.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от iChi
    darkdevil , браво на теб за хубвата тема Момичетата ли .... тях неможеш да ги разбереш! Както беше казал един автор или учен не съм сигурен " Жените са загадка " Загадка която мъжете се мъчат да решат и да ги направят щастливи. Сега няма да започвам с моите истории на тема любов , защото няма да ми стигне време , а и трябва да пиша много ! За това обичайте момичетата ( жените ) и ги правете щастливи
    да наистина е хубава но западна и се пак сподели някоя история

Цитирай Първоначално написано от bebe_tu_na_darkdevil
    izkam da kaja 4e naistina nie momi4etata ponqkoga pravim ne6ta koito ne izkame i sled vreme sajelqvame mnogo obi4m edin 4ovek i toi znae koi e no ni razdeliha roditeli i men mnogo me boli vapreki 4e po prinuda s sdrug,no nikoga az nqma da go zabravq tozi 4ovek obi4am go mnogo
    за сега оставам без отговор защото се отнася лично за мен може би да пусна някоя тема точно по този въпрос в която ще те помола да пишеш само ще отучня не родителите ни,а баща ти моите нямат нищо против теб и ти се разбираше доста добре с тях
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    вие (момчета и момичета) прекалено много се вживявате и слушате прекалено много фолк балади/хейтърски метъл
    любовта не е всичко
    няма тема в която да не покажеш огромното си 4увство за хумор...
    ПО ТЕМАТА:мога ли да ви питам..ваас мом4етата когато едно моми4е ви скъса...на вас вярно ли не ви пука или просто се правите на важни?....става ли ви кофти?

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    вие (момчета и момичета) прекалено много се вживявате и слушате прекалено много фолк балади/хейтърски метъл
    любовта не е всичко
    няма тема в която да не покажеш огромното си 4увство за хумор...
    ПО ТЕМАТА:мога ли да ви питам..ваас мом4етата когато едно моми4е ви скъса...на вас вярно ли не ви пука или просто се правите на важни?....става ли ви кофти?
    зависи си до момчето на някои им пука а на някои изобщо не им пука
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    любовта не е всичко
    Ееее най-сетне някой да се сети да го каже.. то бива любов, любов, ама някой път направо ми се повръща от лиготии и сълзливи историйки Дръжте се малко на положение, има и други неща на тоя свят От това, че момчето, в което си "влюбен/а", не те иска още никой не е умрял (поне не по естествен начин)
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Мразя след хубава свирка тя да не остане да спи у нас и да я гушкам.
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Ot m3ne
    Guest
    Искам да се оплача .... Сърби ме лявото ухо като го почешам , сърбежа преминава в дясното....От какво може да е ? Да не би да съм лудо влюбен в ушите си и да не го осъзнавам

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ot m3ne
    Искам да се оплача .... Сърби ме лявото ухо като го почешам , сърбежа преминава в дясното....От какво може да е ? Да не би да съм лудо влюбен в ушите си и да не го осъзнавам
    А може би този месец още не си се къпал и явно имаш ушна кал в големи количества...Използвай клечки за уши ПОМАГАТ \/

Guest
    Любов?Какво е т'ва животно?

абе аз се придържам към тезата жена му кажи и повече не го обиждаи... те са луди същества тва е .... просто могат да ни карат само да страдаме ... за тва по хубаво ние да ги караме да страдат !
    NO Illusions!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си