- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малък му е:(((((
Бил му малък![]()
![]()
![]()
Ти с пениса ли му имаш връзка или със самия него, а кукло?
Kakvo kato e malak ne te zadovolqva li? mi na moq sus6to muu e malak a e na 24 godini! ni6to nqma da kazvash 6te go zasegnesh a toi nee vinoven! ako ne ti haresva nakarai go da si go uveli4i :P
На жената й стигат 7 см, другото вече е от лакомия.![]()
nе е важно да е голям, по-важното е да му е дебел![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Деа,добре за мене начи. \Първоначално написано от barbie_†
/
По темата:
Адски зле си момиче ако н те задоволяват повече от 10 санта си курветрина,знаеш ли?Това си е нормална големина за 16-17 годишен до 23/4 год. мисля че с около 2-3-4 сантима ще се увеличи.Ама за какво говоря,тая тема е още едно потвърждение на мнението ми че женските са станали мн отворени тия дни,ше си кротувате там,че ше ставам лош.![]()
ba mnogo si zle we ... i kvo 45 sm li iska6 mu e ... q probvai sas teq 14-15 sm da vidi6 dali 6a izpita6 kef pak posle mi govoriПървоначално написано от Анонимко
![]()
napalno pravaПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
offf... odeve se regnah v toq sait 4e mi stana interesno prosto ...
naprao ostavam bezmalven na prostotiqta na horata ..
na4i na taq madama iskam samo da i kaja 4e sam na 20g. i pi6kata mi e 19 sm .. (koeto e suvsem dobre) noooo !!!
dr mi e misalta .. do predi 2 godini ... (na4i na 18g sam bil) mi be6e 15-16 nekade .. ta razbira6 li na kade biq ... kak moje da sadi6 pi4a koito e na 17g (nali tolkova?) 4e mu bil 16 !? horata na na na6ata vazrast (dori i az na 20) se razvivame ... mn 6e mi e interesno ako mu go kaje6(estestveno 6te te zaebe) sled nqkoq dr godina da go dokara kam 20sm i togava da la6ka nqkoq dr kaka i tq da doide da ti kaja " be znae6 li kolko mu e golqm!" .. tc. .zaebi .. gluposti i az .. mn se nerva maika mu dea na hora kato tebe ...
puk i ima dr.. pomisli ako mu go kaje6 nqma li da mu naprai6 jivota 4eren i kompleksiran... ? ti ne si nikoq 4e da vkarva6 vav filmi pi4a koito e super standarten za godinite si! evala na predi6nite postove ...! a i dr...
ti na kolko god si ?
nai-mnogo da mu stane gadno i da se pritesni........drugo nqma da uspee6 da napravi6Първоначално написано от marina star
![]()
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
ne si postawila to4en i qsen problem,с кво да ти помогнем.кво може да напраи мом4ето,кво си мисли6 4е е само той ли!Първоначално написано от Анонимко
![]()
просто се примирява6 с тая мисъл 6том наистина го оби4а6 и готово
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
оФ Божеее,15 малко ли е за тебШом мислиш така,значи не го обичаш достатъчно
Ако му кажеш да си напрай нз си кво,сигурно ше се обиди и ше те помисли за некоя ку*ва
![]()
Tuka sa iz4etah na gluposti ...![]()
Abe mom4enca i momi4enca neka da vi kaja 4e ne e vajna dyljinata ili debelinata, a umenieto da si varti6 pi6kata ...![]()
a na men kato mi e 14 santa a sum na 15 god skoro navur6vam 16 kfo da praa a sa kajete mi pfff![]()
Айде престанете да се комплексирате- колкото, толкова!Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
ама че си тъ*а! "приятелките ми се хварят че техните гаджета имат по 20см пък на моят му е 15!какво да правя, какво да правя?!"Първоначално написано от Анонимко
![]()
ти фред ли си! като искаш и ти лъжи като тях! сякаш много ще знаят колко му е голам! и ако наричаш 15 санта малко.... куч*а!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
хмм...Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
ми тя не е ли!
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ЕПА КУПИ СИ ВИБРАТОРПървоначално написано от Анонимко
ама ти да не си с него заради инструмента ... че искаш да го уголемяваш и му бил малък ... малии ти нормална ли си ве ... ти не го ли обичаш че му гледаш само онази работа .. мали тьц мемам думи просто
xaxaax milata tq... ko se oplakva6 dobre e
az da spodelq ne6to.. ne 4e se oplakvam
ama sega hodq s edno mom4e koeto e na 20god i nemoga da predpoloja kolko santimetra mu e no e dosta malak gubi mu se mejdu krakata 4estno ti kazvam ..
no za smetka na tova debelinata mu e normalna i moje da se kaje 4e me zadovolqva
ni6to nqma da mu kazvam mom4eto ne e vinovno 4e mu takav
Pone moga da mu go lapna celiq![]()
Слушай го!Ако го обичаш ще го обичаш такъв какъвто е!Първоначално написано от zubi
abe nqma nikakvo zna4enie razner1t da znae6 4e ne razmer1t opredelq udovolstvieto ot seksa a kak da mu kaje6 mi nz to4no kak moje6 da kaje6 na m1j 4e mu e mal1k sled kato tova im e tqhnata gordost i ako mu kaje6 moje da go zasegne6ama dori i da mu kaje6 po golqm nqma da mu stane![]()
Лудите движат света.
Аз знам за 8см. Мисля,че приятелките ти просто се фукатПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
Ако му кажеш най-много да вземеш да му създадеш някакъв комплекс.Той не е виновен. Не разбрах само незадоволена ли се чувстваш?
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
Аз пък не съм много съгласна с това... няма какво да се лъжем, колкото и добре да се справя момчето, с тези 8-10см. примерно как може напълно да те задоволи... Тук пишете така, обаче, ако се случи гаджето ви да е в това положение, едва ли ще сте много очаровани и ще мислите по този начин.Първоначално написано от mnogo_qka_macka