.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Град
    софия

до всички тъжни момчета(мъже)

аиде излеите си душата момчета
    нека секи наранен или инфектиран от момичетата да си каже сичко без да му пука!!!
    момичетата си имат такава тема и направо ни усраха нека и ние отговорим
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    вие (момчета и момичета) прекалено много се вживявате и слушате прекалено много фолк балади/хейтърски метъл
    любовта не е всичко

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    вие (момчета и момичета) прекалено много се вживявате и слушате прекалено много фолк балади/хейтърски метъл
    любовта не е всичко
    Много яко го каза Така си е , но ние малките мазохистчета не можем да се откажем от пустата любов .

П.П. Сори , че съм момиче и пиша в темата ви

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    То беше ясно, че ще се пусне тема и за момчетата, но и те имат причини.

Фен
    Град
    BURGAS

здр

понякога момичетата въртят едни номера казват чете харесват а после неискат и да чуят за теб
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Абе що всички моми са толква зли!?
    Не знаят какво искат,как и кога го искат,също и къде!?
    И защо като си добър и миличък с тях ти е*ават майката!?
    Мога ли да си купя идеална мома !?Колко пари е тя за мен не е проблем кажете!?Както съм казвал в други теми прекалено съм добър, доверчив и толерантен за тази планет.А вие сте зли и нищо не оценявате драги дами!Поне тук в България сте и красиви СТРАХ МЕ е от вас вие сте не логични същества как може нещо толква красиво всъшност да е толква опастно!?
    Е аз единствен писах по темата,(до момента).
    Light The Universe

Град
    Somewhere in deep space
    Когато искаш да дадеш всичко и имаш съвършеното момиче, просто винаги се намира нещо което да ви пречи..............обичах я и бях готов да направя всичко за нея...а се разделихме заради обстоятелства и нечовешки глупости... в момента незнам къде съм...и сигурно скоро няма и да ми мине, по гадно и безсилно никога не съм се чувствал...

Guest
    ..ми те в мюсюлманските държави отдавна са си го решили "проблема със жените", ..... по доста радикален начин (нищо не намеквам, нито давам оценка, само обръщам внимание )

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    мене ме дразни,че адски тъпи и плиткоумни същества,а после имат претенции и искат да ги считаме за равни на нас... няма да стане,щото не сте. Нито физически,нито психически,нито мисловно...
    И само реват,че мъжете били гадни и ги преебавали,а се фащат с най-големите боклуци,щото са първосигнални и те ги привличат най-силно,примерно щото се гъзарчета... Вместо да си хванат някой свестен пич Абе жена ли е - не ми го хвали Само ебане за тех и тва е... Има и изключения,но те само потвърждават правилото.
    Абе ти ако беше тъп щеше ли да го осъзнаваш ? Айде моля ти се. Плюс това има и добри момичета.

Защо ли ходят с пълни боклуци
    Защо ли ми се правят на недостъпни и интрестиални!?
    1.Под нивото са ми интелектуално
    2.Под нивото са ми физически
    3.Под нивото са ми финансово
    И продължават.Това ми беше от последните дни.И разбира се не се отнася за всички.
    Light The Universe

Да ти имам проблемите бихте казали ...харесвам едно момиче от моя клас....и тя не е базразлична към мен,но е много вятърничава работа...ту при един,ту при друг...не се чувствам сигурен че би отговорила на каквото и да било действие от моя страна...!Самия факт че вчера седнах до нея за един час предизвика у мен невероятен прилив на енергия и някакви такива работи дето не мога да ги опиша...И имам друго доста тегловно проблемче ...имам малко технически проблеми с мотора...но не ми достигат 110 лева при положение че с наще обединяваме усилия ...!Какви ли не вариянти са ми минали през главата но нищо което би развило темата...... Някакви идеи?Каквито и да било!?!

Цитирай Първоначално написано от Pepon
    Да ти имам проблемите бихте казали ...харесвам едно момиче от моя клас....и тя не е базразлична към мен,но е много вятърничава работа...ту при един,ту при друг...не се чувствам сигурен че би отговорила на каквото и да било действие от моя страна...!Самия факт че вчера седнах до нея за един час предизвика у мен невероятен прилив на енергия и някакви такива работи дето не мога да ги опиша...И имам друго доста тегловно проблемче ...имам малко технически проблеми с мотора...но не ми достигат 110 лева при положение че с наще обединяваме усилия ...!Какви ли не вариянти са ми минали през главата но нищо което би развило темата...... Някакви идеи?Каквито и да било!?!
    Първо завърши 2-ри клас и тогава удряаи такава мисловна дейност.
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от Valar
    Цитирай Първоначално написано от Pepon
    Първо завърши 2-ри клас и тогава удряаи такава мисловна дейност.
    Ще те чакам там....

Абе тапаци, не се карайте в наща тема бе.

А по темата : ми трябва да сте келеши момчета. Щото иначе никой няма да ви хареса, сори.
    А да и се научете да не ви пука. Все пак е по-добре тя да реве, не вие. Нали ?
    п.п.: чак сега се отвратих от себе си а трябваше ли ?

Голям фен
    Колко яко сега си имаме тема и за безволеви момчета.
    Ехх този нов свят пълен със всичко.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Супер фен
    Доста от момичетата не знаят какво искат и се мислят за голяма работа,особено пък ако няколко души са им казали че са готини.. летим в облаците вече

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    da jivee sexa za 1 no6t da jivee alkoxola da jivee futbola i kuponite a za lubovta sled 28 sa komu e nujna taia zabluda :P

Цитирай Първоначално написано от niki000
    da jivee sexa za 1 no6t da jivee alkoxola da jivee futbola i kuponite
    И тва е мойта житейска фиолософия + алкохола
    И накрая като деградираш няма да имаш житейска философия като цяло.

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Въпрос на гледна точка е кое е деградация и кое градация. Не мисля,че да си правиш кефа е деградиране...
    a obratnoto e

Guest
    И продължават.Това ми беше от последните дни.И разбира се не се отнася за всички.
    Самият факт, че говориш за момичетата или жените събирателно и за тфа, че са ти под "интелектуалното ниво", говори сам по себе си за умствения ти потренциял

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Самият факт, че говориш за момичетата или жените събирателно и за тфа, че са ти под "интелектуалното ниво", говори сам по себе си за умствения ти потренциял
    А!?
    Light The Universe

Абе боклуци, нафлудихте ни темата.

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Aбе пубер недоразвит казваи, ако имаш някакви проблеми ако не не флуди и ти!Намерило, се кой да ни хока за спам и флуд!
    Пиклю!
    Light The Universe

Guest
    Aбе пубер недоразвит казваи, ако имаш някакви проблеми ако не не флуди и ти!Намерило, се кой да ни хока за спам и флуд!
    Пиклю!
    povqrvai mi ne iska6 da mu go kaje6 v o4ite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пиклю!
    povqrvai mi ne iska6 da mu go kaje6 v o4ite
    Това аз трябваше да го напиша.
    А иначе не се дразни бе, приятелю, шегувам се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си