- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малък му е:(((((
4e mu porasne
Не ме притеснява, тя истината лесно може да излезе на яве... Айде да сте живи и здрави!Първоначално написано от тz
малееее ама че темата , чак незнам за ко да говоря, ама пак ще опитам
таааа 15 е ок , тези които имат 20 браво на вас, ама ви съжалявам малко щото за някои момичета това е твърде много
грешиш! проблемът е че на тебе ъкълът ти е малък! д**ба тъ**та к**ва!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Ми и да му кажеш и да не му кажеш,все тая!Нито ще му порасне,нито ще му стане по малък.А ако си мислиш,че ще те послуша за операции или хапчета...жестоко се лъжеш.Пък не му е толко малък...като искаш д аси намериш яка пишка,ходи си хвани гадже циганин,те са надарени.
Приятелките ти преувеличават !Първоначално написано от Анонимко
абе както се казва и 8 са достатъчни другото е алчноста и какво значение имат няколко сантиметра, тва да не го прави по-малко мъж
боже хората кви проблеми имали
![]()
...Heaven holds a scense of wonder
and I wanted to believe,
that I'll get caught up
when the rage in me subsides...
Vsi4ki koito misliat ,4e imat malka pi6ka da pro4etat tova :
Влагалището представлява своеобразна мускулна тръба с дължина 8-10 см и ширина 3 см, покрита отвътре с лигавица. Неговият заден /вътрешен/ край обхваща шийката на матката. В предния край на влагалището се намира девствената ципа или нейните остатъци. Тя представлява ципеста преграда с пръстеновидна форма у повечето девойки. Предният отвор на влагалището е покрит от двете малки срамни устни. Пространството между малките срамни устни се нарича предверие на влагалището. В горната си част двете малки срамни устни се съединяват.
Правилен въпрос!!!!Първоначално написано от radito
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Здравейте искам да го кажа тук защото не виждам каде другаде някои може да ме разбере, нямам никакъв проблем с момичетатата, няма момиче което да съм пожелал и да не е било с мен, пенисът ми е 13см и съм страшно комплексиран от това не мога да разбера огромен ли е този проблем и как мога поне малко да си кача самочувствието в леглото защотото наистина е убииствено смешно да кажеш 13 см![]()
Я СЪМ С 13 САНТИМЕТРОВ ЧЕП(17г)До са ни едно не ми се е оплакало че чепа ми е бил манечак.....от 4 момичета който съм праскал(без приятелките ми) 3 ми станаха абонатки,защото съм бил добър в леглото....та изовада е да не ви пука колко ви е чепа(стига да не е под 9см..защото ако тръгнете да праскате некоя по дебала с оная задница малко ще е трудно)Та момичето дето малко са и малко 15см да дойда при мен...да и го прасна в лицето 1,2 пъти и да каже дали размера има значение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
то и аз като бех 13 години казвам че съм праскал какички на по 20г всички на моята възраст ми се връзваха и ме гледага се1 съм сексмашима(а тогава не бех праскал още)
таааа извода от това е да не вярваш на детишляци!
Темата вече остаря и не мисля, че проблемът на момичето е все ое актуален!