.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Цункааа
    Guest

Какво да направя?????

Начи аз го харесвам и така като гледам май и той ме харесва. Но проблема е че нито аз съм се целувала с език, нито той. Но тъй като днес имаше прегрътки и кво ли още не 100% скоро ше стане дума за целувки. Та той е срамежлив и таак като гледам мисля да го целуна. Но проблема е че не съм се целувала с език и ме е страх да не се изложа. Та въпроса ми е: според вас да рискувам ли?

П.П.На 13 съм!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми да. хахха що за въпрос "да рискувам ли".. тцтц все повече и повече ме изненадвате всички с всеки изминал ден.

estestveno!bez MN mn da mu misli6 sk1pa ne etolkova tyrdno otvarqte si ystite kogato ve4e ste edin do dryg lice v lice i si blijite ezicite :P ne6ty takova e :P kasmet kaji kakvo e stanalo

Мега фен Аватара на koalka
    Егати риска.....И все пак-рискувай.

Цункааа
    Guest
    Ми ако се изложа ?

Цитирай Първоначално написано от Цункааа
    Ми ако се изложа ?
    Ела на един курс!
    Light The Universe

Град
    Пловдив
    хаха няма страшно...рано или късно тряа да го направиш така че по добре рано от колкото късно

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е нали и той не се е целувал- значи дори и да се изложиш той няма да разбере!
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цункааа
    Guest
    е да. Мерси за съветите. Айде ако има още някой да се изказва да дава

Guest
    е да. Мерси за съветите. Айде ако има още някой да се изказва да дава
    Emi deistvai,nqma kakfo da mu misli6!Zatvarq6 o4i i deistva6!!!To 6te ti doide otvutre

при положение, че и той не се е целувал с език вероятността да се изложиш е ... .... никаква
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не може цял живот да чакаш за една целувка . Пък и след като той също не се е целувал , дори да се изложиш , няма да те усети . Давай по -смело и внимавай да не му ухапеш езика .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Не може цял живот да чакаш за една целувка . Пък и след като той също не се е целувал , дори да се изложиш , няма да те усети . Давай по -смело и внимавай да не му ухапеш езика .

Град
    Somewhere in deep space
    Импровизирайте бе хора, импровизацията е майката на всичко в любовта, няма точни правила кое как и защо, прави всичко така както ти харесва, отдай се на емоцията и сама ще се учудиш на себе си!

nqma kakvo da riskuva6.Nikoi ne se e rodil nau4en.Opitaite nqkolko pati i 6e sviknete

Цункааа
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    estestveno!bez MN mn da mu misli6 sk1pa ne etolkova tyrdno otvarqte si ystite kogato ve4e ste edin do dryg lice v lice i si blijite ezicite :P ne6ty takova e :P kasmet kaji kakvo e stanalo
    Миииииии... стана ! Май се справих добре! Вече ходим и съм мн щастлива. А на него май не му е за пръв път ама нз. Питах го "Аве моа ли да се целувам с език" и той ми се ухили и вика "Да" ! МНоу се радвам! Мерси за съветите. През цялото време си мислих за тва коет сте ми писали сичките. Тенкс за съветите !

Голям фен
    Нямаше нужда да казваш,че си на 13 .То беше ясно.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Е нали и той не се е целувал- значи дори и да се изложиш той няма да разбере!

Ми ако се изложа ?
    Оффф как ще се изложиш е!?!?!?Нали той самият не се е целувал, помисли малко!

Действай смело, не може цял живот да не целунеш никой от страх да не се изложиш. Просто и двамата се оставете на течението и всичко ще се получи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Е к'фо толкова му мислиш. Вкарай си езика в устата му, пък да става каквото ще. Няма да умреш. Пък не е нужно висше за да се целуваш.

Смело и безотговорно !!!!
    Успехи и бира !
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си