- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- TEMATA E ZABRAVENA, NO PROBLEMUT E AKTUALEN!!!
o6te predi napraih taq tema ama mn malko hora pisaha i re6ih da probvam pak!!:
takaa.....moq priqtelka v momenta ima gadje!(vpro4em ne znam-te prez pet minuti kusat i pak se subirat)!toi postoqnno q kara da pravi razni ne6ta(iska6e i parolata ot skype,zabranqva6e i da govori s dr mom4eta.......)! toi mn q razigrava i mi stava 4esto jal za neq!tq e mn 4uvstvitelna i 4esto si poplakva! opitvam se da q ubedq da skusa s nego,no tq napravo e bolna ot lubov kum nego! kak da q ubedq da spre da se zanimava s nego?
![]()
Е що пък зорлен трябва да ги разделяш ? Нали тя го обича ? А момчето просто е ревниво щом като й забранява да говори с другите и иска пароли от скайп, etc. А щом като е ревнив значи му пука за нея, което е по-добре отколкото да й дава айляк и да я оставя на произвола - ясно че тогава не държи хич на нея. Виж ся ако вече я обижда или биетогава работата е сериозна, ама ако е само това си е чиста ревност и щом като се обичат остави ги заедно.... !
az ne iskam da gi razdelq prosto 6toto toq ne mi haresva na mene oba4e toi mnogokratno q kusa6e i po toq povod priqtelkata mi se skusva6e da reve! a otgore na vsi4ko toi vednuj i izneveri! nz kakuv e negoviq plan no opredeleno uspqva taka dobre da q uvurti 4e tq da pravi absolutno vsi4ko koeto toi kaje!! tq sama mi kazva 4e i e omruznalo ve4e ot srudnite mu za 6tqlo i ne6tqlo!![/b][/i]
не се обиждай, но приятелката ти е крайно тъпа и и харесва да я правят на гъз (не че е голямата гавра де) а и един въпрос - на 5 ли е![]()
Какво им се бъркаш в отношенията, тяхна работа си е това...Защо да скъсат, защото той я ревнува много ли? Може пък да се обичат и да им е хубаво заедно...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ми като си пада приятелката ти малко душевна мазохистка нека си стиска зъби и му търпи номерата. Ако не - да му тегли чертата и това е.. особено щом като казваш, че той й изневерявал. Ама това трябва да го направи тя, а не ти да се чудиш как да я измъкнеш. В смисъл ситуацията не е чак такава че да иска чужда намеса. Трябва и тя да свикне да се справя сама... дори и да е на 5![]()
Ами остави я, като вече наистина не може да издържа ще се откаже от него.Но нека поговорят и все пак да стигнат до някакво взаимно решение, да престане с тази ревност.
Абе не мога да разбера защо ти точно трябва да им се месиш?!Остави ги да се оправят сами!Много не понасям хора,които си пъхат носа навсякъде!Остави ги да си се оправят,нямаш работа в тяхните отношения!
Ако приятелката ти те помоли за помощ,тогава се намеси като й предложиш някакво решение на проблема.За такива приятелки , дето искат да разделят двама човека уж "за тяхно добро" , си мисля че са хвърлили око на младежа
...Така ли е?
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
да не съм аз твоята приятелка ахахаха...напомня ми за мен малкоПървоначално написано от ^I_believe_i_can_fly^
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Абе остави момичето!Щом го харесва да се взимат.... :P {или ти тайно си влюбена в него}
Пича е някъв гуру в секта ^^
бати якото
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
ne si padam po gadjeto i! \/ i iskam samo da pomogna za6tioto toi 6te produlji da q ma4ka!!
za neino dobro e! mnogo si qobi4am ne bih i napravila lo6o!
![]()
Какво съфпадение.Първоначално написано от Ice_Queen
Запознай приятелката ти с някои свястни момета. Може да си хареса някой от тях.. контактувайте с колкото се може повече хора, познати, приятели и др.
В една връзка има място за 2ма..т.е. твоето мнение е излишно.Щом тя продължава да бъде с него-явно намира нещо!Не си ти човекът,който да определя бъдещето им.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
скъпа ти не се ли досещаш да кажеш на приятелката си 4е той просто я ревнува много защото я оби4а как ще ги разделяш обясни и да му обясни 4е трябва да си вярват и 4е той няма от какво д аревнува защото тя го оби4а много и няма да тръгне с друг....светни й 4е той просто е ревнив!!!
ако той наисина я разграва, то тя ще го разбере това най-добре когато сама се опари! човек намисли ли си едно нещо, колкото повече се опитват да го разубедят то той толкова по-силно се вкопчва във своята цел! така че остави ги и времето само ще покаже дали той си заслужава или не!
Няма как да я убедиш... тя не можи да контролира чувствата си![]()
Обича го явно, щом търпи това негово нагло поведение.. ще се осъзне след време, сега надали ще те послуша..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Остави ги сами да се оправят с отношенията си. Ако стане нещо после ти ще излезеш виновната. Щом го обича толкова много, че му позволява да се държи с нея по този начин, нейна си работа. Тя страда, а и не иска помощ, за да им се бъркаш. След време ще се осъзнае.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от miloto_girl-4e
"Да я правят на задни части" - добре казано, хареса ми.![]()
Относно проблема:
Ако наистина змяташ, че той се подиграва с нея, ами опитай се да я накараш да го види в друга светлина, отстрани, дет' се вика. Нека чуе отрицателни коментари за себе си на фона на връзката им. Мисля, че така най-добре ще прозре за какво става въпрос...
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
Ако тя сама не реши да скъса с него никой няма да може да я убеди... Дори и ти, защото явно отчасти на нея й харесва това отношение. След време може би ще разбере, че не е било правилно да допуска да я третират така.