.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: mokri suni6ta

Guest

mokri suni6ta

na 18 sam i ot izvesno vreme 4esto imam mokri suni6ta bih iskal da popitam normalno li e tova qvleni , na kakvo se dalji i do koga prodaljava

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Ne,tva ne e normalno...ti si psihichno bolen,ako iskash moje da doidesh da te pregledam i da te nastanq za lechenie,dano stegnantite beli drehi ti haresvat i ne se pritesnqvai ot reshetkite po prozorcite,to prosto,za da ne mi izbqgash
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Ne,tva ne e normalno...ti si psihichno bolen,ako iskash moje da doidesh da te pregledam i da te nastanq za lechenie,dano stegnantite beli drehi ti haresvat i ne se pritesnqvai ot reshetkite po prozorcite,to prosto,za da ne mi izbqgash
    ти си изключително грозен тъп и дебел котур ЗАМЪЛЧИ!

Guest
    dam ako pri4inata e 4e mi sa pravi sex sigorno moje6 da pomogne6 )
    ama seriozno pitam ako nqkoi ima informaciq za mokrite suni6ta da napi6e pls

И аз съм болничък ще ме прегледаш ли!?
    Light The Universe

Guest
    mai se pak nqma da nau4a ni6to polezno otnostno temata ;((

няма нищо ненормално в това споко

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от crazy_m145
    няма нищо ненормално в това споко
    Съгласна

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Ми нормално е . сигурно не правиш много често секс
    А докога продължава ... то няма период мисля ... ако не правиш често секс ще има и мокри сънища ... или поне би трябвало да има ...

а иначе тва може да го предотвратиш ако си удряш по една от време на време
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ти си изключително грозен тъп и дебел котур ЗАМЪЛЧИ!
    kompleksite ne na men sladurche... pyrvoto ne sym kotur v nai-loshiq sluchai shtqh da byda koturka xaxa i vtoro ako na teb vseki den ti povtarqt,che si grozen i typ i debel,to na men ne mi se sluchvat takiva rabori,i tva che nqkakav bylharnik v nqkav si forum me obidil,nqma da ti kazvam koe me zabolq...onaq rabota,det q nqmam
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    И аз съм болничък ще ме прегледаш ли!?
    tebe shte te pratim na lekar syglasnichyk li si ... ? :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си