.
Затворена тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 187
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да попитам първо-правили ли сте секс? Ако не сте-опитай и ще видиш,че едва ли 2-3 см ще ги усетиш толкова много. А ако не си-пробвай. И наистина сантиметър ли носите. Аз нямам си и на идея колко е н приятеля ми и не ми пука. Удволетворява ме! Може и 13 да е-не знам ама защо ми е да знам? Аз го обичам и размерът(особено като се касае за 1-2 см) няма значение. Естествено ако не говорим за микро пенис, който в ерекция на надхвърля 6-8 см.

Според мен е по важна дебелината,не дължината

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ти сигурно си много широка и за това ти се вижда така.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Ти сигурно си много широка и за това ти се вижда така.
    Аз всъщност съм "той" но все пак преди са го коментирали приятелки и се стигна до мнение че е по важна дебелината \/

20, 30 см, 2 метра... ти кво искаш да те разпори ли? или просто искаш като се видите с приятелки със самодоволно усмивка да кажеш "огромен му е"... просто направи като приятелките ти - излъжи
    wanna touch ?

Guest
    еми не всички са перфектни все пак някои повече някои по малко но какво да се прави

Слушах че дорбия lover си е добър и с не мноо голяма патка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Слушах че дорбия lover си е добър и с не мноо голяма патка
    така си е. В крайна сметка най-чувствителни при жената са външните полови органи, клитора и първите 3-4 см във влагалището. За това 1 мъж отделя ли внимание на тези части задоволява 1 жена.

warsteiner
    Guest
    Kat i e malak da sa otkaje ot sexa!

Guest

Re: малък му е:(((((

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ... проблемът е че му е много малък според мен и се страхувам да подхвана темата ...
    ми сигурно и той се чуди как да ти каже че циците са ти малки.

Един съвет от мен - научи се да правиш разлика между секс и любов,защото ако наистина обичаш някого няма да искаш да го променяш

Guest
    moq e 13,az sym na 16... priqtelkata mi ako mi kaje che ne e dovolna... shte se besime

Re: малък му е:(((((

Здравейте имам приятел от скоро когото обичам а смятам че и той ме обича Аз съм на 16 той е на 17 но проблемът е че му е много малък според мен и се страхувам да подхвана темата с него за да не го загубя.Ще съм благодарна на всеки който ме посъветва какво и как да направя.
    а той какво е виновен, че 'дупката' ти отдолу е над 15см дълбочина?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    РЮАР
    Ако те задоволява как1в е проблем ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мила, може да започнете да практикувате орални ласки, тъй като те допълнително възбуждат момчето/мъжа. И не си мисли да му говориш за операции и т. н.! Дори и да си последната на Земята, едва ли той би се подложил!
    Успех!

Гошко
    Guest
    Такива като теб трябва да ги убиват , малък му бил кай - 15 сантиметра.ТИ ГЛУПАВА ЛИ СИ МА ОВЦО , 15 сантиметра е кажи речи средна големина .. вземи се информирай , патка тъпа.А приятелките ти явно лъжат ,че момчетата им са с 20 санта , защото 20 санта е 1% от мъжкото население.. а чакай да ти поясня какво е 1% , защото явно нямаш голям умствен потенциал - 1% е 1 човек на 100.Така , явно приятелките ти или слъгват или са тъпи и си мислят ,че гаджетата им наистина са с 20 санта , но ако ги измерят съм сигурен ,че ще излязат всичките 15-16-17 най-много 18.Обичала го ама му бил малък , ебахти обичта.Моя е 16 санта и ако някоя каже ,че се нуждая от операция ще я хвърля през терасата..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Гошко
    ако някоя каже ,че се нуждая от операция ще я хвърля през терасата..
    =D>
    момче на място

1. С пенис 14-15см. може да те задоволи стига да знае как да го използва.

2.15 до 17см.. е средния размер. Не разбирам защо недоволстваш?!

3. А и да му кажеш какво може да направи той за това, че на тебе не ти харесва пишката му..?!?! Все едно той да ти каже, че не му допадат очите ти.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Симеон
    Guest
    боже момичета какво ви става ? МТВ и т.н. ви промиват мозъците, 15 см били малко, ами като са малко отивай в месарницата да ти нацепят 30 сантима парче месо или отиди при някой негър.Първо че 15-16 см е НАЙ-нормалната и НАЙ-често срещаната дължина на момчетата, какво се чудиш че на 17 години му била толкова голяма пишката - АМИ ТОЛКОВА ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ.Тея 20 см пишки са митове или са 1 на 100, освен това се замисли за себе си, за секса и любовта като цяло - щом единственото което те вълнува между сливането на две души (секса) е дължината на члена на приятеля ти. Много съм разочарован.Прочети някои други теми - имаше едно момче, което каза че с 11 см задоволявало приятелката си.

п.с. Освен това на теб не ти трябва пенисът на горкото момче (горкото щото ти е гадже) да е по-голям за да изпитваш по голямо удоволствие, а за да можеш да се хвалиш на приятелките "дето все разправяли колко били големи пишките на техните гаджета" .....Много съм разочарован от простотията ти - ако трябва от това което си написала да преценя каква си - те оценявам като един ЧАЛГА ПАРЦАЛ.

Guest
    оф божее. Нищо не знаете вие. Средно-статистически бялата мъжка популация има дължина на пениса в еректирало състояние 16 см. Това е. Точка. "Нормалните" дължини съответно са около тези 16 (демек 14 - 1. Що се отнася до пениси от по 20 см - или е въпрос на грешна преценка , или на лъжа, или на случайност. Приблизително не повече от 5 % от мъжете имат пенис по 20 и повече см.
    ALILUIA !!!

Супер фен
    Град
    Sofia
    НА ТЕБ ТИ Е ГОЛЯМА, НА НЕГО СИ МУ Е ДОБРЕ!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Лелей по-добре нищо не му казвай... сигурно ще се почувства гадно човека.. гаджето да му каже, че размерът му не я задоволява.. За момчетата това си е болна тема и хич няма да му стане приятно :P Пък и кво слушаш приятелките си, най-вероятно си доукрасяват
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    София
    Абе 16 е средната дължина, така че 15 не е хич малко! А и да беше, ти какво можеш да направиш? И въобще, той какво е виновен?! Ако му кажеш "Мило, малък ти е" не ше го обидиш, ми направо ше те застреля на място. Важното е да те задоволява, а не да се хвалиш пред приятелките си, че му е 38 санта...

ти си овца...15см...знаеш ли колко са?...за 17г? хуя му расте до някъде 22г....мом4ето си е супер,ако го оби4аше това нямаше изобщо да те притеснява...путката ти е дълбока около 7см неговия е 15см той те задоволява 2 пъти пове4е от колкото ти трябва! кво още искаш?..тва 4е имаш жажда за 50см да те разцепи от всекъде си е твой проблем

Град
    У дома пред компютъра
    Много си зле...Иди при него и му кажи:"Мило, иди да ти направят операция, много ти е малък." И тва ако направиш ще си най-тъпото същество на земята.Би ли обичала някой, заради пенисът му???М/у другото 15 сантиметра са нещо напъно нормално.Като толкова искаш си намери някой с триметров да те задоволи както искаш.

тцтцтцтц, какви теми има...

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    НА ТЕБ ТИ Е ГОЛЯМА, НА НЕГО СИ МУ Е ДОБРЕ!
    Край на в1просите и отговорите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си