.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 187
    Guest
    omg===
    i kvo kato e 15cm, ne e maluk pa tva tvoito si e 4ist kaprizq i sum sigurna 4e dosega i seks ne ste praili ta da vidi6 kak e v legloto!
    a da mu kaje6 4e mu e maluk e se edno na teb da ti kaje 4e cicite ti sa malki == tva mn tupo

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Цитирай Първоначално написано от mnogo_qka_macka
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    Na edna jena i 10 sm sa i dostatachni ! ... ostanaloto e kapriz i pretencii
    Аз знам за 8см.
    Аз пък не съм много съгласна с това... няма какво да се лъжем, колкото и добре да се справя момчето, с тези 8-10см. примерно как може напълно да те задоволи... Тук пишете така, обаче, ако се случи гаджето ви да е в това положение, едва ли ще сте много очаровани и ще мислите по този начин.
    Вагината ти е 8 см. Просто е мускул и при нужда се разпъва!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако поне малко го уважаваш, няма да му го кажеш никога. Ти няма да си му последната приятелка със сигурност, но можеш да му развиеш такива комплекси, че и 2 години след като скъсате да не докосне друга. Ако си злобна кучка, давай!

Моя е малко над 20 см.И съм 15 години.
    Преслава е №1 певица в България.

Супер фен
    Град
    Burgas
    da, moq e malko nad 300 ama az sym opravdan - na 22 sym.

e*asi i virtualnite seks - ma6ini vsi4kite

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    С много секс, той ще стане по-добър в леглото и размерът няма да те притеснява!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Цитирай Първоначално написано от mnogo_qka_macka
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    Na edna jena i 10 sm sa i dostatachni ! ... ostanaloto e kapriz i pretencii
    Аз знам за 8см.
    Аз пък не съм много съгласна с това... няма какво да се лъжем, колкото и добре да се справя момчето, с тези 8-10см. примерно как може напълно да те задоволи... Тук пишете така, обаче, ако се случи гаджето ви да е в това положение, едва ли ще сте много очаровани и ще мислите по този начин.
    Вагината ти е 8 см. Просто е мускул и при нужда се разпъва!
    Представи си, че знам! Това е просто лично мое мнение и не задължавам никой с него.

Една тема не видях голям му е!
    Light The Universe

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Една тема не видях голям му е!
    a ima ima. dosta daje. prosto skoro nikoi ne se e se6tal da se pohvali

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

mn xubava tema si imate vie.
    the love is cry
    the love is die

Guest
    романтиката, нежността и ласките са много по-важни от размера на пениса…

Guest
    романтиката, нежността и ласките са много по-важни от размера на пениса…

Guest
    ae i na moq biv6iq my be6e 15 {pone taka kaza toi],no na men ne mi izglejda6e tolkova stryva6e mi se ,4e e po-mal1k ,no kakvo ot tova vajnoto e da te zadovoli!

Guest

Re: малък му е:(((((

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте имам приятел от скоро когото обичам а смятам че и той ме обича Аз съм на 16 той е на 17 но проблемът е че му е много малък според мен и се страхувам да подхвана темата с него за да не го загубя.Ще съм благодарна на всеки който ме посъветва какво и как да направя.

za teb ima li zna4enie ??? Ako nqma podkarai razgovora (ako izob6to 6te go po4va6) v taq posoka

Guest
    ili shte mu e maluk i shte te ebe dulgo ili shte mu e golem i shte mu pada...nai dobre da te lije a ti da mu duhash, ako nekoq ot foruma i se ebe shte q kachim na golfa da q zavedem na vitosha...malkite picheta si imali forum- ohhh na batkooo!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ili shte mu e maluk i shte te ebe dulgo ili shte mu e golem i shte mu pada...nai dobre da te lije a ti da mu duhash, ako nekoq ot foruma i se ebe shte q kachim na golfa da q zavedem na vitosha...malkite picheta si imali forum- ohhh na batkooo!!
    мухахахахахахаххаха късаш бате

относно темата ...... и кво кат му е малък бе .....хахахахахахахахахха.....
    на такива като тебе дай им малък у " уффф много му е малък" ..... ако ти извади някой едно 20 санта и ше умреш бе хахахахаха.....ти са радвай че му е малък......не сеа сериозно ..... ти да не ходиш с него заради пишката му а ? .... и кво 15 няа ти стигне ли ..........еххххх аман от изцепки....
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Здравко
    Guest

Ти си ненормална

Абе кукло я вземи се гръмни ма.Как не те е срам а.Хем за любов говориш хем го съдиш ти за мене си малумна путка.15-16 см е нормалният размер на над 56% от световното население ма.Значи тои е в нормата ма аз съм с 16 и ми е достатачно ако некоя не ми го хареса да си еба майката има 10000 който ще го харесат.Путката ти е огромна явно вземи се оперирай ти.
    Но ето ти няколко адреса за хапчета и уреди за удължаване на пишока ако е луд да те слуша.Ма дано те зареже че за какво му е такава крава.

emi kaji si mu go napravo... to ima operacii za ugolemqvane na pi6kite na mujete ... 6toto akko si go ostavi6 taka q si predstavi cql jivot 6te si nezadovolena... UJAS !!! dori ne iskam da si go predstavqm
    seki koito razpravq 4e razmeryt nqma zna4enie luje mnogo dolno
    LoVe Is A NaMe SeX Is A GaMe, FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe !!!

Guest
    moia e 7 sm normalno li e za 11 godishen

Цитирай Първоначално написано от sexy_dupe92
    emi kaji si mu go napravo... to ima operacii za ugolemqvane na pi6kite na mujete ... 6toto akko si go ostavi6 taka q si predstavi cql jivot 6te si nezadovolena... UJAS !!! dori ne iskam da si go predstavqm
    seki koito razpravq 4e razmeryt nqma zna4enie luje mnogo dolno
    Добре ти не изчете ли писаното до ся?? Земи малко са образоваи относно размерите >.> що ти не са подложиш на операция ? Като не ти стига си купи някои 30 сантиметров гумен х*й или иди на село и пробваи с кон как е ...

Относно авторката на темата ... мисля че вече достатъчно хора си казаха мнението ако имаш поне малко акъл в тая глава ша са поучиш от написаното ако не аз така и иначе не виждам смисал да наливам нещо в пукната кана като главата ти.

Looking at my own reflection,
    When suddenly it changes,
    Violently it changes!
    OH! No, there is no turning back now
    You've woken up the demon... in me!!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Само не ми е ясно какво правиш не искаш да го нараниш а представи си че види или някой му каже за тая тема? Малък му бил е по голям няма да му стане като го обсъждаш по форумите.

Град
    Бургас

Пълни простотии!

Пълни глупости, нямат к'во да правят глупавите деца, та създават още по-глупави теми. Та да се изкажа и аз... по голяма част от ерогенните точки на жената не са на повече от 10-12 см. Така че 15 см са напълно достатъчни, доказано че и 10 сантиментра стигат. Важното е любов, романтика и нежност да има. А компексираните к*чки да ходят да си търсят нещо по солидно да ги 'разширява'.
    (1. Извинявам се ако съм повторил някой, не ми се четеше цялата тема.
    2. Извинявам се ако съм обидил някой/я.)
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Guest
    Абе четох различни мнения който квото иска да мисли ама според мен тва не е номрално момиче.като толкова искаш ходи с кон той поне ще те задоволява.Моя е 11 сантиметра и съм на 15 години не ми пука особено на който не му харесва да се оправя.Относно тва че се притесняваш да не те зареже ако му кажеш че му е малък - не се притеснявай със сигурност ще го направи

Guest
    a an men sa mi kazvali za 2-3 km

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Да .. и сигурно мислят да правят шосе за коли по него

По темата: Ако наистина го обичаш, не мисля, че ще ти е такъв голям проблем, че имал по-малък пенис от гаджетата на приятелките ти.. Не вярвам така да не ти доставя удоволствие, така че не виждам проблем в случая.
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си