- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се спасявате от...?
Ам, преди време мен и братовчедка ми ни погна едно кученце, колкото котка... Яко търчане му ударихме. Упищяхме цялата махала, излезнаха някакви хора и ни "спасиха".![]()
От тогава, като видя някое подозрително песче, се правя че се навеждам и взимам камък и го "замерям"... То тъпото наистина ми вярва. Ако е по-големичко така, наистина взимам![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
верно е по опасно да бягаш ама то като стане не му мислиш много,а при мене още не сее случвало акова нещо ама и дано да не се случи...тва е страшно опасно.лютия спрей е страшно тъпа идея,никога няма да стане то едвам се ползва на някой човек камоли на куче!Храна да си носиш-невъзможно защото ти като имаш храна ще я изядеш...и ще си казваш ее няма да се случи нищо айде ще я хапна и такам!Или и да носиш храна..къде?В раницата-чантата няма да имаш време да я извадиш и метнеш!А надали ще ходиш по улиците-трамвайте-автобусите с плик с кренвирши в ръката всеки ден,затова идеите са тъпи и невъзможни да помогнат!има само един вариант евентуално да се предпазиш от такава злополука-като внимаваш каде ходиш и сае пазиш ако чуеш някъв лай се обръшащ и оглеждаш.А нощем когато е най опасно и няма кой да ти помогне,късмет.Кубинката му е майката...ама ако на мене ми се случи нещо такова с кучета аз никога не бих ги наранила...затова неискам да си представям за такива случаиПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Винаги имам такова в мен.Първоначално написано от Bodom_child
![]()
Иначе ми се е случвало да ме обградят 10 пумяра и се опитвам да запазя спокойствие.Измъквам се бавно... Абе гадна работа са тея животни.
![]()
Незнам защо но до сега никога не ме е нападало куче ... винаги като минавам покрай тях им се усмихвам ,защото много обичам кучета , и те ми махат с опашка![]()
Тиии добре, че си купи нови кубинки, че ако се беше случило преди и да си със старите...нямаше да има на кво да си носиш новите кубинки сега!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ами то в такъв момент те обзема паника и първото нещо което правиш е да бягаш и ако са повече от 2 кучета спрейове и кубинки няма да помогнат..![]()
моля сеее да не ме подгонят
гледам да не им привличам вниманието![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ми аз по доста първобитен на4ин-ЦелЯ Ги с КамЪни!
Ма не по главата да не си помислите нещо,аз по принцип обичам животните!Веднъж така с камък счупих крачето на злобният квартален
пес,не че се хваля ,ама.......
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
do moq blok ima gludnica ku4eta , mn sa gadni. Vinagi kato minavam okolo tqh se zati4vat kum men i po4vat da laqt. Az si stoq na edno mqsto i ne murdam dokato ne se mahnat, za6toto ako se opitam da pobqgna ili da gi ritna mogat da me napadnat.Nai-vajnoto e da ne im pokazva6 4e te e strAh ot tqh.Pravi tova i sama 6te vidi6 4e 6te podjavkat malko i 6te si trugnat.
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Ами удрям ги по главата с крак или с каквото там намеря.
ООО...едни кучета ме гониха лятото...и оттогава имам голям страх от улични кучета...оправих се с бягане...
Не знам защо, но в моя квартал има само котки бездомни
С тях много се обичам и са много мили.
Не съм имала проблеми с улични кучета. Тук по някое време ги бяха изтрепали... Сега са повече от преди, но рядко виждам глутници... И в повечето случаи са напълно миролюбиви.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Нападали са ме улични псета...като цяло много ме е страх от всякакъв вид кучета,от много малка.
Слизах от кола,псенцата я наобиколиха и без да им правя нищо почнаха да ми ръфат краката...аз,естествено много се бях стреснала и без да мисля за друга опция го ударих на бяг и не спрях докато не бях сигурна,че вече не ме гонят.
Ако пак ми се случи - сигурно пак така ще направя...идея си нямам
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Точно така си е.Особено като ме наобиколиха около 10 злобни песа неделя рано сутрин.Даже отивах на олимпиада.Нищо не им бях направила те дойдоха и щяха да ме нахапят.За мое щастие наръфаха ми само панталона и добре, че оня магазин беше отворен, както не мога да бягам.А аз даже защитавах улични кучета...Първоначално написано от brain_stew
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
наистина си късметлия.
![]()
![]()
![]()
по темата : мен не са ме нападали, но наистина най-ефективните начини са спрей или навеждане се едно взимаш камък...може и един ритник в муцуната ако кучето е само и е някво хилаво такова...![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
тебе как не са те изяли до сега с тия методи...Първоначално написано от Анонимко
![]()
vednuj minah pokrai edno mnogo sladko ku4e ta re6ih da mu se usmihna, a to jivotnoto kato ze da me lae napravo iztrupnah .6mugnah se mejdu nqkakvi koli i bej da me nqma
na drugiq den pak go vidqh i re6ih da si progulja bez da go pogejdam.tva kato ze da lae pak.pfu.pove4e ot tam ne minavam
edin put 6 ku4eta me gonqt spiram....takiva 6utove 4e napraooo
Дъ бест аватар от галерията
Еми ще си плуя на петите и бегамАко не ще тарса некоя тухла 6-ца
![]()
НЕ ТРЯБВА![]()
![]()
да се бяга от куче!!То усешта адреналина в теб и ако започнеш да бягаш то ще те гони.Затова опитай се да скриеш страха си.Ако не стане.............СПАСЯВАЙ СЕ!
.А ако имаш пръчка или нешто подобно бой
, бой
,бой
....
Всяка сутрин желаеш да го почувстваш, да го духаш, да го допреш до устните си...тогава горещата течност се излива в теб....Това е насладата от КАФЕТО!!!
Понеже съм идиотче реших да върна тая тема, защото наскоро едно псе в квартала ме лаеше без причина и ми се зъбеше. Що годе запазих самообладание и си продължих без да го гледам. Тц, поне не се наложи да правя друго...
такам... значи аз съм чела, че ако има опастност куче да те нападне, то тогава се прозяваш и си облизваш устните - това те го приемат за приятелски жест... а от магазините за лов и риболов продават уред за кучета... ако не са глухи, те ще избягат, когато натиснеш копчето, понеже излъчва еди нви си вълни, кои кучетата чуват и не са особено приятни за тях...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Ама тези "свирки" не са особено препоръчителни, защото съм чувала от колежки на майка ми, че понякога кучетата нападат заради тях, а не бягат от тях. Спрей е най-добре.
До сега не са ме гонили кучета...но ако ме подгонят... RUUUUUUUN![]()
What are you gonna do? Talk to me- tell me your dreams.. Am I in them? Tell me your fears.. Are you scared? Tell me your stories.. I'm not afraid of who you are - we can fly...