Az si imam priqtelka,koqto mnogo obi4am,oba4e imam samneniqta,4e se ta6akat ne6to s neq v daskalo,6toto vse ne e v nastroenie sled tva daskalo,a kato znam kakvi idiot4eta sa v klasa i,nqma da se u4udq,ako e taka! Pital sam q,no za sega ni6to ne mi kazva ;/ Mnogo e potaina ;/ SAmo da razbera oba4e,4e ima ne6to vqrno v tova,6e gi spukam ot boi vsi4ki ne6tastnici,koito i se praqt na interesni! 6toto tq e nai-gotinoto i nejno sa6testvo na taq zemq i az mnogo q obi4am! Trqbva samo da izkop4a informaciq ot neq,no mi e trudno,za6toto tq e leko po-zatvorena i rqdko govori za nai-li4nite si ne6ta*kato kazvam zatvorena ne zna4i neob6titelna,ami izbqgva da govori za li4nite si problemi..dori s nai-blizkite si,ne znam,tova i e nqkakav navik-men da pitate-lo6!*. Oniq 6te gi napraq na ni6to samo tova da e vqrno! Za6toto nikoi nqma pravo da q dokosva ili da se ebava s neq! 4udno mi e samo kak da razbera? Osven da govorq s neq nqma drug na4in,no podoziram,4e nqma da mi kaje,za6toto e i prekaleno gorda i sigurno 6te si misli,4e sama moje da se spravi s problema!? No az ne iskam tq da strada,kamo li zaradi nqkakvi lainca! Ne znam dali podozreniqta mi sa osnovatelni,no trqbva da nau4a! Imate li i nqkakvi drugi idei kak da q razbera kakvo i stava..!?