.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    grethin
    Guest

Burna lubov sled luta omraza i luta omraza sled burna lubov

Mislite li,4e ako mrazite nqkogo(ne odobrqvate,ne go haresvate,ne ponasqte),sled vreme pomejdu vi moje da plamne iskrata-vse ste se karali,no izvednaj use6tate,4e tezi 4uvstva sa zameneni s nqkakav vid silni pristrastiq i privarzanost? Saotvetno sled kato ste obi4ali nqkogo ludo,sposobni li ste da go namrazite? Kak mislite za tiq dve maximi,vazmojni li sa da se slu4at?

Голям фен Аватара на thirteen
    Ами да според мен и двете са напълно възможни. Както има един лаф "границата между любовта и омразата е много тънка"

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Едно време , когато всички около мен обсъждаха едно момче и само за него говореха : "Оле той пак ми прати стрела , виж кво ми писа и ау" , супер много се дразних на това момче , нон-стоп говореха за него . Не че съм го мразила , но ме нервеше адски ... но после стана така , че аз се влюбих в него .. съдба .
    Така че варианта да не го понасяш и да го заобичаш е възможен , но другия - когато много си обичал да намразиш , ми се струва жалък , отчаян и смешен . Все пак и той се случва .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Едно време , когато всички около мен обсъждаха едно момче и само за него говореха : "Оле той пак ми прати стрела , виж кво ми писа и ау" , супер много се дразних на това момче , нон-стоп говореха за него . Не че съм го мразила , но ме нервеше адски ... но после стана така , че аз се влюбих в него
    I na men mi se slu4i su6toto.Posle imahme razni zaigravki i sa pak si go mrazq,no opredeleno kum nego 4ustvah ne6to koeto ne sum go 4ustvala do sq kum nikoe mom4e.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Ами да според мен и двете са напълно възможни. Както има един лаф "границата между любовта и омразата е много тънка"
    Всъщност не е това точният лаф, в този случай важи този, че ако не обичаш, не можеш да мразиш съответния човек и обратното. Всичко друго е безразличие.

Ами при мене се получи точно така
    Много се обичахме с моя приятел.. разделиха ни и много се скарахме, намразихме се, не искахме да се виждаме близо година, и един ден пламна това, което гори и днес!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И двата случая са напълно възможни според мен С един от бившите ми имах и двата случая.Първо се мразехме, но наши общи приятели ни събраха, обичахме се и като скъсахме пак се намразихме..и до ден днешен е така..поне от моя страна де..не моga да го търпя

Мега фен Аватара на koalka
    Омраза е много силна дума, която не се изразява само в карането.Може да се караш с човек, който обичаш. Но все пак мисля, че е възможно, но ще е доста трудно.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Границата между любовта и омразата е тънка... многооо тънка..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

xeli
    Guest
    I kolko e tanka..az sqmtam,4e kogato si sre6tu nqkogo,ti ima6 otno6enie kum nego..sledovatelno,ne ti e nikak bezrazli4en i ima 6ans daje da go obikne6(a moje i da go obi4a6,bez da osuznava6). Da namrazi6 tozi,kogoto do v4era si obi4al,e pozorno,no se slu4va,za6toto obi4a6tiq silno,mrazi silno i mraze6tiq silno,obi4a silno.

Понякога след омраза, ако може да се нарече омраза, защото това е много силна дума, може да пламне любов. Лично за мен обаче след любовта е подло да има омрза. Вяро, че човека може да те е наранил много, но това не е повод да мразиш, този който си обичал.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Понякога след омраза, ако може да се нарече омраза, защото това е много силна дума, може да пламне любов. Лично за мен обаче след любовта е подло да има омрза. Вяро, че човека може да те е наранил много, но това не е повод да мразиш, този който си обичал.

Напълно съм съгласна с теб....
    Не вървам .че любов започнала в/у основите на неприязъм може да доведе до нещо наистина чисто и красиво!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

Много се вживяваш.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

Много се вживяваш.
    права е бтв .
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Po chesto sreshtano e omrazata sled lubov.Lichno az ne sym mrazila nito predi da byda s nqkogo nito sled kato sym bila s nego.Nqma smisal da go mrazq ... bilo kakvoto bilo.
    Обичам те <3 !!!

мда даже в момента ми се случва,зарибявам се с един малдеж дето преди толкоз сме се обиждали и кат се срещнем на улицата са гледаме на кръв,абе какво ли не е било...а ся
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

zxcfdsa
    Guest
    people,people..
    kak ne razbrahte,che:
    Impossible is nothing..
    everything is possible..
    togava kakvo pitate moje li,ne moje li
    ami,moje,razbira se!
    vsichko moje!
    az sega obicham i mrazq ednovremenno
    kak li? ami...chuvstvam,che iskam da go naragam i v sashtoto vreme,che iskam da go pritisna kam sebe si,za da go udosha ot lubov..da,i toi pak shte umre
    impossible is nothing,because..
    i hate you and i love you...!

\/ ода напално възможно е и двата слу4ая...само 4е май по възможен е първия от омраза да премине в любов....

Guest
    spored men omrazata e hubavo ne6to(e ne mn hubavo),no vse pak e po-dobre ot bezrazli4ieto

Guest
    mi nap1lno v1zmojno e sled omraza,obidi i kavgi da ima lubov eto kakto be6e pri men.karahme se ,obijdahme se v prod1ljenie na nqkolko meseca i sled tva i dvamata os1znahme,4e stava ne6to mejdu nas i naistina taka be6e.tva be6e nai d1lgata mi vr1zka do sega s tva mom4e hodih godina i 2 meseca,dosta d1lgo pone za men pri polojenie kato se setq samo kakvo be6e predi tva

Guest
    xaxaxa tva gore bqh az

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xaxaxa tva gore bqh az
    Ааа ти ли беше

Ми кво да допълня аз.. наистина омраза е силна дума ..,но ето че стават "чудеса"

Фен
    Град
    BG
    любовта винаги е вървяла ръка за ръка с омразата .... просто и двете чувства са проява на интерес. Когато си обичал някого и по някаква причина нещата между вас не са се получили ти може да го намразиш .. просто защото не искаш той да ти е безразличен, но не знаеш какво да сториш.
    Аз лично никога не съм мразила определен човек .... мисля си, че по-страшно от омразата е безразличието и че от него повече боли ....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Супер фен
    мм случва се с някой да се дракате, да спорите, мислиш си колко е зле в разсъжденията и защо все се заяжда с теб, а след това изведнъж осъзнаваш колко всъщност те привлича този човек.. просто в цялото това спорене и дракане се е появило едно неосъзнато и мн силно привличане, което дори не можеш да разбереш защо се е получило, по дяволите, демек:"тоя толкова ме нерви, ама защо го искам"
    а за омразата след любов мисля че е невъзможна.. ако разбира се говорим за истинска любов, защото никога не можеш да мразиш някой когото обичаш безкрайно, може само да си мислиш че го мразиш, а всъщност го обичаш повече от всичко, въпреки че те е наранил и искаш да му забиеш един прав десен.. ама нейсе

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    Там, където е сърцето...
    Границата м/у любовта и омразата е само една крачка много лесно е да престъпиш границата м/у двете.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си