Moje bi,tazi tema tema e puskana i drug put,no ne sum sigurna...i za tova sega iskam da vi popitam...spored vas Moje li da se kaje,4e v nqkoi slu4ai vruzkite i zapoznanstvata,koito sa zapo4nali v Internet moje da sa po-dulgi i po-spolu4ilvi taka da se izraza,ot kolkoto jiviq kontakt! Neznam za6to si mislq,4e edno zapoznanstvo v IRC,skype ili nqkoi sait za zapoznanstva ponqkoga moje da izleze po-dobro ot kolkoto da se zapoznae6 s daden 4ovek navunka! Sigurno si mislq taka,za6toto v net prostranstvoto ti 1vo opoznava6 haraktera i vuob6te `vutre6niq vid` na edin 4ovek,a posle se sre6ta6 s nego vizualno...dokato,kogato se zapoznae6 s nqkoi v ``Realniq svqt`` ti trqbva dosta pove4e vreme za da svikne6 ili da bude6 na qsno s haraktera na tozi 4ovek!?! Da,moje da se kaje,4e v pove4eto slu4ai dadeni hora v IRC se prefstavqt za drugi,koito vsu6tnost ne sa,lujat za kakvo li ne i si predavat ka4estva,koito vsu6tnost izob6to ne pritejavat!!! Ne iskam,nqkoi da misli,4e kazvam,4e Virtualniq svqt e po-dobur ot Istinskiq....no ako pomislim malko naistina moje da se okaje,4e v pove4eto slu4ai Net zapoznanstvoto e mn po-dulgo i vruzkata e po-seriozna ot kolkoto edna burza svalka v diskotekata Li4no az se zapoznah s moito gaje v IRC...4atihme 5 meseca,opoznah go mn pove4e ot dobre i vupreki,4e ne go bqh vijdala na jivo znaeh,4e toi e dobur 4ovek i v edin moment vun6niqt vid nqma6e zna4enie i eto sega sme zaedno ve4e 7mesecai si4ko vurvi po voda,est gi ima i malkite karanici,no tova e normalno...I v tozi slu4ai az moga da tvurdq,4e IRC mi izigra edna Mnooogo hubava igra i mi dade vuzmojnosta da se zapoznaq i da buda s edin strahoten 4ovek