.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако обичам човека с/у мен , няма да му изневеря каквото и да става . Но иначе .. окото ми няма да мигне . Понякога трябва да сме егоисти , за да сме щастливи .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Всички викат не.. ама съм обедена , че повече от 50% от тия не-та са си доста "да" .. аз па лично няма си кривя душата бих изневерила при положение че искам ..

SillentHill
    Guest
    Значи... мн е относително... изневерих на жената която обичам... но беше просто грешка.. ГОЛЯМА ГРЕШКА... всичко се случва... най важното е че повече не бих го повторил, тъй като видях какво разочарование и донесах... не бих искал да св повтори това никога... Моето лично мнение е , че дори и да изневерим - трябва да си признаем... до скоро не мислех така, но нещатата се променят... Сега няма да кажа примерно няма да изнверявам никога повече... възможно е и да се случи.. но си зависи от обстоятелствата

Мега фен
    Мъжът ми е доста либерален в това отношение - казал ми е, че мога да правя, каквото реша. Но за мен сексът и любовта са едно цяло и ако го направя с някого, ще е с чувства...което ще усложни връзката ни...на този етап не бих и бих простила, ако е било без чувства.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от SillentHill
    Значи... мн е относително... изневерих на жената която обичам... но беше просто грешка.. ГОЛЯМА ГРЕШКА... всичко се случва... най важното е че повече не бих го повторил, тъй като видях какво разочарование и донесах... не бих искал да св повтори това никога... Моето лично мнение е , че дори и да изневерим - трябва да си признаем... до скоро не мислех така, но нещатата се променят... Сега няма да кажа примерно няма да изнверявам никога повече... възможно е и да се случи.. но си зависи от обстоятелствата
    И аз ако обичам човека , ще си му призная , че съм изневерила и ще му поискам прошка ...
    Но пак казвам , ако нямам чувства към гаджето си , дори да изневеря , няма да ми тежи на съвестта и нищо няма да му кажа .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Ще признаеш? Всеки може да каже, че ще го направи, но не е лесно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си