- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дъха му смърди
Дъха му смърди!До сега не бях усещала подобно нещо,но днес като се целувахме му свърдеше ужасно! Се едно на някой който има развалени зъби
![]()
Бати ужаса..Мен направо ме е гнус да го целувам..а той само тва иска
![]()
![]()
набутай му в устата ментови дъвки![]()
набутай му в устата ментови дъвки![]()
![]()
Mn mn mn mn mn mn mn mn lo6ooooooooo da mu meri6e daha.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ами трябва да му кажеш някак,няма как!Или като излезете някъде, отидете да хапнете нещо и след това купи дъвки и го почерпи.Ако има наисина развалени зъби обаче,ще се наложи да го придружиш до зъболекаря...![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
хЪ хЪ![]()
Има дъвки и спреичета!
Light The Universe
Според мен си струва да го зарежеш!Бива ли така щом не може да се грижи за външния си вид не мисля,че си струва....а пък като гледам и ти не държиш много на него,защото не изтъкна нито една положителна черта:че те разбира и etc.Така че го заеби
![]()
dosta gadno naistina!xaxa mi nai-dobre da mu go kaje6,ama s malko zaobikolki,6toto ako dava6 napravo 6te se vkisne mn qku! i...da tova s duvkite e re6enie,uj slu4aino go 4erpi s edna-dve vseki put,kogato ste zaedno :P
Блаа гадно кажи му най-добре,защото може да е готин а това че дъхът му е смърдял не значи че ще смърди вечно,може да е пушил или да е ял нещо ....по смърдящо!Най-добре му кажи и му подари едно пакетче дъвки със силен ментов аромат!![]()
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
абеее направо му подари ментови: дъвки, лентички, бонбонки, спрейчета и к'вот намериш там.. ако зъбите са му развалени...избий ги!не бе шегувам се
![]()
Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
Ми просто ще му кажа истината...Ако наистина не се търпи.
хахахахахах за дъфки орбит не е ли чувал![]()
![]()
![]()
(skype)(mp)(mp)(mp)(~)(~)(~)(music)(music)(music)
Здравейте: влезте в http://free-gsm-pics.hit.bg/ за да получите безплатни картинки за вашия gsm, както и нови картинки за скайп, интересни тестчета, загадки и игри. трябва само да полпълните марката на вашия гсм и е-майлмного лесно и просто и напълно безплатно. Изпратете това съобщение на всичките си абонати, нека и те да могат да се възползват от безплатната услуга
(skype)(skype)(skype)(mp)(mp)(mp)(~)(~)(~)(music)
(music)(music)(skype)(skype)(skype)(mp)(mp)(mp)(~) (~)
(~)(music)(music)(music)
Хахахахахаха!Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
Човече,ти разби класацията!
![]()
=D>
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Еми мн добре вървят нещата с него..До сега не му е смърдял дъха..винаги е бил с дъвка..ама явно тоя път и беше свършил вкуса и усетих кво е..дъх на развалени зъби![]()
ЪхЪ...прави стеПървоначално написано от svetlidim
![]()
![]()
uux kofti kasmet! moje6 samo da 4aka6 koga 6te se yseti 4e mu mire6e ystata i 6te se izmie predi da izleze :P do togava ne go zeluvai,darpai se![]()
Леле...зъбите си не се научил да мие,та иначе голямото гадже
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Абе кво се подигравате бе. Сигурно половината смърдите на умрели порове.![]()
шегувам се![]()
е ако има развалени зъби не знам кувай дъвки и му ги давай ама ако му е за 1 пат да се слу4ва не се безпокой...измисли някакво оправдание 4е не си в настроение...и споко слу4ват се такива неща със сигорност някой пат и твоите зъби са смарделипредставям си как и той си е мислил същото като тебе
може да не е от зъбите, а от това, което яде... ако яде някакви "боклуци" може от тях да се получава лошият дъх. Трябва да пие много вода и както повечето хора тук казват: дъвки & бонбонки с ментов вкус.
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
ujas ami kaji mu pone 6te napravi ne6to po vuprosa otkolkoto da si mul4i6 i da go turpi6 , otvrat
по-добре му кажи,защото като говори с някои с някой сащо се усеща не само като се целива и ако да кажем го представиш на ваще те как ще го приемат ? Кажи му няма от какво да се притесняваш![]()