- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До всички тъжни момичета!
Не ми пука дали темата е смислена...
Не ми пука дали темата не ви харесва...
Не ми пука дали ще ми кажете нещо .......
Като не ви изнася просто дайте BACK или "избери форум" !!!!!!!!!!!!!!
Мацки ..за вс които са наранени , наранили са или просто са по някакъв начин инфектирани от мъжете...кажете си вс тук ! Най- спокойно и чистосърдечно!
Мъжете ако искат да си правят друга тема!!!!!
Мой ред е :
Мразя ви! Мразя ви за това че си давам сърцето а после се намира някой които да го разкъса,под претекст че аз неговото преди това съм го .....Да съм го направила 1... а когато той го направи стократко...аз да трябва да си мълча " ИЗВИНЯВАЙ" ...да бе нали......
Може би периода ми е такъв...Мразя ви!
10x Thunder.....
2 т. от правилника. Бан на профил
Искам да ти кажа,че си голям педераст и не разбираш,че те харесвам адски много!Когато си в лошо настроения аз се опитвам да те развеселя,а ти се обръщаш срещу мен!И затова когато ти искаш да говорим аз се опитвам да те нараня,но не мога,защото постоянно искам да съм около теб!И когато си говорим на 4 очи си много печен...и те харесвам,ама си тъп,когато ме ревнуваш си много сладъка когато те погледна в очите ми се губи мисълта :P
Обичкам те ама знам че никога няма да сме заедно ;(
Да сме живи и здрави, Господ здраве да ни дава, пък то другото не е важно.
Колко е забавно да драматизираме...
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Чувствам се мразен. Но всъщност би трябвало да си разбрала че тук не си говорим за жени и мъже, а за хора като цяло. Цитирам една тема :Мразя ви! Мразя ви за това че си давам сърцето а после се намира някой които да го разкъса,под претекст че аз неговото преди това съм го .....Да съм го направила 1... а когато той го направи стократко...аз да трябва да си мълча " ИЗВИНЯВАЙ" ...да бе нали......
Може би периода ми е такъв...Мразя ви!
Ми айде да пусна и аз една тема "мразя ви", ама после ще кажете че иронизирам ? Поздрави, принцесо.Току що отрязах приятеля си.Той найстина е прекрасен човек,който обичам страшно много. Вече няколко дни го лъжех,че не знам какво искам,но аз всъщност знаех-не искам...
Той е узключително добър човек-М.- и се чувствам ужасно.Сега си писахме доста дълго като аз само увъртах и накрая той ме попита "да" или "не"...Демек дали оставам с него,или не.Аз го питах "ти как мислиш?" и той ми каза,че чака от мен,за да разбере.Казах му "gadno mi e da kazvam tova" и го оставихhttp://www.data.bg/f.php?fid=18506403
pROBLEMA NA Vsi4ki mom4eta e tva 4e go razdavat na mn golemi PLAYBOY-abe ei drislio ok qk si,pi4 si nqma spor ama nujno li e v1v vseki edin moment ot vreme da go pokazva6 be pffi nali pri izneveri nai ve4e na mom4encata im e pozvoleno da si ni razigravat kakto si iskat i si vikat-` o tq me obi4a,edno S1JELQVAM 6te oprai ne6tata` da ama ne
a kogato nie momi4etata primerno iskame da im go v1rnem s1s s16tata moneta i vednaga ti biqt 6yta 6toto si mu bila izneverila pfffffff MOM4ETA NQMA KVO DRYGO DA KAJA
![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Напротив,тук сме за да си споделяме как се чувстваме,за да си помагаме!Казах,ако не ти изнася или не ти харесва нещо което съм написала - ...пътища много!
2 т. от правилника. Бан на профил
Ще се направя на съпричастен и този път няма да се изгавря...Първоначално написано от Ice_Queen
Споко,не всички момчета са такива ужасни.Да,някой наистина постъпват като кретени,дали защото не са пораснали или просто са си глупаци...не се знае,но важното е,че има много момчета,които са свестни и много добри.Познавам някои страхотни момчета и наистина мога да кажа,че има много свестни.Първоначално написано от Ice_Queen
Предполагам,че наскоро гаджето ти е скъсало с теб щом сега правиш тази тема.Аз също се чувствах гадно след като скъсах с момчето,с което ходех една година,а и той не се държа никак добре след това (лъжи,обиди и т.н.),но после се оказа,че има някои много добри момчета точно под носа ми![]()
Мила и аз съм в същото положение...Мразя наглостта,лицемерието и всички останали отрицателни качества на мъжкят пол....Първоначално написано от Ice_Queen
Мн пъти бях наранена жестоко и просто твърде рано видях и лошата страна на живота...
![]()
Защо сте останали с впечатлението,че като поста ви е дълъг е по-интересен.Първоначално написано от maybelline
мъжете са тъпаци няма спор,точно когато мислиш че ще се получи нещо,точно когато си лудо влюбена в него и той точно тогава те наранява по най-гадния начин.мразя ги,но определено без тях не може.Просто вече се научих да бъда к**ка,и да се забавлявам с тях,за да не стане обратното.Кажи му мъж и просто спри да коментираш,това е достатъчно.Но имо и свестни,но просто още не сме ги открили.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
В момента може би мислиш, че всички момчета са ужасни, но не е така, колкото и тъпо да ти звучи сега.
Защо си останал с впечатление,че си интересен??? Нали мама ти е казала да не контактуваш с непознати-еми на,ред е да спреш да пишеш тук.......Първоначално написано от xixi
![]()
![]()
Ще звучи тъпо винаги.Първоначално написано от koalka
Приеми факта неможеш да направиш добро изречение.
Ufffffffffffffffffffffff!!!Samo me igraqt pisna mi!!!Da se pravqt na golemite PLAYBOY4eta kakto kaza nqkoi,ama ne pred mene!!!A ako tolkova durji na mene vuprosnoto mom4e nqma da se pravi na otvoren!!!
С хора който пишат в розуво.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Иначе такова впечатление ми оставиха сички дет ми го разправят.Набии ги
О леле ще ме довършиш казвам тИ!Първоначално написано от xixi
![]()
az sa6to se 4uvstvam otvratitelno,no ne za6toto mrazq edno mom4e,a za tova 4e se sardq na sebe si zaradi nego.az po-skoro iskam edin savet ot vas.istoriqta nakratko-haresvah go,no tragnah s nego ot vtorata ni sre6ta samo,za tova ne bqh mnogo sigurna,za6toto ne go poznavah mnogo dobre.sega sled kato otdavna sme razdeleni,toi stra6no mnogo mi lipsva i mnogo mi se iska da e vse o6te do men.sega v sabota 6te se sabirame priqteli i toi 6te e tam,mislq si dali da ne pogovorq s nego za 4uvstvata mi-moje puk da se opoznaem po-dobre i vsi4ko da potragne,ot druga strana nqma li da izglejdam glupavo spored vas.i kakvo vaob6te da mu kaja![]()
Ае човек,ти вече напрау разбиваш всички класации...Първоначално написано от xixi
![]()
![]()
![]()
Позволи ме да те поправя.Не всички само тези за интелегентност,оригинално т и чар.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Не признавай първа чувствата си към него. Житейско правило.
Но замислете се ако ги нямаха всичките тези страдания, мъки, депресий, болки, сълзи, кофти настроенията и проблемите с отсрещния пол.. тогава как щяхме да се научим да бъдем силни, да преодоляваме препятсвията по пътя си към щастието.
Ако нямахме проблеми, с които да се опитваме да се справим, тогава щяхме да бъдем мъртви за света и за самите себе си.
Аз кво да ви се оплача.. освен, че моя се опитва да ме командва, да си налага мнението и да се държи с мен като с глупачка без мозък...
Секви ги има. Едни са свястни, други не. И винаги ще бъде така. А най-лощото идва когато имаме очи единствено за тези, които не ни оценяват така, както на нас ни се иска.
Iskam da mu kaja,che akkvoto i da mi e prichinil vinagi shte go obicham,no nqma da mu pozvolq da se podigrav apoveche s men i chuvstvata mi!Ne sym parcal i si znam cenata.Vqrno vse oshte placha za nego,no nikoga nqma da se pokaja kato slaba pred nego.IDIOT!Dano osyznaesh kakvo si zagubil ... no i da go osyznaesh - veche e kysno!Da ti se vryshta typkano dano.![]()
искам да влезе тук в този форум да си говорим но все не го хващам като е тука а не сме си писали от много отдавна и се 4удя кво ли прави!!! гадно ми е пак
виж ко става кат мислиш ... ма ко да са учудвам от една к**чкаПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*