za sujalenieПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Преди имаше караници сега нее.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Не.Първоначално написано от ice_cream_f
Не ми се карат,но им става доста неприятно...
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
amii da.... maika mi mi uvikva celiq svqt...![]()