.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 129
    Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Яд ме е че не мога да стигна по никакъв
    начин до сърцето ти!!сякаш е оковано
    в някакви вериги,за които не мога да намеря ключа!!
    Мисля че пак се влюбвам и ме е страх да не бъда наранена
    отново,защото няма да издържа повече...Писна ми да давам
    всичко от себе си,да се раздавам до крайност,да не
    запазвам нищо за себе си и накрая да получавам едно голямо нищо!
    Боли ме,че съм толкова доверчива и знам как да обичам,
    ако не знаех как щеше да ми е по лесно и нямаше да страдам.
    Искам да викам и да плача до припадък..Ти си с мен,но всъщност
    имам чувството,че не си.Винаги си някъде другаде,
    при мен си само тялом,ако съм с гръб към теб не осещам
    присъствивто ти..Не искам да се влюбвам и да бъда зависима,
    НЕ ИСКАМ!!!!!!!
    П.П. много яка тема!

Emi osven i az da si kaja mnenieto teq maje sa palni laina ...naistina kato sa malko po qki i s abasi jenkarite 6toto vsik4i praldi im lqgat v krakata otgore navsi4ko moje si nai qkata madama i ako sa r6eili 4e ne im e period za obvarzazvane seriozno si poigraqt s tebe i posle ti kajat nqma trapka id a se vranat pri groznata bbiv6a s koqto ne se 4yvstvat zatsra6eni.zakvo vinagi kogato po4ne momi4eto se zaribqva i da iam doverie viq kazvate nqma trapka pak v na4alo ste si skaslai krakakat ot ti4ane zad gaza i ,zzakvo kat ne vi pusne nqkoi i pak vednaga tarsite nqkoq dryga abee viq ste gadnqri ama ima i mnogo momi4eta koito vi preedizvikvat tva povedennie
    Misli,jivei i govori tova koeto ti iska6!Bez maski,bez prestryvki...prosto ska4ai v oganq

росската
    Guest
    Не ми пука за теб! Убедих се сама... Не си мисли, че те обичам само защото съм спала с теб. Това не е вярно. И не си мили, че съм ти някаква собственост, и че трябва да става както ти искаш, и да бъдеш силния и умния защото си мъж...
    Не си познал...
    Чао!

Guest

FAIRYTALE GONE BAD...

Out of my life, Out of my mind
    Out of the tears we can't deny
    We need to swallow all our pride
    And leave this mess behind
    Out of my head, Out of my bed
    Out of the dreams we had, they're bad
    Tell them it's me who made you sad
    Tell them the fairytale gone bad !!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Еххе, разпалихме и тая тема, че я бяхме забравили нещо.
    Ми аз какво да ви се оплача.. яд ме е, че съм прекалено наивна, че вярвам на всичко, че свиквам толкова бързо с някого и като ме заебе и се чудя от къде ми е дошло. Яд, ме е, че съм тоооооолкова добричка и все на егоисти попадам и общо взето е това.
    И понеже съм голям оптимист и си мисля, че живея във някаква приказка с хепи енд, все още от вътре си вярвам, че все някога (било то и след 40години) ще си ме ощастливи някой .
    Ех ква глупост написах.... ама наивността ми няма край, а.

Град
    гр. Пловдив

Re: FAIRYTALE GONE BAD...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Out of my life, Out of my mind
    Out of the tears we can't deny
    We need to swallow all our pride
    And leave this mess behind
    Out of my head, Out of my bed
    Out of the dreams we had, they're bad
    Tell them it's me who made you sad
    Tell them the fairytale gone bad !!!
    Шшшшшшшш, тая песен е уникална (нищо, че тая дума се изтърка в днешно време). : )))))

reni.misskiss
    Guest
    Re6ih i az da napi6a ne6ti4ko, za6toto temata si struva. Az predi vreme, do mnogo skoro si misleh, 4e moqt priqtel e razli4en, 4e e perfekten, razli4en ot drugite tupaci, moje bi za6toto si misleh taka posle me bole6e dva puti pove4e kato me narani. Sega pak sme zaedno, no e razli4no, ne mu vqrvam i t.n., znam, 4e ve4e ne se razli4ava ot drugite, 4e e su6tiq tupak i gadnqr, no mnogo si go obi4am. Ve4e znam, 4e vsi4ki muje sa ednakvi, ama do edin - prosto te razo4arovat po razli4en na4in i vreme. Vsi4kite sa ednakvi budali i gadnqri, razlikata, kakto kazvat priqtelkite mi e v portfeila. Zatova az si se radvam na svoqta nezavisimost, za6toto e noj s dve ostrieta da raz4ita6 na muj, koi znae koga 6te mu se priiska ne6to drugo. Koito e naranen da ne mu puka, az vse o6te si spomnqm, vseki den mislq za ne6tata, koito mi e kazal, no kakvo puk, vsi4ko se prejivqva, a i Gospod zabavq, no ne zabravq. Ne e nujno da im go vru6tame, to samo 6te im se vurne. Priqten den pojelavam na vsi4ki i umnata

Голям фен
    Защо винаги една в една тема трябва да стават спорове?Просто всеки изказва мнение,а на който не му харесва момичето е писало....
    По темата- Толкова съм разочарована от момчето,което харесвам,че си нямате на представа.Не плача за него,но ми е кофти.Има и свестни момчета,но са капка в морето.Бих му казала: Съжалявам,че отделяш по 15 мин на ден за мен..Аз съм си виновна и сега аз си патя от това..Само не разбирам КАКВО ИСКАШ?????????Защо не разбираш,че по този начин ме нараняваш???По-добре си иди,може да плача10 месеца,но после ще съм друг човек.Сега не виждам нищо др освен теб,писна ми...Играеш ми по тъч линията,ту идваш,ту си отиваш.Не искам да живея така,за това СБОГОМ....
    Колкото и да не ми се иска,бих му го казала,но той сам ще разбере рано или късно
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

haTe^hIm
    Guest
    Ти си най-големия глупак,който познавам....Още като се запознахме, в очите ти се виждаше какво е единственото нещо, което искаш от мен...Толкова сте жалки и прозрачни всичките...Чак е смешно, когато обясняваш, че наистина ти пука за мен...Защото това не се говори, а се показва и доказва..Пък ти не можа нито веднъж да го напраиш....Имаше и хубави моменти...Въпреки всичко признавам и своите грешки...Бях твъдре предубедена и не ти дадох шанс да ме опознаеш...за да не мога аз да се влюбя в теб....но след всичко,което направи вече не съжалявам за това си поведение...Ти си просто поредния боклук в живота ми и няма никога да си нещо по-значимо нито за мен,нито и за която и да е било друга....

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Все по - малко ме боли..
    все по - трудно капят сълзите ми ..
    все повече затварям сърцето си ....

life sux ..

А онази песен е велика,обожавам я !!!!!!!!!
    Ауйт оф му майнд..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    no 4esno kazano ponqkoga kagato iska moje da me napravi istinski stastliva...i to4no zaradi tezi momenti nqma da se otkaja ot lubovta si kam nego
    Eх един човек да сподели мъката ми

Но я се замислете .. тези моменти ще се върнат ли ? :/

Знам , че най-трудно е да се прецени , дали един човек да се откаже от любовта си или да удвои силите си , за да ГО (момчето) спечели пак и да си ГО върне ?

Но има ли смисъл във всичко това ? Не ни ли писна да се измъчваме ?
    na me li4no mnogo pati mi e pisvalo...no sled tova se poqvqva vprosniq i e nujna samo edna usmivka ili pogled za da me nakarat da se zmislq dali naistina iskam da se otkaja tolkova lesno...

Добре мамка му... От моя клас си.. харесваш ме от 3 години и си личи .. и всички са го забелязали.. спа с мен, звъня ми , говореше си с мен.. личеше си че изпитваш нещо към мен. После спря да ми говориш - почувствах се използвана и адски кофти .. после тръгна да зарибяваш друго момиче от даскалото , което си има гадже от две години и половина.. тръгнахте. Сега си щастлив и се кефиш и се натискаш с нея пред мен, без да те интересува как се чувствам аз.. А защо по дяволите не спираш да ме гледаш втренчено и дълбоко все едно искаш да ми кажеш нещо????

Голям фен
    Ем, аз съм тъжна, защото сме "толкова близо, а всъщност толкова далеч"

Град
    Там, където е сърцето...
    Звучи клиширано че всички са еднакви, но колкото пъти съм се опитвала да повярвам че има различни съм се разочаровала. Просто нз защо става така. Може би след време няма да мисля така но засега...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    koi q pee taq pesen Out of my mind.. ?! nou me kefi .. ama koi q pee ? hah

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    koi q pee taq pesen Out of my mind.. ?! nou me kefi .. ama koi q pee ? hah

Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

Guest
    vsi4ki m1je sa idioti momi4eta ne im vqrvaite za6toto mislqt samo za edno SEXXXXXXX dori i da otri4at tova im e v prirodata te sa prosto jestoka neobhodimost za da ima koi da obi4ame ama ne te ne os1znavat kakvo gubqt ta nie sme mn pove4e ot tqh i znaete li prosto neka stanat obratni ako si mislqt 4e nie sme l1jkinite

Град
    София
    FUCK FUCK FUCK.... СЕГА Е ВРЕМЕТО АЗ ДА ГО КАЖА НАЛИ?!?!?!
    ПИСНА МИ... ПИСНА МИ... ПРОСТО НЕ МОГА ПОВЕчЕ... ПРЕДИ МИ КАЗВАшЕ чЕ СУПЕР МНОГО ДЪРЖИш НА МЕН... чЕ СЪМ ТИ ЕДИНСТВЕНАТА ФР КОЯТО НЕ ТЕ Е ПРЕДАВАЛА... ГОВОРЕшЕ МИ ЗА НЕЯ, КОЛКО Я ОБИчАш чЕ ТЯ ТИ Е ВСИчКО... АЗ ТЪРПЯХ, ТЪРПЯХ ПОМАГАХ ДОРИ... И ТИ СКЪСА С НЕЯ НАЛИ? И КВО КРИСО НЯМА ДА Е САМ... щО НЕ СИ ПОИГРАЕ ТАМ С ОНВА МОМИчЕНЦЕ... ДОБРЕ ДОБРЕ ПОВЯРВАХ ТИ КАТО КАЗА чЕ ПРЕДИ "ДЕНЯ В КОЙТО СЕ ВИДЯХМЕ" (СЕ ЕДНО БЕшЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ) ДОТОГАВА НЕ СИ БИЛ СИГУРЕН В НИКОЕ ОТ чУВСТВАТА КОИТО СИ ИЗПИТВАЛ КЪМ МЕН... ДОРИ НЕ СЕ УСЕТИХ КВО МИ ПРИЗНА... чЕ ДОТОГАВА СИ МЕ ЛЪГАЛ... И ТВА ГО ПРИЕХ... ПОЗНАВАХ ТЕ И ЗНАЕХ чЕ С ТЕБ НЯМА ДА Е ЛЕСНО... чЕ ТИ СИ "ИДОЛА НА ВАшЕТО ДАСКАЛО" , чЕ СЛЕД ТЕБ НЕ ТИчА САМО ЕДНА ХЛАПАчКА.... ПРИЕХ ГО И ДОРИ СЕ ВЪЗГОРДЯХ чЕ СИ МОЙ А ДРУГИТЕ САМО ГИ БАЗИКАш... ДА ОТ ЕДНА СТРАНА Е ХУБАВО ДА ЗНАЕш 4Е КОЯТО И ДА Е*АВАш АЗ СЪМ "ТВОЕТО МОМИчЕ" ... ДА ПРИЯТНО БЕшЕ ДОКАТО НЕ ГО НАПРАВИ С НАЙ-ДОБРАТА МИ ФР... КАЗАХ ТИ ДА СПРЕш, НЕ ВЕДНЪЖ МЕ чУ ДА ПЛАчА ПО ТЕЛ-А И ДА МЪЛВЯ КОЛКО МИ ЛИПСВАш.... чЕ ДАВАМ ВСИчКО ЗА ТЕБ... А ТИ ЗА МЕН САМО ЕДНИ ДУМИ... ДОРИ НЕ ТИ КАЗАХ чЕ СЪМ чУЛА ЦЕЛИЯ ВИ РАЗГОВОР ЗА ДА НЕ ТЕ ЗАГУБЯ... А НЕ ТРЯБВА6Е ДА ГО НАПРАВЯ ТАКА....И ТВА ... И ТВА чЕ НА ДЕН ДЕН-А МИ ДОРИ НЕ МИ ПИСА 1 СМС ... А АЗ ДОЙДОХ В КВ-ТО ТИ А ТИ СИ БИЛ НЯКЪДЕ ПО ЦЕНТЪРА.... И КАТО КАЗА 4Е АКО МОЖЕ6 щЕ ДОЙДЕш ДА МЕ ВИДИш... а КВО БЕшЕ ПОЖЕЛАНИЕТО ЗА МЕН... чРЕЗ СМС ЗА НАЙ-ДОБРАТА МИ ФР, КОЙТО ГЛАСЕшЕ : " МНОГО ЦЕЛУВКИ... И КАЖИ НА ВИКИ чЕ Я ОБИчАМ".... И ПОСЛЕ В СКАЙПА СИ ПАК ВЛюБЕН В МЕН.... КАЗАХ ВЕчЕ НЕ ИСКАМ И ДА ТЕ чУВАМ... ПРОСТО СЕ МАХНИ ОТ ЖИВОТА МИ...
    OUT!!!!
    П.П. СОРИ чЕ ПАК ПЪЛНЯ ФОРУМА С МОЙТЕ ПРОСТОТИИ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    П.П. СОРИ чЕ ПАК ПЪЛНЯ ФОРУМА С МОЙТЕ ПРОСТОТИИ...
    темата я направих точно за тва ! да си изливаме,нещо като наша си територия

Голям фен
    Град
    Варна
    А осакатявате ли ако някой ви разглежда темата, че се почуствах застрашен?

Guest
    hi sluchaino se natuknah na tova forumche, kogato tursih v saita edna tema i iskam da kaja neshto koeto mn otdavna si go mislq ! Pod ponqtieto PLAYBOY se razbira : Hubavo momche, haresvano ot jenite , zaobikoleno ot tqh v smisul nqkuv pich! A momiche koeto e haresvano i zaobikoleno s muje e kurva! Kak momche koeto spi s mn jeni e nqkvo vuzhvaleno a jena deto spi s mn muje e kurva ....emi ne sum suglasna ! A otnosno osnovata na temata iskam da kaja che tozi koito az haresvam me mrazi ! Ne me poznava no vupreki tova me mrazi i to samo zashtoto e nadut ...emi ,momcheta, ednakvi ste glupaci vsichkite posle ni narichate kuchki i kurvi ami zamislete se koi e vinoven da sme kurvi ... otgovora e prost! I vse pak ne mojete bez nas

И ти ли си така..... и аз нях така, но го забраих! ега той ме харесва, а аз го мразя! споко

Guest
    da no az mn go haresvam i ....razbirash me sigurno nqma prichina da me mrazi ... toi napravo ne me ponasq i mi e kofti ama jivota produljava ... koleloto se vurti vse pak i nqkoi den toi shte proumee no shte e kusno za men zashtoto toi veche nqma i minimalen shans sus mene kolkoto i da go haresvam tova koeto e kazal che me mrazi mu zatvori vsichki vrati kum mene ... Tujno no fakt

Град
    гр. Пловдив
    Тия дни мислех, мислех, и стигнах до това, че готините (на външност момчета) са като елитните кафенета --> имат много посетители и повечето не са редовни, а готинките и свестничките са като забутаните кафенета в махалата --> малко, но редовни посетители.

Guest

Re: До всички тъжни момичета!

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Не ми пука дали темата е смислена...
    Не ми пука дали темата не ви харесва...
    Не ми пука дали ще ми кажете нещо .......
    Като не ви изнася просто дайте BACK или "избери форум" !!!!!!!!!!!!!!

Мацки ..за вс които са наранени , наранили са или просто са по някакъв начин инфектирани от мъжете...кажете си вс тук ! Най- спокойно и чистосърдечно!

Мъжете ако искат да си правят друга тема!!!!!

Мой ред е :

Мразя ви! Мразя ви за това че си давам сърцето а после се намира някой които да го разкъса,под претекст че аз неговото преди това съм го .....Да съм го направила 1... а когато той го направи стократко...аз да трябва да си мълча " ИЗВИНЯВАЙ" ...да бе нали......

Може би периода ми е такъв...Мразя ви!

10x Thunder.....
    Q SI ebi putkata maina shopkinio naduta

Moderated by Aleandra

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си