.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: SMU4KI

Guest

SMU4KI

A be xora onq den sedq i gledam v edna to4ka i si mislq za smu4kite.....am...az sum pravila oba4e nikoga ne sa stavali golemi i 4erveni smisul stavat edni takia malki i ne sa 4erveni?? Ta iskam da mi kajete kak da gi prava edni takiva golemi..... are plsSs kajete i 6e izprobvam na edna friendka.... PEASE

отваряш си по-широко устата целуваш и смучеш яко.. представи си че си прахосмукачка и готово!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Smu4e6 qko i 6e stanat.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

S mnogo strast i smu4ene stavat

Мега фен Аватара на koalka
    С повечко смучене.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Засмучи колкото можеш по-дълбоко и дръж така по-продължително и ефекта ще е на лице

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    много ми е интересно за кво ти е да знаеш ..но както и да е твоя раута ....ша се научиш с опити ... 2-3 пъти се опитай и ще стане ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista

Re: SMU4KI

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    A be xora onq den sedq i gledam v edna to4ka i si mislq za smu4kite.....am...az sum pravila oba4e nikoga ne sa stavali golemi i 4erveni smisul stavat edni takia malki i ne sa 4erveni?? Ta iskam da mi kajete kak da gi prava edni takiva golemi..... are plsSs kajete i 6e izprobvam na edna friendka.... PEASE
    njma6 talant!

Ае кви са тез теми?! Толкова ли няма6 приятелки, които да ти обяснят ?! Освен това много хора не ги харесват...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

em..trea da smuchesh mn silno i mn vreme i stavat adski qki

ооо сму4ките на врата ли те не са толкова хубави като на езика...изпробвай тях те ти доставят голямо удоволствие....оба4е внимавай ако го засму4еш силно и продълйително ще умре от болка но ако му я направиш леко и бързо ще умре от кеф)))))

Голям фен
    Зле...
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Харесваш си участък .. захващаш го и смучеш много здраво .. със сила . Бъди по- упорита Пък и гледай да ти шарят ръчичките по тялото му по време на смучките , за да не му стане скучно . :P
    И знай , че на някои места трудно се получават смучки - подходящи са корем , врат , гърди .. вътрешна част на бедра

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

смучките съкс бе !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    смучките съкс бе !
    Аз съм на мнение , че сЪкс , когато са на видими места .. тогава много се дразня ... ама иначе що да не ? Стига да не ме посини от смукане

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си