.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    plewen

Време ли е вече за сутиени?

И така..значи ,ето какъв е проблема : почти на 14 съм висока съм 150 подгръдната ми обиколка е 72 а гръдната 79-80.Всичките ми съученички вече носят сутиени,макар някои да нямат данни,а даже носят и сутиени по-големи от колкото имат нужда.Та въпроса ми е време ли ми е вече да сложа някъкъв сутиен,тъй като вече се чувствам една такава ..не на мястото си!
    Извнинявам се,че първоначално сложих темата не където трябва!

Хъм...еми то ние не можем да ти кажем дали ти е време ти сама трябва да си прецениш...ако чувстваш,че имаш нужда слагай
    Life sux but just keep smiling

Град
    plewen
    Ми да знам..ама смисъл ,чувствам се кофти щото са ми едни такива "остри"... и затова питам дали ше седи смешно ако сложа?
    Животът е суров, но ще го опечем..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Inspired
    Ми да зна,..ама смисъл ,чувствам се кофти щото са ми едни такива остри... и затова питам дали ше седи смешно ако сложа?
    Вземи си сутиен с по плътни чашки и така ще ти се оформят много добре гърдите и няма да са "остри"

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Ми да зна,..ама смисъл ,чувствам се кофти щото са ми едни такива остри... и затова питам дали ше седи смешно ако сложа?
    Вземи си сутиен с по плътни чашки и така ще ти се оформят много добре гърдите и няма да са "остри"
    мхм...съгласна съм \/
    Life sux but just keep smiling

Град
    В Мъглите На Авалон
    Ми, не няма да е смешно! Слойи, ще се чувстваш по-добре май!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами вземи си, ако се притесняваш и се чувстваш некомфортно.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    само аз ли не съм искала да слагам сутиен

виж, ако се дразниш, че само ти нямаш си сложи, но все пак първите 2-3 сутиен нека са ти без подплънки, защото изведнъж, както си нямала почти никви гърди се появиш с по-големи и хубаво оформени, ще си проличи наличието на подплънки
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    sofia
    6tom iska6 da slaga6 i tova 6te te napravi 6tastliva napravi go kakvo ti pre4i samo ne si zimai 10 razmera po-golqm,za da ne izglejda6 sme6na i tova e

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ми мънички са ти още , може и без сутиен да караш , ама щом толкова много искаш , купи си и се радвай Гледай да е с по-твърди чашки , за да ти се оформи хубав бюст . И не си взимай по-голям , защото може да ти хлътне чашката навътре и става смешно , както и не слагай подплънки , излишно е просто и си личи .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Пловдив
    Време ти е! Пък и изобщо няма да изглеждаш смешна!!! Така по-добре ще ти седят блузките и няма да изглеждат... как го каза ти..."остри".
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Време ти е! Пък и изобщо няма да изглеждаш смешна!!! Така по-добре ще ти седят блузките и няма да изглеждат... как го каза ти..."остри".
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    plewen
    Благодаря ви за мненията и съветите!Чудесни сте!! Хубавото на тея форуми е,че можеш да чуеш различните мнения и гледни точки,от хора на всичките възрасти.
    Животът е суров, но ще го опечем..

ще е най-добре да отидеш да пробваш различни там не ги знам с подплънки или не

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    мхм...съгласна съм \/
    i az
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

оххх тва че другите носят не значи че и ти трябва.ако мислиш че ще се чувстваш по-добре земи се :P

Re: Време ли е вече за сутиени?

Кога трябва да сложиш сутиен е решение което зависи изцяло от теб. В магазините могат да се намерят сутиени дори и за най-малкия бюст. Сутиенът трябва да приляга плътно около гръдния кош без да ти стяга и без да е хлабав. Има много различни видове. Ако все още нямаш голям бюст аз ти препоръчвам Тийн модел. Този вид сутиен са меки и удобни без банели и често са от еластични тъкани. Покриват бюста изцяло и запазват естественото положение и форма на гърдите. Успех!
    В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Re: Време ли е вече за сутиени?

Цитирай Първоначално написано от sladkotoy
    Кога трябва да сложиш сутиен е решение което зависи изцяло от теб. В магазините могат да се намерят сутиени дори и за най-малкия бюст. Сутиенът трябва да приляга плътно около гръдния кош без да ти стяга и без да е хлабав. Има много различни видове. Ако все още нямаш голям бюст аз ти препоръчвам Тийн модел. Този вид сутиен са меки и удобни без банели и често са от еластични тъкани. Покриват бюста изцяло и запазват естественото положение и форма на гърдите. Успех!
    Пак го преписа от книжката

ПС: Темата е от 2006/2007 .. може да се заключи, че сте започнат да дават съвети още 574575458 човека ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Фен
    Град
    София
    Щом се чувстваш некомфортно си купи сутиен. Но после може и да съжаляваш. Аз отначало много исках да нося сутиен, защото бюстието ми прозираше. Но не прави грешката да слагаш бюстие! На мен от него ми увисна бюста.
    Жена съм!
    http://images.webcafe.bg/2011/06/03/536/618x346.jpg Поли Генова <3<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си