.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 129
    Голям фен
    Има мъже тъпаци и жени тъпачки.Въпрос на гледна точка.Жените не сме цвете за мирисане.Престанете да плямпате какви са мъжете бла бла..все те са виновни!Идва един момент в който "тъпаците" се държат като такива именно заради жените.Ние сме склонни не по-малко да въртим,лъжем и т.н.Аз лично нямам проблем с комуникациите може би защото винаги действам по този начин,по който аз искам.Никога не мисля "абе той дали ще го хареса това"."Тъпаците" искат точно това.Да им се казва всичко направо и да не ги питат по 1000 пъти "дебела ли съм"."Тъпаците" не разпознават цвят праскова,те знаят само плодът.За това колкото по-изчистени са отношенията,толкова "тъпашкото" е по-малко у него.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: До всички тъжни момичета!

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Не ми пука дали темата е смислена...
    Не ми пука дали темата не ви харесва...
    Не ми пука дали ще ми кажете нещо .......
    Като не ви изнася просто дайте BACK или "избери форум" !!!!!!!!!!!!!!

Мацки ..за вс които са наранени , наранили са или просто са по някакъв начин инфектирани от мъжете...кажете си вс тук ! Най- спокойно и чистосърдечно!

Мъжете ако искат да си правят друга тема!!!!!

Мой ред е :

Мразя ви! Мразя ви за това че си давам сърцето а после се намира някой които да го разкъса,под претекст че аз неговото преди това съм го .....Да съм го направила 1... а когато той го направи стократко...аз да трябва да си мълча " ИЗВИНЯВАЙ" ...да бе нали......

Може би периода ми е такъв...Мразя ви!
    Споко,не всички момчета са такива ужасни.Да,някой наистина постъпват като кретени,дали защото не са пораснали или просто са си глупаци...не се знае,но важното е,че има много момчета,които са свестни и много добри.Познавам някои страхотни момчета и наистина мога да кажа,че има много свестни.
    Предполагам,че наскоро гаджето ти е скъсало с теб щом сега правиш тази тема.Аз също се чувствах гадно след като скъсах с момчето,с което ходех една година,а и той не се държа никак добре след това (лъжи,обиди и т.н.),но после се оказа,че има някои много добри момчета точно под носа ми

Не не е скъсал с мен...вече обаче не мога да кажа за щастие или за жалост...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град
    София
    В някои моменти имам чувството ,че е най-добрия ,я в други ,че е най-безчувствения или просто идиот.Всички са такива без малки изключения..И за определен период от време са страхотни и след тва си показват рогцата,винаги!

споко мацко аз на колко смотаняци сам попадала и аз сам имала период в който ги мразех вси4ките до един псувах ги не ги понасях но сега много ме кефят защото открих 4е има и пи4ове които са свястни като гаджето ми

Град
    Pink Paradise
    Хъх, сега и аз съм в период на мразене...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Мисля че много драматизираме нещата,а сме още много малки (на поо 15-16-17 год.),за да се задълбочаваме толкова в чувства,които един ден идват,на другия си отиват,защото нищо не е вечно. Давай го по-ведро,не се ядосвай с момчетата,има и свестни..просто не си попаднала на човека (постоянната фраза ) ноо пък не си струва да си тровиш живота!
    f@nt@zi@

Голям фен
    Искам да кажа, че всички момчета са еднакви, както жените ест., но могат да бъдат нормални и да се държат добре и различно само когато искат, но проблема при тях е че често забравят на коя планета са и кое е най-важното. Как до вчера са се обяснявали в любов, а днес се гаврят/обиждат/правят се на интересни на гърба на същото момиче, за едното нищо.

Искам да ви попитам, случвало ли ви се е постоянно да мислите/да изпитвате чувства/да си припомняте често момчета от миналото, които да не можете да забравите? В смисъл не такива, с които сте ходили по 1, 2 години и сериозни връзки... Просто има един човек, за когото постоянно мисля, а той остана далеч в миналото ми. Вече дори незнам какво харесвам в него. Незнам нищо за него, но просто имам някакви странни моменти на изблици в които мисля постоянно за него и се сдухвам, а всъщност няма защо, защото ние нито имаме нещо общо, нито някога сме имали... освен за 3-4 седмици, което не го броя особенно и то много отдавна. Ще цитирам "Завръщане у дома" на Даниел Стиил. Всеки път, когато се срещнем се чувствам така.

В следващият момент бяхме обърнати с лице един към друг отново. И всички наши години се отразяваха в очите ни, хората, каквито някога сме били, хората, които бяхме обичали, хората, които бяхме загубили по различни причини... те бяха наоколо и ни гледаха как се завръщахме ръка за ръка, завръщахме се, водени от съдбата.

За мое нещастие втората част е само в сънищата ми. Но когато погледна в тези очи, някак си имам чувството, че съм ги загубила. Никога не съм ги имала, но сякаш са били мои цял живот. И когато го видя там, непознат и различен осъзнавам колко време е минало и как нищо вече не е както преди.... и няма да бъде.

П.П. Ето, успяхте да ме сдухате. В началото на писаниците ми си бях добре, а сега пак попаднах в един от тези моменти, за които писах... За жалост не мога да намеря достатъчно отчаяна емоциика от моята в момента..
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от _eLITO_
    pROBLEMA NA Vsi4ki mom4eta e tva 4e go razdavat na mn golemi PLAYBOY-abe ei drislio ok qk si,pi4 si nqma spor ama nujno li e v1v vseki edin moment ot vreme da go pokazva6 be pff i nali pri izneveri nai ve4e na mom4encata im e pozvoleno da si ni razigravat kakto si iskat i si vikat-` o tq me obi4a,edno S1JELQVAM 6te oprai ne6tata` da ama ne a kogato nie momi4etata primerno iskame da im go v1rnem s1s s16tata moneta i vednaga ti biqt 6yta 6toto si mu bila izneverila pfffffff MOM4ETA NQMA KVO DRYGO DA KAJA

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    И аз съм хейтър точно в този момент...Присъединявам се към гневната женска тема
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Искам да ти кажа,че си голям гей и не разбираш,че те харесвам адски много!Когато си в лошо настроения аз се опитвам да те развеселя,а ти се обръщаш срещу мен!И затова когато ти искаш да говорим аз се опитвам да те нараня,но не мога,защото постоянно искам да съм около теб!И когато си говорим на 4 очи си много печен...и те харесвам,ама си тъп,когато ме ревнуваш си много сладък а когато те погледна в очите ми се губи мисълта :P Обичкам те ама знам че никога няма да сме заедно ;(
    tova sa mom4etata...az sam v sa6tata situaciq i vseki pat kato go vidq s drugo momi4e znam 4e iskam da go zabravq i da ne go vijdam pove4e i vseki pat iskam da mu pokaja 4e az sam pove4e vav vsqko otno6enie...znam 4e zvu4i nalko presilen no...sajelqvam samo 4e sam tolkova slaba za da kaja naistina ne no 4esno kazano ponqkoga kagato iska moje da me napravi istinski stastliva...i to4no zaradi tezi momenti nqma da se otkaja ot lubovta si kam nego

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Е, ок. Момчетата могат да бъдат пълни идиоти и ние си го знаем. Както и те знаят какви кучки могат да бъдат момичетата. Попадала съм на абсолютни задници, но това не значи, че имам намерение да мразя всяко същество от мъжки пол, което мине покрай мене.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм .. аз нямам каква болка да изливам . Ядосвам се най-много на факта , че вече прекалено често им се връзвам на лъжите . И още не съм попаднала на свестен чесно казано . Не съм срещнала човек , който да ме обича въпреки мене си , човек , който да е до мен не само когато се смея , ами и когато плача .. абе ..

много драма вкарваме с тия момчета . Просто не ми се мисли вече .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    Искам да ти кажа,че си голям гей и не разбираш,че те харесвам адски много!Когато си в лошо настроения аз се опитвам да те развеселя,а ти се обръщаш срещу мен!И затова когато ти искаш да говорим аз се опитвам да те нараня,но не мога,защото постоянно искам да съм около теб!И когато си говорим на 4 очи си много печен...и те харесвам,ама си тъп,когато ме ревнуваш си много сладък а когато те погледна в очите ми се губи мисълта :P Обичкам те ама знам че никога няма да сме заедно ;(
    tova sa mom4etata...az sam v sa6tata situaciq i vseki pat kato go vidq s drugo momi4e znam 4e iskam da go zabravq i da ne go vijdam pove4e i vseki pat iskam da mu pokaja 4e az sam pove4e vav vsqko otno6enie...znam 4e zvu4i nalko presilen no...sajelqvam samo 4e sam tolkova slaba za da kaja naistina ne no 4esno kazano ponqkoga kagato iska moje da me napravi istinski stastliva...i to4no zaradi tezi momenti nqma da se otkaja ot lubovta si kam nego
    Eх един човек да сподели мъката ми

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    Искам да ви попитам, случвало ли ви се е постоянно да мислите/да изпитвате чувства/да си припомняте често момчета от миналото, които да не можете да забравите? В смисъл не такива, с които сте ходили по 1, 2 години и сериозни връзки... Просто има един човек, за когото постоянно мисля, а той остана далеч в миналото ми. Вече дори незнам какво харесвам в него. Незнам нищо за него, но просто имам някакви странни моменти на изблици в които мисля постоянно за него и се сдухвам, а всъщност няма защо, защото ние нито имаме нещо общо, нито някога сме имали... освен за 3-4 седмици, което не го броя особенно и то много отдавна. Ще цитирам "Завръщане у дома" на Даниел Стиил. Всеки път, когато се срещнем се чувствам така.
    Понякога и аз се чувствам така , но после се сещам , че моето момче е мъртво , а този , който е на негово място , е съвсем друг човек , който е убил човека , към когото аз съм била привързана .. и готово
    Вече не ми пука , няма за какво . Не виждам и смисъл да се сдухвам заради него .. всичко си е в миналото и нека си остане там - в красивите спомени .. :/ , които едва ли някога ще се повторят .

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Мисля че много драматизираме нещата,а сме още много малки (на поо 15-16-17 год.),за да се задълбочаваме толкова в чувства,които един ден идват,на другия си отиват,защото нищо не е вечно.
    добър ден

Град
    зад ей онова дърво ;)
    no 4esno kazano ponqkoga kagato iska moje da me napravi istinski stastliva...i to4no zaradi tezi momenti nqma da se otkaja ot lubovta si kam nego

Но я се замислете .. тези моменти ще се върнат ли ? :/

Знам , че най-трудно е да се прецени , дали един човек да се откаже от любовта си или да удвои силите си , за да ГО (момчето) спечели пак и да си ГО върне ?

Но има ли смисъл във всичко това ? Не ни ли писна да се измъчваме ?

Един единствен път съм обичала истински и то мн дълго,обаче той се подигра с чувствата ми...Многократно съм плакала за него докато не разбрах че така или иначе нищо от това което сме преживяли ще се върне и го оставих и се отказах да се боря...Да,момчетата в повечето случаи са еднакви,обаче вече няма да позволя на който и да било да ме нарани...
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

My name is Gosho Toshev and I'm an alcoholic...

Мега фен Аватара на iiirish
    че мъжете са лайна - това е ясно; че използват и лъжат - пак е ясно... но какво тогава ни остава на нас?! да бъдем като тях или да оставим една надежда, че все пак има и изключения?!
    един, само един мъж успя да ме нарани и да ми даде такъв урок, който като опит ми стига за години напред! само той имаше наглоста да ме лъже повече от година, да се прави на много любен и да използва докрай, докато може!
    не вярвам, че има свястни мъже... и за какво да вярвам когато разочарованието е толкова голямо, че дори не мога да повярвам искренно на думите "обичам те"...?!

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    no 4esno kazano ponqkoga kagato iska moje da me napravi istinski stastliva...i to4no zaradi tezi momenti nqma da se otkaja ot lubovta si kam nego

Но я се замислете .. тези моменти ще се върнат ли ? :/

Знам , че най-трудно е да се прецени , дали един човек да се откаже от любовта си или да удвои силите си , за да ГО (момчето) спечели пак и да си ГО върне ?

Но има ли смисъл във всичко това ? Не ни ли писна да се измъчваме ?
    Добре и сега какво да го направя:да не му обръщам внимание,да се държа нормално?,да го накарам да ревнува

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Добре и сега какво да го направя:да не му обръщам внимание,да се държа нормално?,да го накарам да ревнува
    Ако знаех, бих ти казала .. но те са толкова непредсказуеми .. :/ на единия ден едното ще помогне , на следващия ден това нещо ще го съсипе и няма да иска да те гледа .. пфф .. вече въобще не знам . Но сякаш е най-добре да не му обръщаш много внимание , хем на себе си няма да вредиш така .

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Мисля че много драматизираме нещата,а сме още много малки (на поо 15-16-17 год.),за да се задълбочаваме толкова в чувства,които един ден идват,на другия си отиват,защото нищо не е вечно.
    добър ден
    добър вечер

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Как ми се иска веднъж за винаги да се разберем... Как ми се иска да разбера какво чувствам. Само ако можех да ти призная... Само ако имах малко кураж...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Как ми се иска веднъж за винаги да се разберем... Как ми се иска да разбера какво чувствам. Само ако можех да ти призная... Само ако имах малко кураж...
    И аз така .. ама по-добре да духам супата и да не искам нищо .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си