- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До всички тъжни момичета!
Има мъже тъпаци и жени тъпачки.Въпрос на гледна точка.Жените не сме цвете за мирисане.Престанете да плямпате какви са мъжете бла бла..все те са виновни!Идва един момент в който "тъпаците" се държат като такива именно заради жените.Ние сме склонни не по-малко да въртим,лъжем и т.н.Аз лично нямам проблем с комуникациите може би защото винаги действам по този начин,по който аз искам.Никога не мисля "абе той дали ще го хареса това"."Тъпаците" искат точно това.Да им се казва всичко направо и да не ги питат по 1000 пъти "дебела ли съм"."Тъпаците" не разпознават цвят праскова,те знаят само плодът.За това колкото по-изчистени са отношенията,толкова "тъпашкото" е по-малко у него.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Първоначално написано от maybelline
Не не е скъсал с мен...вече обаче не мога да кажа за щастие или за жалост...
2 т. от правилника. Бан на профил
В някои моменти имам чувството ,че е най-добрия ,я в други ,че е най-безчувствения или просто идиот.Всички са такива без малки изключения..И за определен период от време са страхотни и след тва си показват рогцата,винаги!
споко мацко аз на колко смотаняци сам попадала и аз сам имала период в който ги мразех вси4ките до един псувах ги не ги понасях но сега много ме кефят защото открих 4е има и пи4ове които са свястни като гаджето ми
![]()
Хъх, сега и аз съм в период на мразене...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Мисля че много драматизираме нещата,а сме още много малки (на поо 15-16-17 год.),за да се задълбочаваме толкова в чувства,които един ден идват,на другия си отиват,защото нищо не е вечно.Давай го по-ведро,не се ядосвай с момчетата,има и свестни..просто не си попаднала на човека (постоянната фраза
) ноо пък не си струва да си тровиш живота!
![]()
f@nt@zi@
Искам да кажа, че всички момчета са еднакви, както жените ест., но могат да бъдат нормални и да се държат добре и различно само когато искат, но проблема при тях е че често забравят на коя планета са и кое е най-важното. Как до вчера са се обяснявали в любов, а днес се гаврят/обиждат/правят се на интересни на гърба на същото момиче, за едното нищо.
Искам да ви попитам, случвало ли ви се е постоянно да мислите/да изпитвате чувства/да си припомняте често момчета от миналото, които да не можете да забравите? В смисъл не такива, с които сте ходили по 1, 2 години и сериозни връзки... Просто има един човек, за когото постоянно мисля, а той остана далеч в миналото ми. Вече дори незнам какво харесвам в него. Незнам нищо за него, но просто имам някакви странни моменти на изблици в които мисля постоянно за него и се сдухвам, а всъщност няма защо, защото ние нито имаме нещо общо, нито някога сме имали... освен за 3-4 седмици, което не го броя особенно и то много отдавна. Ще цитирам "Завръщане у дома" на Даниел Стиил. Всеки път, когато се срещнем се чувствам така.
В следващият момент бяхме обърнати с лице един към друг отново. И всички наши години се отразяваха в очите ни, хората, каквито някога сме били, хората, които бяхме обичали, хората, които бяхме загубили по различни причини... те бяха наоколо и ни гледаха как се завръщахме ръка за ръка, завръщахме се, водени от съдбата.
За мое нещастие втората част е само в сънищата ми. Но когато погледна в тези очи, някак си имам чувството, че съм ги загубила. Никога не съм ги имала, но сякаш са били мои цял живот. И когато го видя там, непознат и различен осъзнавам колко време е минало и как нищо вече не е както преди.... и няма да бъде.
П.П. Ето, успяхте да ме сдухате. В началото на писаниците ми си бях добре, а сега пак попаднах в един от тези моменти, за които писах... За жалост не мога да намеря достатъчно отчаяна емоциика от моята в момента..
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Първоначално написано от _eLITO_
![]()
![]()
И аз съм хейтър точно в този момент...Присъединявам се към гневната женска тема![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
tova sa mom4etata...az sam v sa6tata situaciq i vseki pat kato go vidq s drugo momi4e znam 4e iskam da go zabravq i da ne go vijdam pove4e i vseki pat iskam da mu pokaja 4e az sam pove4e vav vsqko otno6enie...znam 4e zvu4i nalko presilen no...sajelqvam samo 4e sam tolkova slaba za da kaja naistina ne no 4esno kazano ponqkoga kagato iska moje da me napravi istinski stastliva...i to4no zaradi tezi momenti nqma da se otkaja ot lubovta si kam negoПървоначално написано от happy_cute
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, ок. Момчетата могат да бъдат пълни идиоти и ние си го знаем. Както и те знаят какви кучки могат да бъдат момичетата. Попадала съм на абсолютни задници, но това не значи, че имам намерение да мразя всяко същество от мъжки пол, което мине покрай мене.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Хм .. аз нямам каква болка да изливам . Ядосвам се най-много на факта , че вече прекалено често им се връзвам на лъжите . И още не съм попаднала на свестен чесно казано . Не съм срещнала човек , който да ме обича въпреки мене си , човек , който да е до мен не само когато се смея , ами и когато плача .. абе ..
много драма вкарваме с тия момчета . Просто не ми се мисли вече .
Eх един човек да сподели мъката миПървоначално написано от ANGEL4E
![]()
Понякога и аз се чувствам така , но после се сещам , че моето момче е мъртво , а този , който е на негово място , е съвсем друг човек , който е убил човека , към когото аз съм била привързана .. и готовоПървоначално написано от sexy_anji_
Вече не ми пука , няма за какво . Не виждам и смисъл да се сдухвам заради него .. всичко си е в миналото и нека си остане там - в красивите спомени .. :/ , които едва ли някога ще се повторят .
добър денПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Първоначално написано от ANGEL4E
Но я се замислете .. тези моменти ще се върнат ли ? :/
Знам , че най-трудно е да се прецени , дали един човек да се откаже от любовта си или да удвои силите си , за да ГО (момчето) спечели пак и да си ГО върне ?
Но има ли смисъл във всичко това ? Не ни ли писна да се измъчваме ?
Един единствен път съм обичала истински и то мн дълго,обаче той се подигра с чувствата ми...Многократно съм плакала за него докато не разбрах че така или иначе нищо от това което сме преживяли ще се върне и го оставих и се отказах да се боря...Да,момчетата в повечето случаи са еднакви,обаче вече няма да позволя на който и да било да ме нарани...![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
че мъжете са лайна - това е ясно; че използват и лъжат - пак е ясно... но какво тогава ни остава на нас?! да бъдем като тях или да оставим една надежда, че все пак има и изключения?!
един, само един мъж успя да ме нарани и да ми даде такъв урок, който като опит ми стига за години напред! само той имаше наглоста да ме лъже повече от година, да се прави на много любен и да използва докрай, докато може!
не вярвам, че има свястни мъже... и за какво да вярвам когато разочарованието е толкова голямо, че дори не мога да повярвам искренно на думите "обичам те"...?!
Добре и сега какво да го направя:да не му обръщам внимание,да се държа нормално?,да го накарам да ревнуваПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Ако знаех, бих ти казала .. но те са толкова непредсказуеми .. :/ на единия ден едното ще помогне , на следващия ден това нещо ще го съсипе и няма да иска да те гледа .. пфф .. вече въобще не знам . Но сякаш е най-добре да не му обръщаш много внимание , хем на себе си няма да вредиш така .Първоначално написано от happy_cute
добър вечерПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Как ми се иска веднъж за винаги да се разберем... Как ми се иска да разбера какво чувствам. Само ако можех да ти призная... Само ако имах малко кураж...![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/