- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bihte li izneverili?
li4no az ne bih napraila takova ne6to ako adski mnogo obi4am 4oveka do men oba4e sum sklonna vse pak da go napravq!! e,vie bihte li izneverili?![]()
![]()
![]()
Emi da!Tfa nie e v prirodata na mujete.Kolkoto i da go otri4at nqkoi!!!Първоначално написано от sladur4e_92
поредната тема която се повтаря разгледаи малко и ще намериш отговорите но да ти отговора аз лично НЕ!!!
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Забелязваш ли изобщо как си противоречиш... ?Първоначално написано от sladur4e_92
![]()
Както и да е..
Аз не бих го направила, н и к о г а
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
редовно си изневерявам \/ \
/ \
/ \
/
(skype)(mp)(mp)(mp)(~)(~)(~)(music)(music)(music)
Здравейте: влезте в http://free-gsm-pics.hit.bg/ за да получите безплатни картинки за вашия gsm, както и нови картинки за скайп, интересни тестчета, загадки и игри. трябва само да полпълните марката на вашия гсм и е-майлмного лесно и просто и напълно безплатно. Изпратете това съобщение на всичките си абонати, нека и те да могат да се възползват от безплатната услуга
(skype)(skype)(skype)(mp)(mp)(mp)(~)(~)(~)(music)
(music)(music)(skype)(skype)(skype)(mp)(mp)(mp)(~) (~)
(~)(music)(music)(music)
ако го оби4ам наистина и ми дава това от което се нуждая много ясно 4е не бих изневерила,но ако не го оби4ам много много съм склонна към малка афера.
Никога не бих изневерила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ми не мисля да изневерявамза тва мойто мнение е Твърдо НЕ
ami ako toi mi izneveri i razbera ot dryg 4ovek ne ot nego..DA![]()
i az do predi nqkolko meseca vikah nikoga no sega osaznavam 4e prosto ne moje da si vinagi idealenvse nqkoga moje da sgre6i6 e da kofti e i ne iskam da mi izneverqvat nito da izneverqvam no sme hora si4ko se slu4va nikoga ne kazvai nikoga....ima i o6te ne6to moje bi ponqkoga edna iznevqra naranqva no i zazdravqva vryzkatakato pod iznevqra imam predvid edinstveno i samo sex ni6to pove4e
Ами.. всичко зависи от това колко държа на човека до мен.Ако нямам особени чувства към него, да, бих и вече съм го правила.(под изневяра имам предвид само няколко целувки).Единия път даже си признах, защото така или иначе, вече не исках да бъда с момчето.
Но докато бях с последния ми приятел, в когото бях страшно влюбена, дори и не съм си помисляла за такова нещо.
![]()
никога щот знам че е гадно да ти изневерят...
Ами аз сам изневерявала, но на 4овек, на когото не държах много много. След това се 4увствах ужасно кофти. И не мисля, 4е бих направила отново такова не6то.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Аз не бих изневерила![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
не естествено ако обикна друг 4овек няма да се крия ще кажа на 4овека до мен истината и ще отида при любовта си и когато сам свободна ве4е ще сам с него но преди това не
Аз пък бих ти изневерил.Първоначално написано от koalka
всички изневерявате или ще го направите в бъдеще... няма кво да се лъжем
wanna touch ?
Я ми кажи коя те прееба.Първоначално написано от L-U-D-I-A
аз съм верен до гроб ако изневеря просто бих се убилнесъм такъв човек който изневерява
![]()
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Не,небих понеже много го обичам.![]()
DA! kogato ne obicham i kogato si igraqt s men! dori i da sum vlubena do smurt nqma da go ponesa tva unijenie da mi se ligavqt i da me pravqt na luda (ne govorq samo da mi izneverqvat)! Shte tragna sreshtu sebe si ako trqbva no shte mu go varna , ili ako nemoga prosto shte go ostavq.....
Що не ,ако има на кой !Първоначално написано от sladur4e_92
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...