- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Толкова ли е трудно да се разберем като нормални хора?
Все гледам, че някои хора на могат без да псуват или обиждат някой, когато неговото мнение не съвпада с тяхното. Какво е това нещо? Не може ли да се разберем без обиди, по човешки и културен начин. Поне единият да остане на ниво и да не се оставя да бъде принизен. Знам ли, мисля, че няма смисъл от груби думи...
Права си.....и още повече като са цензурирани някои думи,направо ти минава кефа да псуваш![]()
Мдаа, като "задни части" например![]()
Или кур![]()
kill the swearing bastard,eh? :P
Ми някои хора не могат или по - скоро не искат...По - лесно е да заклеймиш чуждото, да избълваш една пумия от обиди, нападки, тънки намеци и обиди и да се мислиш за оригинален. Хубаво е да отстояваш позицията си, но трябва да уважаваш чуждото мнение.
Мен лично ми е втръснало от такива хора - сякаш живеят, за да се дразнят, за да злобеят. Ако им харесва този начин, да си го водят. Техен проблем.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
дам.. няма нужда от обиди....![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Защото не могат да свържат пет думи в изречение и им е по-лесно да те напсуват, отколкото да поспорят.
Доста глупаво...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ми трудно е.тук,ако не си разбрала - нормални хора няма(освен аз и мачока)![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
не знам какво разбираш под нормален човек , но за мен те не се подмазват както тебПървоначално написано от ABSOLUT`me
nqkoi den,kato porasna golqqqma i stana moderator...shte vidish togava![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
оу оплаши ме ... сега трябва и на психиатър да ходяПървоначално написано от ABSOLUT`me
по темата : винаги ще има хора , които не познават друг начин за защита на тезата си от псувнята ..
Прекаленият застой тук може да доведе човек до грешни заключения)
Тук се търси драмата, скандалното, пошлото по някога, интригантството е широко застъпено, гъзарията. Тук все още ако си с много мангизи и готино гадже си голямата работа. Тук всичко е на много примитивно ниво и някой грешно може да си извади извод, че в нормалния и цивилизован свят всичко се решава със скандали и псувни.
И мога да кажа, че това е от скоро. Аз, когато бях на 13-14 - не беше така. Скоро някъф дечко на 12 години МАКС /ама фъфли още едва ли не/ го чух да подвиква на свой връстник /ей, как искам да е** онази/![]()
Тук трябва да изпъкнеш, да се направиш на интересен и оригинален, за получиш одобрението на маса народ, което да те нахрани душевно и да те качи един етаж нагоре в йерархията.
Понякога като изкараш некой от релси, направиш го за смях пред цял форум и го нкараш сам да си тегли майната е нормално псувнята да му остане единствената сламка за която да се хване.
2т. системно
^Пхахахахаа..![]()
Иначе, мацкоу, знаеш че тва е като глас в пустиняВсички ще почнат да викат "ауу да,да, права си", и след малко оп - не харесваме метАли/чалгари - дай да ги псувнем. Примерно...
Мачока си се изрази прекрасно,тук винаги ще е така![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Ех, поне имах някаква надежда, че като напиша тези няколко реда, някои хора ще се замислят поне мъничко ама не... Обречение сме!!!![]()
mmm taka si e!!!!Първоначално написано от Lady Death
Акъл и култура...Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Има различни хора.Но когато човек се ядоса започва да обижда, да псува, което не е правилно, а е практика на много хора.В желанието си да убедиш някой в своето мнение ти започваш да се ядосваш и от там.
Обидите винаги са последното средство в един спор, когато губещата страна разбере, че губи спора...
КОгато човек не може да убеди другия в нещо, и то защото е достатъчно тъп, за да не може да докаже тезата си, почва да псува и обижда...
Отговорът на въпроса е : Не, не можем да се разберем като бели хора.
КАкто не можем да спрем всички войни по света, нито да спасим всички деца- гладуващи или болни от Спин. Неприятно, но факт.
Единственото, което можем да направим е да не обръщаме внимание на подобни индивиди или да им обясним колко глупаво се държат... Току виож някой разбрал от дума.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.