- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До всички тъжни момичета!
Нямам голям опит с момчетата,но и тези с които съм ходила успяха да ме наранят.Незнам дали съм мазохистка,глупава,безнаде жна романтичка или просто се надявам,че някои ден ще се убедя че момчетата могат и да не са толкова лоши.Но защо подяволите немога да живея без тях? Искам да намеря не идеалния ,но някой ,който поне малко да ми подхожда и да не ме наранява.Толкова ли много искам?Може да звучи банално и изтъркано ,но аз вярвам в любовта и се надявам да я срещна ,но така както вървят нещата , нещу почват да измират надеждите ми.Отчаяна съм!!! Не е вярно,че сме сложни,просто момчетата не ни разбират,или поне не се опитват да ни разберат.Понякога имам чувството,че ние момичетата сме проклети во веки да страдаме и да бъдем наранявани
![]()
чшшш ало... Ice_Queen не е ли момиче? не си ли об1ркал малко темата или начина на говорене..!? или я някои да ме просветли..Първоначално написано от happy_cute
![]()
![]()
Тя говори на приятеля и предполагам...един вид ..Първоначално написано от gPa3HuTeJl
иначе
:
мразя се за тва че вечно не съм достатъчно добра за теб!
а теб те мразя за дето 1 не си затвори скапаната уста !
2 т. от правилника. Бан на профил
nai mnog me e qd na men samata za6toto qvno nqmam smelostta da ti kaja tova v o4ite .... mrazq te za6toto be6e edin ot malkoto hora koito uspqha za tolkova kratko vreme da spe4elqt sarceto... mrazq te za6toto si misleh 4e 6te mi pokaje6 4e vie mom4eta vse pak ne ste tolkova gadni i ne mislite vinagi i samo za sex ... oba4e nai mnogo te mrazq za tva 4e se vazpolzva ot glupostta mi i posle me zarqza kato parcal... 4e dori ne me poglejda6 kato me vidi6 i se pravi6 4e ne sa6testvuvam... sega si ima6 nqkakva priqtelka (az nikoga ne mojah da sam dostaty4no dobra za da ti stana takava) i se nadqvam pone na neq da ne i razbie6 taka sarceto![]()
a we naprao za maje ne mi se govori!!!6te si izlea mukata na vas!!!na4i purvo bqh ne6tastno vlubena 1 godina po edin glupak naprao nemojeh da izdurja!!!!sega sum vlubena v moi mn blizuk priqtel i toi me haresva i to mn moje bi ne vqrvam da me luje samo trqbva da skusa unaq drugata!!!!ob6to vzeto tva e malka 4ast ot vs prejivqno ot vs ne4estiq v tozi tup jivot i taka!!!
вие тука оплювате момчетата а понякога вие момичетата сте такива к*чки и после след като нараните или излъжете някое момче и то ви зареже започвате да ревете
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Mrazq te,zaradi tova koeto mi pri4ini!!!Dadoh vsi4ko za teb,borih se za lubov bez smisul,a ti sled vsi4ki moi usiliq zagurbi vsi4ko...Pro6tavah ti tolkova mnogo puti,obi4ah te istinski sega e tvoi red,da pla4e6 za men,da me moli6 da se vurna pri teb,no tova nqma da stane..what goes around comes arpund!!!
Vsi4ki mom4eta do edno sa kreteni,pikliovci ostanali s gre6nata predstava,4e vsi4ko im se polaga,4e sa no.1 v vsqko otno6enie,4e sa neustoimi za momi4etata ,4e mogat da praqt s nas kakvoto si iskat,zemete im pokajete 4e ne e taka!!!
ne im vqrvaite vsqka tqhna duma e luja...mnogokratno se ubedih v tova!preebavaite gi purvi vie za da ne vi preebat te!!!NIKOGA NE PLA4I ZA NE6TO KOETO NE PLA4E ZA TEB
![]()
![]()
![]()
Moita istoriq e mn 6ibana!Imah priqtel,koito be6e mn svesten,ama se sabra s edna kompaniq,koqto mu povliq mn lo6o!Po4na da me laje,da mi izneverqva,da pu6i treva,a sega daje se drusa!Samo mi obe6tava6e 4e pove4e nqma da pu6i,zaradi men(nali mn me obi4al) i nai gandoto be6e kat se natiska6e na uj nai dobrata mi priqtelka!Tq pak i ni6to ne struva-palna kurva!Posle samo ama tq mi e mn dobra priqtelka i tova e!Karahme se sumati pati,a ina4e az kat govorq s moq nai dobar priqtel stava o6te po zle!
Abe nqmam dumi!Idioti na taq zemq kolkoto iska6!
mi ti ne bi li bila 6yta na nqkoe mom4e ako to ti izneveri! da ne bi momi4etata ne izneverqvat!?!?Първоначално написано от _eLITO_
problema e 4e pove4eto momi4eta sa prekaleno nejni i kato po4nat da revat i da spuvat mom4etata i vseki si misli 4e mom4etata sa "lo6ite"! da ne bi momi4etata ne naranqvat mom4etata sas vsi4kite si glezotii, gluposti, nervni krizi, revnivosti i skandali!? tva 4e mom4etata ne pokazvat 4e sa naraneni ne ozna4ava 4e ne sa!!! ako vsi4ki izostaveni mom4eta po4nat da hlen4at 6te6e da izlezne istinata naqve- nikoi pol /majki, jenski.../ ne e po-dobar ot drugiq!!! i stiga se oplakvaite! ako ne priemate vsqko gadje se e dno 6te se jenite za nego nqma6e da vi se kasat sega taka sartzata!
pfuuu
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
nezavisimo 4e sam momi4e i az sam na sa6toto mnenie! kato se setq kolko mom4eta sam gledala kak napravo umirat ot bolka po nqkoe momi4e 6toto se pravi na mn vajna i me hva6ta qd na neq...i na vsi4ki ostanali.Първоначално написано от patoka_dafi
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
me 2Първоначално написано от Ekita
![]()
Сори че се намесвам и влизам непозволено във вашето светилище, ма се чудя вече 2 дни та се пристраших и се питам .. кво правите след като започнете да мразите, да се депресирате, да изпадате в меланхолични моменти и прочиеБлагодаря Ви!
hm...ne se sdurjam...
cql jivot precakvam nqkogo. izneverqvala sum na vs muje s koito sum bila prosto za6toto ne mojeh da bude s edin. a ne mojeh za6toto ne znaeh kakvo e da obi4a6.
zabivala sum se s gadjeto na nai dobrata si priqtelka. s nai dobirq priqtel na gadjeto mi su6to. i vsi4ki gadjeta na priqtelkite mi sa ti4ali po men, ne za6toto sum 4udo nevidqno, prosto suznatelno gi privli4ah na moq strana.
i to4no vednuj v jivota mi se vliubih. razbira se...kakto citirahte mnogokratno: what goes around comes around. taka se slu4i i s men. vliubih se prez glava, obsebih se, vnu6ih si, 4e bez tozi 4ovek jivot nqma. v kraina smetka ne uspqh da spe4elq surceto na tozi 4ovek, moje bi be6e za negovo dobro. no ne i za moe. razru6ih se. nikoga prez jivota si (kolkoto i buren da e bil toi) ne sum piela tolkova mnogo i ne sum minavala prez tolkova muje, koito OTNOVO ne zna4at ni6to za men. samo i samo za da zabravq edinstveniqt 4ovek koito sum obi4ala. i ne. ne go zabravih razbira se. nqma i da go zabravq.
Гадно ли ви е?
Така и трябва!![]()
180- бан на профил 2 т.
ти сърцето ми разсечеи на шишче го опече
![]()
![]()
шишчетата са твърде малки за едно сърца, шишлека е друга работа!Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
180- бан на профил 2 т.
Хахахах е няма просто, не може да не те цитирам. Тва дет го казваш е пълна боза. Едното няма нищо общо с другото, камо ли по темата, освен че има леко рима. Опа грешка на езика, нов съм в занаята...ти кога ли си писал по тема изобщо. Мааш гащите кат селски бек. Извинявай, че те обсъждам, просто не се сдържам, такива бисери ми ражда главата само като видя твоятаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
не се опитвай да си забавен чрез моите мненияПървоначално написано от BAYO
![]()
Куджаци мръсни!!!!Мразя ви!!!Мамка ти да е** Д....!!!Не тя майка ти не е виновна ами баща ти!Тогава баща ти да е** Д....!!!Тъп смотаняк!Не оцени нищо което ти дадох!!!!Скарах се със всички заради теб!Баба ми се разсърди....братовчедка ми....приятелите ми..останах сама,но когато ти беше с мен никой не ми трябваше...само ти!Едва не умрях заради теб!Изпаднах в депресия заради теб,а съм едва на 14!Стигнах до успокойтелни заради теб!(той е главната пречина,но и защото просто нямах толкова сила и реших че те ще ми помогнат(излагах не аз реших,а Д-р Стоянова))Станах гадна кучка заради теб.....сърцето ми се вкочани в кристален лед се превърна,защото и него ти дадох!!Дадох всичко,всичко....вече нищо не остана!!!Мразя те!!!Не ти и това не заслужаваш!Просто те съжалявам,защото знам,че когато се усъзнаеш,когато пораснеш....ще е късно,вече няма да съм наблизо за да вида и ти как страдаш!Няма!!!!!ТОЛКОВА!!!!!!К РАЙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. ЛЪЖА нейскам да те гледам как страдаш,просто ти пожелавам някога когато се влюбиш,да не е в човек подобие на теб!
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Пфффффффф едва ли има някое момиче на което не му е писнало...Просто момчета не са хора ... :Х
Писна ми... Пак ми писна от теб... Нз кога ме лъжеш кога си истински... Като слушам какво ти се е случило... Да гадно е...Сп даже... Но не мислиш ли че като ме "обичаш" толкова не трябва да го споделиш с мен... Като ти е трудно сподели...Аз винаги съм тук за теб... Но ни разделят 30 км ... Един град... 50мин... НО БЕЗ ЖЕЛАНИЕ... Както казват хората : " На сила хубост не става.. " Аз искам само да ми покзваш че ме "обичаш" ... Поне веднъж да кажеш че искаш да ме видиш и да не изникне "СЛУЧАЙНО" нещо сп важно... Тва че имаш проблем у вас... какво ще направиш като лъжеш и мен... Като казваш че си у вас а си някъде на вън... С поредната к*рва... Ама нали аз няма да разбера... Щото всичките ти фр мислят че не сме един за друг... ЗАщото те дори не знаят че ходим ...Просто полудявам.. чуй... Провалих си живота заради теб... Дори първата любов... Дори той ми звучи по-близък... Дори казват че с него сме идеалната двойка... Аз не искам и да чувам защото "имам" теб... Ако това между нас е нещо... Вярно че нямаше "Искаш ли да ходим?" а дните заедно а целувките... Или ще кажеш че не е било нищо... Да не може да има любов от разстояние... А още повече с момче като теб ...
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
За пореден ден се убедих че мъжете не струват.....![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
На базата на какво правите такива големи обобщения?Първоначално написано от Ice_Queen
"Жените са кучки", "Мъжете са безчувствени копелета" (простете прекалено директните наименования, не ми отива и на стила, и на всичко, но хипербола трябва да има тук-таме)...вярвате ли си?
И мислите ли, че има разлика между вашето огорчение и огорчението на едно момче, на което не му върви с разни напудрени куклички с базисен инстинкт да скачат от цвят на цвят, който наричат любов?
Психологическо влияние на половете...
Ние сме първо хора, а после биологично определени представители на поделенията "мъж"/"жена".
Позицията на страдащия е много лесна...И аз съм била в губещо положение, и аз съм била зверски обидена, обаче такова изречение (както и много от прочетените в тази тема) са ми леко извън обсега. Прилича на нещо, което биха си казали две съседки по пантофи и с ролки на косата, докато пият кафе (от вакуумирано пакетче, колкото и да е трудно това, като се замисля!) и гледат испански сериал, в който главната героиня (която, по някоя универсална ирония, все носи име, завършващо на -ита) се оплаква от тежкия си живот на мъкнене на маркови дрехи и банално скъпи бижута, докато изгората й за пореден път губи паметта си и затова я нарича с изключително галеното име "кокошка", понеже я мисли за онази руса богиня, която го е изоставила преди приблизително 500 епизода.
Момиче съм, обаче с вашата кауза не мога да се съглася. Колкото има свестни жени, толкова има и свестни мъже. Обиждали са ме, била съм наранена и засегната - е, теглила съм една майна и толкова. В по-специалните случаи съм си показвала отношението към дадения човек доста директно. Но да си позволя да нагрубя онази част от мъжкото войнство, която си заслужава да изтърпиш няколко такива случая, заради някой неосъзнат мухльо - леко ми е под достойнството...
...Ако си мислите, че и аз не съм била мухла в разни случаи...![]()
moga da vi kaja samo 4e vs mom4eta (taka de moje i izklu4eniq da ima i se nadqvam da ima) sa edni bezsarde4ni sa6testva,rodeni samo za da ni izma4vat.idva zapoznava se s teb po4va da te svalq prez tva vreme hodi s druga.zarqzva q vra6ta se pri neq ti mu bie6 duspata toi idva i ti se moli i nie nali sme glamavi4ki im pro6tavame.posle go vijda6 pak s treta i tva mu pro6tava6.a kogato ti sbarka6 toi se pravi na gazar.dobre ima6 momi4eta mng ti4at sled teb no ti kvo ne ti trqbva da ima6 vsi4ki sarca i ti trqbva i moeto.kogato vs svar6i stradame molim se da se varne.toi se vra6ta samo kogato e piqn ili ima nujda da mu se povdigne tapoto samo4uvstvie.sled vreme ti pisva no toi se opitva otnovo da te svalq samo za da e siguren 4e te ima 4e te pritejava.i nakraq kvo stava ostavate si samo priqteli.hahahaha tapata ironiq.sled vreme razbira6 4e kogato te e ostavil o6te te e obi4al NO se e vliael ot mnenieto na skapite si priqteli.razbira6 4e vs e bilo laja,4e prez cqloto vreme ti e govorel vreli nekipeli.ei tva nai me nervi.mi badete sebe si be da mu se nevidi.