- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се спасявате от...?
Цяла глутница до сега не ми се е случвало, само по единици ме нападатритам много, обикновенно след един шут се отказват.
кец в гъзъ! макя им кучИшкЪ! мразя улични кучета! ритници, ритници, РИТНИЦИ!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
и кво, и без повод ли ги биеш?Първоначално написано от _SL_
уличните песове са големи сладури... мен никога не са ме нападали... за разлика от домашни.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не бесамо ако са някви злобни и надъхани да скачат...иначе има и готини кучета де...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Вземаш камък и го целиш с него-някои кучета,само като видят,че се навеждаш да го вземеш-бягат!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
викаш "чиба ,чиба лошо куче!"
![]()
в никъф случай не бягай ...направил ли си 1 крачка назад ше те изяде.....зъбиш му се ако тряя го риташ и тфа е......
Да, в никакъв случай не трябва да се бяга, защото побегнеш ли- тежко ти и горко ти...В случай, че няма къде да се скриеш, навеждаш се, уж, че ще взмеш нещо да удариш кучето, и то би трябвало да избяга
![]()
Мале.. Мене и приятеля ми като ни нападнаха около 10-15 една вечер не мисля, че с "чиба лошо куче" щяхме да се отървеме. Измъкнахме се бавно и спокойно(уж), добре че не ни изядоха гадините.Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
При работата на баща ми има около 10 - 15 кучета(те ги ги гледат в някаква ограда, ама преди я нямаше и си бродеха свободно) и с мама отиваме да го видиме кво прави и изведнъж некфо ни заобиколиха всиките!
Ама те некви ОГРОМНИ! Имаше 2 самбернара!А те ръмжат!!
И нали съм била малка и съм отишла и съм погалила единияс амбернар!
Майка ми казва, че се поболяла от страх!![]()
Та от тогава нямам никакви проблеми с нито едно куче :P
Иначе,ако някое тръгне да ме хапе - с камъни, ритници, квото дойде![]()