Страшно объркана съм..Сега ходя с едно момче,да го наречем Б.,той е един от най-добрите приятли на П. (който е бившия,за който ще разкажа по-долу)..Значи ходех преди известно време с П...Обаче той нямаше подход към момичетата и не знаеше как да се държи ,смисъл,ходим по улицата на по 1 метър разтояние,в кафето седим един срещу друг и т.н..И в последствие скъсахме,защото явно бяхме различни характери.Той е свикнал момичетата да му се свалят,аз обаче не мога да падна на такова ниво той да седи на 1 метър от мен и аз да отида да му се натискам И той реши че съм много срамежлива и реши да ме зареже..Не ми пукаше в началото..НО в последствие разбрах колко много е значел той за мен ,дори и да не се е държал нормално.Срещнах приятеля му, Б.,без въобще да знам че е приятел на П..Ходим с него вече..2 седмици..Виждам,че държи на мен..държи се страхотно с мен,просто когато съм с него се чувствам все едно има някой до мен..Той просто знае как да се държи към момичетата..Но как да ви кажа не спирам да мисля за П..Нищо не ми липсва с Б..Но не мога да спра да мисля за бившия...А той само говори на ляво и на дясно как съм била тъпа,сдухана и така на татък..Той никога не е оценявал това което съм му давала..Та въпроса ми към вас е..Как мислите..да продължа ли да ходя с Б. и дали ще започна да изпитвам някакви чувства към него с времето и ще забравя бившия...Защото аз наистина искам сериозна връзка..Или да зарежа Б. и да остана сама,както винаги съм била...