- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- до всички тъжни момчета(мъже)
да наистина е хубава но западна и се пак сподели някоя историяПървоначално написано от iChi
за сега оставам без отговор защото се отнася лично за мен може би да пусна някоя тема точно по този въпрос в която ще те помола да пишеш само ще отучня не родителите ни,а баща ти моите нямат нищо против теб и ти се разбираше доста добре с тяхПървоначално написано от bebe_tu_na_darkdevil
![]()
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Първоначално написано от Seizure of Power
няма тема в която да не покажеш огромното си 4увство за хумор...
ПО ТЕМАТА:мога ли да ви питам..ваас мом4етата когато едно моми4е ви скъса...на вас вярно ли не ви пука или просто се правите на важни?....става ли ви кофти?
зависи си до момчето на някои им пука а на някои изобщо не им пукаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Ееее най-сетне някой да се сети да го каже.. то бива любов, любов, ама някой път направо ми се повръща от лиготии и сълзливи историйкиПървоначално написано от Seizure of Power
Дръжте се малко на положение, има и други неща на тоя свят
От това, че момчето, в което си "влюбен/а", не те иска още никой не е умрял (поне не по естествен начин)
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мразя след хубава свирка тя да не остане да спи у нас и да я гушкам.![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Искам да се оплача.... Сърби ме лявото ухо като го почешам , сърбежа преминава в дясното....От какво може да е ? Да не би да съм лудо влюбен в ушите си и да не го осъзнавам
![]()
А може би този месец още не си се къпал и явно имаш ушна кал в големи количества...Използвай клечки за уши ПОМАГАТ \Първоначално написано от Ot m3ne
/
Любов?Какво е т'ва животно?
абе аз се придържам към тезата жена му кажи и повече не го обиждаи... те са луди същества тва е .... просто могат да ни карат само да страдаме ... за тва по хубаво ние да ги караме да страдат !
NO Illusions!