.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

И не спирам да мисля за него..

Страшно объркана съм..Сега ходя с едно момче,да го наречем Б.,той е един от най-добрите приятли на П. (който е бившия,за който ще разкажа по-долу)..Значи ходех преди известно време с П...Обаче той нямаше подход към момичетата и не знаеше как да се държи ,смисъл,ходим по улицата на по 1 метър разтояние,в кафето седим един срещу друг и т.н..И в последствие скъсахме,защото явно бяхме различни характери.Той е свикнал момичетата да му се свалят,аз обаче не мога да падна на такова ниво той да седи на 1 метър от мен и аз да отида да му се натискам И той реши че съм много срамежлива и реши да ме зареже..Не ми пукаше в началото..НО в последствие разбрах колко много е значел той за мен ,дори и да не се е държал нормално.Срещнах приятеля му, Б.,без въобще да знам че е приятел на П..Ходим с него вече..2 седмици..Виждам,че държи на мен..държи се страхотно с мен,просто когато съм с него се чувствам все едно има някой до мен..Той просто знае как да се държи към момичетата..Но как да ви кажа не спирам да мисля за П..Нищо не ми липсва с Б..Но не мога да спра да мисля за бившия...А той само говори на ляво и на дясно как съм била тъпа,сдухана и така на татък..Той никога не е оценявал това което съм му давала..Та въпроса ми към вас е..Как мислите..да продължа ли да ходя с Б. и дали ще започна да изпитвам някакви чувства към него с времето и ще забравя бившия...Защото аз наистина искам сериозна връзка..Или да зарежа Б. и да остана сама,както винаги съм била...

Супер фен
    uf se mi e taq куpва си и то не защото предлагаш секс за пари а за6тото не знае6 кво иска6 и съм сигурен 4е ако не сега то поне някога или след време 6те скапе6 кефе на някое свястно мом4е

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Какво само се чудиш как да си усложниш живота?!? На оня не му пука за теб, на теб пък нищо не ти липсва с новия... Стига лиготии. Стой си при Б.

типична жена... единия те тъпче като боклук и ти го обичаш, другия държи на теб и ти ще го захвърлиш...
    wanna touch ?

Re: И не спирам да мисля за него..

Spored men mom4eto P ima su6tite 4uvstva kum tebe prosto nz kak da ti go kaje i da preglutne gordosta!Kazvam ti go ot li4en opit,za6toto sum bil v takava suitaciq (na mom4eto P)

Цитирай Първоначално написано от L-U-D-I-A
    типична жена... единия те тъпче като боклук и ти го обичаш, другия държи на теб и ти ще го захвърлиш...
    Да между другото така е. Сичките ми приятели го знаят ама никой не им го казва щото мн се обиждат... бахахахахах
    Защото аз наистина искам сериозна връзка..
    Начи има едни теми които имам чувството че са програмирани във всяка една жена. Където и да отида, ето ги темите :
    1. Колко съм наранена и колко са ме рязали. ( бонус - давала съм всичко от себе си )
    2. Искам нещо сериозно ( тва не е задължително но в повечето случаи )
    3. Живота sux и напоследък съм много объркана.

Някои жени са много странни същества,обичат тоя дето ги тъпчи а тоя дет си дава здравето за тях-не им пука за него.

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    uf se mi e taq куpва си и то не защото предлагаш секс за пари а за6тото не знае6 кво иска6 и съм сигурен 4е ако не сега то поне някога или след време 6те скапе6 кефе на някое свястно мом4е
    стига бе 4овек този форум не е ли то4но за това за съвети...и вси4ко да си помагаме със тях като можем ти сигорно и ти си правил теми и вси4ки са ти отговаряли подобаващо а не с някоя обида както и да е...ТА наистина има такив апериоди в които се сещаш за бифшия в които просто се сещаш какво сте правили с него...о не това не озна4ава 4е го харесваш я се пробвай да ги погледнеш двамата 1 до друг и ми кажи с кого се 4увстваш по добре с кого ти е по кеф? с тоя който е идиот и те пренебрегва или с този който е пи4 и държи на теб?

Град
    Pink Paradise
    Вярно, колкото повече му лижеш г*за, толкова повече те мачка и ти толко по го искаш...
    Стои при Б. !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на iiirish
    не мисля, че решението на проблема е да останеш сама! щом сегашния ти приятел ти дава това от което се нуждаеш значи все пак до някаква степен ти си щастлива с него...
    а според мен бившия ти липсва по простата причина, че си изпитвала най-вероятно известна тръпка във връзката си с него. той не е бил като момчетата, които непрекъснато висят на шията на прителката си... което разбира се може да се каже, че дори поддържа тръпката. а сега всичко ти е едва ли не наготово... от там правиш разликата предполагам и непрекъснато мислиш за бившия. но съм сигурна, че това ще мине с времето

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Оставаш при Б. още известно време и силно се надяваш да се влюбиш в него...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Б. е правилният отговор . Няма да ставаш парцал в краката на П.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    И аз мисля, че Б. е по-добрият вариант.Ти сама каза, че се чувстваш доре с него, дава ти всичко, от което се нуждаеш.А онзи само глупости прави, а освен това те злепоставя.Помисли малко и си направи изводите.

Guest
    kofti.//mi nz ko moje6 da napravi6..hodi pri P.,padni mu na kolene,razpla4i se i mu se moli..tova bih napraila az

mila stoi si pri B i tva e a dokolkoto biv6iqt ti povqrvai mi 6te go zabravi6 s vremeto,kazvam go ot li4en opituspeh :P
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Guest
    ami normalno o6te da misli6 za predi6niq, se pak si go obi4ala i nqma da go zabravih ei taka , vse pak e po dobre da si sedi6 s novoto gadje. dyrji se po dobre s teb i sym sigurna 4e se 4uvstva6 mn po dobre. ne se tormozi s minaloto. gledai byde6teto v novi hora uspeh

Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си