Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
Цитирай Първоначално написано от quench
Да се боря с инстинктите си за смаосъхранение ми е почти невъзможно,иначе отдавна д асъм си теглил ножа. Ха,сега някои ще кажата,че това е депресарско - но не е така! В действителност живота няма смисъл,а целите са мотивирани от първичните инстинкти на индивида. На практика обач няма значение дали ще умреш утре или след 50 години.
И така,аз се водя от приципа на удоволствието - стремя се да съм финансово осигурен - затова се мъча сега - после да си харча парите и да се отдам на саморазрушителен гуляй
Принципа е да си добре,за да не ти се обажда подсъзнателната незадовлоеност - иначе става лошо за теб самия!
Добре го каза, Куенч, кефиш ме, човече... It is true that we are made just to wrinkle and to fade and the only thing we leave are some memories and grief.... Но замисляйки се над откъс от трактата Хуа Ху Дзин, стигнах до извод, че най-смисления смисъл на живота е развитието и благото на цивилизацията...
Развитието на обществото води до създване на нов живот,който е все така безсмислен. Истината е,че всичко се свежда до физическото оцеляване - стремежа на клетките ти да се хранят,растат и делят.