- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- до всички тъжни момчета(мъже)
аиде излеите си душата момчета![]()
нека секи наранен или инфектиран от момичетата да си каже сичко без да му пука!!!![]()
момичетата си имат такава тема и направо ни усраха нека и ние отговорим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
вие (момчета и момичета) прекалено много се вживявате и слушате прекалено много фолк балади/хейтърски метъл![]()
любовта не е всичко![]()
То беше ясно, че ще се пусне тема и за момчетата, но и те имат причини.
понякога момичетата въртят едни номера казват чете харесват а после неискат и да чуят за теб![]()
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Абе що всички моми са толква зли!?
Не знаят какво искат,как и кога го искат,също и къде!?
И защо като си добър и миличък с тях ти е*ават майката!?
Мога ли да си купя идеална мома !?Колко пари е тя за мен не е проблем кажете!?Както съм казвал в други теми прекалено съм добър, доверчив и толерантен за тази планет.А вие сте зли и нищо не оценявате драги дами!Поне тук в България сте и красивиСТРАХ МЕ е от вас вие сте не логични същества как може нещо толква красиво всъшност да е толква опастно!?
Е аз единствен писах по темата,(до момента).
Light The Universe
Когато искаш да дадеш всичко и имаш съвършеното момиче, просто винаги се намира нещо което да ви пречи..............обичах я и бях готов да направя всичко за нея...а се разделихме заради обстоятелства и нечовешки глупости... в момента незнам къде съм...и сигурно скоро няма и да ми мине, по гадно и безсилно никога не съм се чувствал...
..ми те в мюсюлманските държави отдавна са си го решили "проблема със жените", ..... по доста радикален начин(нищо не намеквам, нито давам оценка, само обръщам внимание
)
Абе ти ако беше тъп щеше ли да го осъзнаваш ? Айде моля ти се. Плюс това има и добри момичета.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Защо ли ходят с пълни боклуци![]()
Защо ли ми се правят на недостъпни и интрестиални!?
1.Под нивото са ми интелектуално
2.Под нивото са ми физически
3.Под нивото са ми финансово
И продължават.Това ми беше от последните дни.И разбира се не се отнася за всички.
Light The Universe
Да ти имам проблемите бихте казали ...харесвам едно момиче от моя клас....и тя не е базразлична към мен,но е много вятърничава работа...ту при един,ту при друг...не се чувствам сигурен че би отговорила на каквото и да било действие от моя страна...!Самия факт че вчера седнах до нея за един час предизвика у мен невероятен прилив на енергия и някакви такива работи дето не мога да ги опиша...И имам друго доста тегловно проблемче ...имам малко технически проблеми с мотора...но не ми достигат 110 лева при положение че с наще обединяваме усилия ...!Какви ли не вариянти са ми минали през главата но нищо което би развило темата......![]()
Някакви идеи?Каквито и да било!?!
Първо завърши 2-ри клас и тогава удряаи такава мисловна дейност.Първоначално написано от Pepon
Light The Universe
Ще те чакам там....Първоначално написано от Valar
Абе тапаци, не се карайте в наща тема бе.![]()
А по темата : ми трябва да сте келеши момчета.Щото иначе никой няма да ви хареса, сори.
![]()
А да и се научете да не ви пука. Все пак е по-добре тя да реве, не вие. Нали ?![]()
п.п.: чак сега се отвратих от себе сиа трябваше ли ?
![]()
Колко яко сега си имаме тема и за безволеви момчета.
Ехх този нов свят пълен със всичко.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Доста от момичетата не знаят какво искат и се мислят за голяма работа,особено пък ако няколко души са им казали че са готини.. летим в облаците вече![]()
da jivee sexa za 1 no6t da jivee alkoxola da jivee futbola i kuponite a za lubovta sled 28 sa komu e nujna taia zabluda :P
И накрая като деградираш няма да имаш житейска философия като цяло.Първоначално написано от ATAKABG
Първоначално написано от ATAKABG
a obratnoto e
Самият факт, че говориш за момичетата или жените събирателно и за тфа, че са ти под "интелектуалното ниво", говори сам по себе си за умствения ти потренциялПървоначално написано от Valar
![]()
А!?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Light The Universe
Абе боклуци, нафлудихте ни темата.![]()
Aбе пубер недоразвит казваи, ако имаш някакви проблеми ако не не флуди и ти!Намерило, се кой да ни хока за спам и флуд!Първоначално написано от Digital
Пиклю!![]()
Light The Universe
povqrvai mi ne iska6 da mu go kaje6 v o4iteПървоначално написано от Valar
![]()
Това аз трябваше да го напиша.Първоначално написано от Анонимко
![]()
А иначе не се дразни бе, приятелю, шегувам се.![]()