- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малък му е:(((((
Здравейте имам приятел от скоро когото обичам а смятам че и той ме обичаАз съм на 16 той е на 17 но проблемът е че му е много малък според мен и се страхувам да подхвана темата с него за да не го загубя.Ще съм благодарна на всеки който ме посъветва какво и как да направя.
а ти какво разбираш под малък?
Let The BEAT Control Your Body
е ако не е в ерекция надали ше е като питон![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ми.. не прави нищо.. и ако те обича няма да го загубиш..
Около 14-15 сантиметра малък му е и въпросът ми е как да подхванем темата с него?Чувала съм че има някакъв начин за уголемяването на пениса.Първоначално написано от radito
Ето прочети и се образоваи малко : :P http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616Първоначално написано от Анонимко
е па 15 не са толкова малко бе.ти ако съдиш за него по темите тука за 25см пишки..в грешка си![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
какво трябва да правиш ?![]()
TOI PAK DA NE BI da e vinoven 4e mu e malak kvo kat mu kaje6 da nqma da mu stane po-golqm
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ами повечето от приятелките ми казват че гаджетата им имат по около 20 см пениси и затова питам и пуснах темата.Има ли начин да се уголеми без оперативна намеса и какъв е начина ако има?
ОМГ!той пък ше те послуша нали!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Let The BEAT Control Your Body
ave ako koobi4a6 nqma da ti puka dali mu e malak,6i go obi4a6 takav kakavto e
пфууууууууууууууу, я остай момчето на мира, вие кво линийка ли си носите като се чукате с някой, че знаете колко точно му е...нима вярваш на приятелките си, че на гаджетата им на всички са по 20 см, сякаш правени по калъп...кво те бърка колко му е голям, да не ходиш с него заради К*ра му![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
охо .. какво , да не би да не е нормално ?!Първоначално написано от Gazence
или и ти си от тия с 20 сантиметра ? ...
само като ти видя ник-а и ми става ясно какво си комплексирано пишлеме..
Момчето не е виновно. Ако го обичаше наистина нямаше да ти е толкова голям проблем. Не ми се вярва той да се съгласи да се подложи на някаква процедура.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
оф божее. Нищо не знаете вие. Средно-статистически бялата мъжка популация има дължина на пениса в еректирало състояние 16 см. Това е. Точка. "Нормалните" дължини съответно са около тези 16 (демек 14 - 1. Що се отнася до пениси от по 20 см - или е въпрос на грешна преценка , или на лъжа, или на случайност. Приблизително не повече от 5 % от мъжете имат пенис по 20 и повече см.
napulno sam saglasenоф божее. Нищо не знаете вие. Средно-статистически бялата мъжка популация има дължина на пениса в еректирало състояние 16 см. Това е. Точка. "Нормалните" дължини съответно са около тези 16 (демек 14 - 1. Що се отнася до пениси от по 20 см - или е въпрос на грешна преценка , или на лъжа, или на случайност. Приблизително не повече от 5 % от мъжете имат пенис по 20 и повече см
nqq da e lo6o aftorkata da pro4ete o6te ne6to otnosno problema
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Явно всичките ти приятелки съставляват тези 5%![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Na edna jena i 10 sm sa i dostatachni ! ... ostanaloto e kapriz i pretencii