.
Затворена тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 187 от общо 187
    Guest
    4e mu porasne

boxer
    Guest

Re: ae...

Цитирай Първоначално написано от тz
    boxer samo ne razbrah kwo tolkos sa pritesnqvash kat ta pri4islqvat kam mom4etata s po malki ot 18 santa. Pishkata mi e 18 santimetraaa a puk loshite kaki i batkovci ma slagat kam sredniq razmeeer , obidihti maaa ko shi praq sqq onaq mi rabota e 18 ne e 4esnooo .Osuznai sa e pi4 .Kat iskash da sa hvalish purvo glei kvo pishesh .Purvo merili si gi v subliekalnqta. I kat ta narediha 4e sa durvish s drugite mom4eta vednaga kaza 4e si gi merili spadnali . Ae ....Sq sigurno shi mi kajesh 4e govorq tui shtot ti zavijdam . Spoko e ne sum tolkos izpadnal ...Nqma li kade da sa hvalish 4e pishesh po forumite
    Не ме притеснява, тя истината лесно може да излезе на яве... Айде да сте живи и здрави!

малееее ама че темата , чак незнам за ко да говоря, ама пак ще опитам

таааа 15 е ок , тези които имат 20 браво на вас, ама ви съжалявам малко щото за някои момичета това е твърде много

Град
    Пловдив

Re: малък му е:(((((

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...проблемът е че му е много малък според мен...
    грешиш! проблемът е че на тебе ъкълът ти е малък! д**ба тъ**та к**ва!!!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Ми и да му кажеш и да не му кажеш,все тая!Нито ще му порасне,нито ще му стане по малък.А ако си мислиш,че ще те послуша за операции или хапчета...жестоко се лъжеш.Пък не му е толко малък...като искаш д аси намериш яка пишка,ходи си хвани гадже циганин,те са надарени.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами повечето от приятелките ми казват че гаджетата им имат по около 20 см пениси и затова питам и пуснах темата.Има ли начин да се уголеми без оперативна намеса и какъв е начина ако има?
    Приятелките ти преувеличават !

абе както се казва и 8 са достатъчни другото е алчност а и какво значение имат няколко сантиметра, тва да не го прави по-малко мъж боже хората кви проблеми имали
    ...Heaven holds a scense of wonder
    and I wanted to believe,
    that I'll get caught up
    when the rage in me subsides...

anonimos4o
    Guest

:)))

Vsi4ki koito misliat ,4e imat malka pi6ka da pro4etat tova :

Влагалището представлява своеобразна мускулна тръба с дължина 8-10 см и ширина 3 см, покрита отвътре с лигавица. Неговият заден /вътрешен/ край обхваща шийката на матката. В предния край на влагалището се намира девствената ципа или нейните остатъци. Тя представлява ципеста преграда с пръстеновидна форма у повечето девойки. Предният отвор на влагалището е покрит от двете малки срамни устни. Пространството между малките срамни устни се нарича предверие на влагалището. В горната си част двете малки срамни устни се съединяват.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от radito
    а ти какво разбираш под малък?
    Правилен въпрос!!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

някои си
    Guest

Малък пенис Др. път

Здравейте искам да го кажа тук защото не виждам каде другаде някои може да ме разбере, нямам никакъв проблем с момичетатата, няма момиче което да съм пожелал и да не е било с мен, пенисът ми е 13см и съм страшно комплексиран от това не мога да разбера огромен ли е този проблем и как мога поне малко да си кача самочувствието в леглото защотото наистина е убииствено смешно да кажеш 13 см

Guest
    Я СЪМ С 13 САНТИМЕТРОВ ЧЕП(17г)До са ни едно не ми се е оплакало че чепа ми е бил манечак.....от 4 момичета който съм праскал(без приятелките ми) 3 ми станаха абонатки,защото съм бил добър в леглото....та изовада е да не ви пука колко ви е чепа(стига да не е под 9см..защото ако тръгнете да праскате некоя по дебала с оная задница малко ще е трудно)Та момичето дето малко са и малко 15см да дойда при мен...да и го прасна в лицето 1,2 пъти и да каже дали размера има значение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

то и аз като бех 13 години казвам че съм праскал какички на по 20г всички на моята възраст ми се връзваха и ме гледага се1 съм сексмашима(а тогава не бех праскал още)

таааа извода от това е да не вярваш на детишляци!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата вече остаря и не мисля, че проблемът на момичето е все ое актуален!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си