.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Град
    Pink Paradise
    Ам, преди време мен и братовчедка ми ни погна едно кученце, колкото котка... Яко търчане му ударихме. Упищяхме цялата махала, излезнаха някакви хора и ни "спасиха".
    От тогава, като видя някое подозрително песче, се правя че се навеждам и взимам камък и го "замерям"... То тъпото наистина ми вярва. Ако е по-големичко така, наистина взимам
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Бягането не е най-добрият вариант Честно казано такова нещо не ми се е случвало до сега. Предполагам, че ще се изплаша, но не вярвам да тръгна да бягам. Може би ще се опитам да го успокоя... Знам ли, пък и не си нося постоянно храна с мен, та да го залъжа с нея
    верно е по опасно да бягаш ама то като стане не му мислиш много,а при мене още не сее случвало акова нещо ама и дано да не се случи...тва е страшно опасно.лютия спрей е страшно тъпа идея,никога няма да стане то едвам се ползва на някой човек камоли на куче!Храна да си носиш-невъзможно защото ти като имаш храна ще я изядеш...и ще си казваш ее няма да се случи нищо айде ще я хапна и такам!Или и да носиш храна..къде?В раницата-чантата няма да имаш време да я извадиш и метнеш!А надали ще ходиш по улиците-трамвайте-автобусите с плик с кренвирши в ръката всеки ден,затова идеите са тъпи и невъзможни да помогнат!има само един вариант евентуално да се предпазиш от такава злополука-като внимаваш каде ходиш и сае пазиш ако чуеш някъв лай се обръшащ и оглеждаш.А нощем когато е най опасно и няма кой да ти помогне,късмет.Кубинката му е майката...ама ако на мене ми се случи нещо такова с кучета аз никога не бих ги наранила...затова неискам да си представям за такива случаи

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bodom_child
    Пробвайте с праче наденица, в което има 1 хапченце концентриран Цианид...
    Последния път ми свърши работа...
    Винаги имам такова в мен.
    Иначе ми се е случвало да ме обградят 10 пумяра и се опитвам да запазя спокойствие. Измъквам се бавно... Абе гадна работа са тея животни.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Незнам защо но до сега никога не ме е нападало куче ... винаги като минавам покрай тях им се усмихвам ,защото много обичам кучета , и те ми махат с опашка

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Както каза магесника - наритвам ги с кубинките.
    Тиии добре, че си купи нови кубинки, че ако се беше случило преди и да си със старите...нямаше да има на кво да си носиш новите кубинки сега!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

ами то в такъв момент те обзема паника и първото нещо което правиш е да бягаш и ако са повече от 2 кучета спрейове и кубинки няма да помогнат..

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    моля сеее да не ме подгонят
    гледам да не им привличам вниманието
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен Аватара на Exothermic
    Ми аз по доста първобитен на4ин-ЦелЯ Ги с КамЪни!
    Ма не по главата да не си помислите нещо,аз по принцип обичам животните!Веднъж така с камък счупих крачето на злобният квартален
    пес,не че се хваля ,ама.......
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    U nas
    do moq blok ima gludnica ku4eta , mn sa gadni. Vinagi kato minavam okolo tqh se zati4vat kum men i po4vat da laqt. Az si stoq na edno mqsto i ne murdam dokato ne se mahnat, za6toto ako se opitam da pobqgna ili da gi ritna mogat da me napadnat.Nai-vajnoto e da ne im pokazva6 4e te e strAh ot tqh.Pravi tova i sama 6te vidi6 4e 6te podjavkat malko i 6te si trugnat.
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Град
    Kill the kifla co.
    Ами удрям ги по главата с крак или с каквото там намеря.

Мега фен
    ООО...едни кучета ме гониха лятото...и оттогава имам голям страх от улични кучета...оправих се с бягане...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Не знам защо, но в моя квартал има само котки бездомни С тях много се обичам и са много мили.
    Не съм имала проблеми с улични кучета. Тук по някое време ги бяха изтрепали... Сега са повече от преди, но рядко виждам глутници... И в повечето случаи са напълно миролюбиви.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Нападали са ме улични псета...като цяло много ме е страх от всякакъв вид кучета,от много малка.
    Слизах от кола,псенцата я наобиколиха и без да им правя нищо почнаха да ми ръфат краката...аз,естествено много се бях стреснала и без да мисля за друга опция го ударих на бяг и не спрях докато не бях сигурна,че вече не ме гонят.

Ако пак ми се случи - сигурно пак така ще направя...идея си нямам
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от positive
    i mene nikoga ne sa me napadali,no obiknoveno te use6tat kato nqkoi go e strah i go napadat gadovete
    кучетата, колкото и да са безхарактерни, си имат много интересна психика...когато усетят, че те е страх, идват към теб, за да ти докажат, че няма от кво да се стархуваш толкова!Когато някое куче ти ръмжи, не му обръщай гръб, а го гледай в очите продължително...ако то сведе поглед първо значи се признава за по-слабо от теб, а когато бягаш, или правиш резки движения при присъствието на непознато куче, то се озлобява (не винаги де), защото се чувства застрашено, дори да не е така, а когато тръгне да хапе, ако имате чанта, яке...абе като цяло некъф излишен парцал, който да не е свързан с анатомията ви, му го подайте...!Инстинкт!Гледайт малко animal planet и се образовайте.
    Точно така си е.Особено като ме наобиколиха около 10 злобни песа неделя рано сутрин.Даже отивах на олимпиада.Нищо не им бях направила те дойдоха и щяха да ме нахапят.За мое щастие наръфаха ми само панталона и добре, че оня магазин беше отворен, както не мога да бягам.А аз даже защитавах улични кучета...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    ем веднъж ме погнаха едни помяри .. и аз тъкмо се чудех какво да правя .. и дойде друга глутница и те се сбиха помежду си !
    бахти лудия късмет
    наистина си късметлия.
    по темата : мен не са ме нападали, но наистина най-ефективните начини са спрей или навеждане се едно взимаш камък...може и един ритник в муцуната ако кучето е само и е някво хилаво такова...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi pri men efekta sas miloto govorene dosta dobre minava,a ponqkoga si zabarzvam tempoto na bqgane i se molq da ima nqkva hrana na patq 4e da se razsee
    тебе как не са те изяли до сега с тия методи...

vednuj minah pokrai edno mnogo sladko ku4e ta re6ih da mu se usmihna, a to jivotnoto kato ze da me lae napravo iztrupnah .6mugnah se mejdu nqkakvi koli i bej da me nqma
    na drugiq den pak go vidqh i re6ih da si progulja bez da go pogejdam.tva kato ze da lae pak.pfu.pove4e ot tam ne minavam

edin put 6 ku4eta me gonqt spiram....takiva 6utove 4e napraooo
    Дъ бест аватар от галерията

Повече от фен
    Еми ще си плуя на петите и бегам Ако не ще тарса некоя тухла 6-ца

НЕ ТРЯБВА да се бяга от куче!!То усешта адреналина в теб и ако започнеш да бягаш то ще те гони.Затова опитай се да скриеш страха си.Ако не стане.............СПАСЯВАЙ СЕ! .А ако имаш пръчка или нешто подобно бой , бой ,бой ....
    Всяка сутрин желаеш да го почувстваш, да го духаш, да го допреш до устните си...тогава горещата течност се излива в теб....Това е насладата от КАФЕТО!!!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Понеже съм идиотче реших да върна тая тема, защото наскоро едно псе в квартала ме лаеше без причина и ми се зъбеше. Що годе запазих самообладание и си продължих без да го гледам. Тц, поне не се наложи да правя друго...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    такам... значи аз съм чела, че ако има опастност куче да те нападне, то тогава се прозяваш и си облизваш устните - това те го приемат за приятелски жест... а от магазините за лов и риболов продават уред за кучета... ако не са глухи, те ще избягат, когато натиснеш копчето, понеже излъчва еди нви си вълни, кои кучетата чуват и не са особено приятни за тях...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Ама тези "свирки" не са особено препоръчителни, защото съм чувала от колежки на майка ми, че понякога кучетата нападат заради тях, а не бягат от тях. Спрей е най-добре.

Град
    кФърТаЛъ нЪ бУгАтИтИ
    До сега не са ме гонили кучета...но ако ме подгонят... RUUUUUUUN
    What are you gonna do? Talk to me- tell me your dreams.. Am I in them? Tell me your fears.. Are you scared? Tell me your stories.. I'm not afraid of who you are - we can fly...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си